- 1 Eylül 2009
- 2.578
- 1.533
- 373
- Konu Sahibi Homely_angel
ikiz ya bi bu renk bide pembe mi alsam acababu renk te cok guzel pastelll renkler hos oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikiz ya bi bu renk bide pembe mi alsam acababu renk te cok guzel pastelll renkler hos oluyor
evet bencede renk tonlari farkli olabilirikiz ya bi bu renk bide pembe mi alsam acaba
Ay bu da çok minnos olmazsa bi bu bi de pembe al hem yakın olur renkler birbirine hemde karistirmazsin ayrıca tek yumurta ikizleri ile ilgili soylenenler doğru vallacok benziyolar benim cokyakin arkadasim in ikiz kızları var bebekken annesi bile ayiramiyodu aynı bebeği iki kez emziriyomus aynı bebeğim bezini aciyomus değiştirmek için hatta bu kere ikizlerden birini iki kez yikamislar :) şimdi büyüdüler 4 yaşındalar ama çok kiskanclar ikiside aynı giyinip tokayi bile aynı takiyolar :) ama çoook tatlı oluyolarrrr:)reklam olmasın diye sayfanın adı yazan yerleri boyadım bu hoşuma gitti bunun bide pembesi var
Ayy ne güzel ya inşallah bende sağlıkla kucağıma alırım kızlarımı bişey olcak diye çok korkuyorumAy bu da çok minnos olmazsa bi bu bi de pembe al hem yakın olur renkler birbirine hemde karistirmazsin ayrıca tek yumurta ikizleri ile ilgili soylenenler doğru vallacok benziyolar benim cokyakin arkadasim in ikiz kızları var bebekken annesi bile ayiramiyodu aynı bebeği iki kez emziriyomus aynı bebeğim bezini aciyomus değiştirmek için hatta bu kere ikizlerden birini iki kez yikamislar :) şimdi büyüdüler 4 yaşındalar ama çok kiskanclar ikiside aynı giyinip tokayi bile aynı takiyolar :) ama çoook tatlı oluyolarrrr:)
amin cnm allahım sakınsın insallah kalbını ferah tut hep pozitif dusunuyoruz doğuma kadar kasvet yasak :)Ayy ne güzel ya inşallah bende sağlıkla kucağıma alırım kızlarımı bişey olcak diye çok korkuyorum
öyle yapmaya çalışıyorum canım kızlarımı kucağıma aldigim zamanları aklıma getiriyom sakinleştiriyom kendimi :)amin cnm allahım sakınsın insallah kalbını ferah tut hep pozitif dusunuyoruz doğuma kadar kasvet yasak :)
Aynen öyle güzel olucak herşey allahin izniyle:)öyle yapmaya çalışıyorum canım kızlarımı kucağıma aldigim zamanları aklıma getiriyom sakinleştiriyom kendimi :)
hepsi cok guzel allah guzel guzel giymeyi nasip etsinBunlarda diğer cicilerimiz
Teşekkür ederiz teysesiGüle güle giysin kuzucuk cicilerini D durumira07
Amin canım hepimizin bebeklerine inşallah :)hepsi cok guzel allah guzel guzel giymeyi nasip etsin
Eline saglık guzel olmuşKızlar babynest yaptim oglusuma
Teşekkür ederim cnmEline saglık guzel olmuş
Canım nasıl yaptın yazabilirmisin bende yapabilirmiyim diye dusunuyorum yardimcı olurmusunKızlar babynest yaptim oglusuma