- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #59.701
Canım ben bira mayası hapı ve sık sağmakla çözmiştüm. O sevinme duygusunu iyi bilirim. Sütekli sağdım hiçbişi çıkmadı. 2-3 gün sonra gene sağdığımda 20 ml süt geldi. Nasıl sevindiğimi anlatamam. 12 saatte bir çok az. Bence 2 saatte bir sağ. Sen azimli inançlı kızsın.Ya tabi ki değil ama birkaç gün öncesine kadar hala ped kullaniyordum sutum kiyafetlerimi islatiyordu. Son zamanlarda günde iki kere sagiyorum 100 üzeri çıksa seviniyorum çocuk gibi. Bir ara bebegim 10 gün kadar emdi gecenlerde. Mama bile vermedim sutum yetti . ama bu dengesizlik beni mahvetti. Bebek tekrar bıraktı süt bitme noktasina geldi
Anlayamayacağımız bi haz alıyolar demekki ilginç ve tahammül etmesi zorÇok iğrenç ya memeni niye emdiriyosun biyerini emdirme bana uzat ben de sevsin diye dokunmadım hiç dinlendirdi beni sağolsun ama kucağında tut sev dediysek karnını doyurma girişiminde bulun da demedik
Nerelerdesin canım biz iyiyiz sen nasılsın ateş bey nasil
Hiç ışık açmıyor öyle uyandimi ama 2.5 saat sürüyor büyük ihtimal diş kuzum carpol verip duş aldırdım ki ateşi 36.5 çıkmıştı deliksiz uyudu 2 saat bezle ağzını kaşıdım parmağımı ısırıp durdu
Doktor başlattı ama ben başlamadım
Korkum İpek’in beni emmesi :/
Ek gıdaya alışıp emmezse diye korkuyorum çünkü şurda daha 29 Mart’ta memeye geçtik
Ben kendince doğması gereken zamana göre 6 ay olunca başlayacağım oda 12 Temmuz’a geliyor bekleyeceğim
Bir de İpek’in suan hiç sofraya ilgisi Yok salyası yok yeni yeni tükürük var dil çıkarma var oda dişlerden olurmus doktor eliyle ağız kasılmasıyla bir dili çıkarması diliyle kasıyor dedi
Biraz ilgisi olsun öyle yapacağım
Bi de daha tam oturamıyor düşüyor öne tam oturmasını bekleyeceğim
Bugün aklımdan geçtin yazacaktım neredesin diye sukur iyiyiz ayni telaşlar :)
Ya var ya öyle insanları bogasim ağzına kürekle vurasım küçük ayak parmağının üstüne topuğumla basasim geliyor
Senin sut ne alemde düzeldi demi csbim bugün gittin mi Gazi’ye
iyilik sağlık çok şükür sen nasılsın sesin sedan çıkmıyor canım
Ben sağlık ocağına aşı için gittigimde sordum bana vermediler demir ilacını ek gıdaya başlayınca 6aydan sonra veriyoruz dedilerKızlar demir ilacı ne kullanıyoraunuz ben sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum kötü mü ki acaba ve günde kaç damla veriyorsunuz
Geçmiş olsun canim sevindim senin adınaSağmaya devam suan senin dediğin yöntemi yapıyorum hatta :) düzelme var gibi 500 e yakın çıktı bugün. Gidemedim canım annem rahatsızlandı ordaydım zaten emmeyide bıraktık ya gitmek istemedim açıkcası.
Ben su siralar gunde 2 tane maltana iciyorum birde gsm in dedigi bira mayasi tabletine basladim. Biraz artti sanki cunku uzun zamandir ilk kez dun sabah memelerim sertlesmisti. Hatta bugun pilateste hoca olcum aldi memikler 105 cmden 116 ya cikmis dedi ki naptin sen :) sanirim maltanadan cunku diger tabketi cok duzenli kullanamadim henuz. Birde ben dogumdan beri hep stilac damla kullaniyorum. Ama sanirim sen su icmiyordun. Suya abanman lazim. Gunde en az 3.5 litre.Son son bana tavsiyeler bari aklim iyice git gel oldu. Ne kullanayim ben sadece galactago kullaniyorum o da etki etmiyor artik. Çok üzülüyorum bu çocuğu emmeye alistiramadim bir türlü
Malta’na lari da hiç önermiyorlar yaBen su siralar gunde 2 tane maltana iciyorum birde gsm in dedigi bira mayasi tabletine basladim. Biraz artti sanki cunku uzun zamandir ilk kez dun sabah memelerim sertlesmisti. Hatta bugun pilateste hoca olcum aldi memikler 105 cmden 116 ya cikmis dedi ki naptin sen :) sanirim maltanadan cunku diger tabketi cok duzenli kullanamadim henuz. Birde ben dogumdan beri hep stilac damla kullaniyorum. Ama sanirim sen su icmiyordun. Suya abanman lazim. Gunde en az 3.5 litre.
Bizim bebekler hala kucuk. 6 ay bitmeden ek gida guvenli degil bagirsak gelisimi icin. Kaldi ki sut yetmezse bile doktor formul mama verir. Rk gida henuz onlari doyuracak kadar olmayacak ki. Sadece tadim ve alerji denemeleri olacak henuz.Benim de azaldı aynen sürekli emmesine rağmen çok sık emmeye başladı annemde bu çocuk doymuyor artık büyüdü bir şeyler vermen lazım diyor ama direniyorum bakalım
Bizdede aynı sorun var uykuda içiriyorum o yüzden mamayı bugün süt bitti normal de 140 cc ye yakın içerken 80 i zorla oyuncak felan sallayarak bitirdi. 1 saat sonda süt sağdım hiç zorlanmadan 90 cc içti. Korkuyorum açılcası evolvia da mahfolmuştu yavrum gerci artık gaz işini çözdük gibi. Ben biraz önce 50 cc kaşık maması verdim biberonla onu da içti. Bundan sonra bide söa deneyim bakalım inş bizimki de sever. Canım benim cumartesi sütüm toplam 80 cc çıkmamıştır. Emsin diye uğraştım çok ağladı ben üzüldüm bebek huzursuzdu sütüm gitti dedim sonra ekin ile konuştuk bana bi yöntem söyledi 20 dakika sağ 10 dakika dinlen 10 dakika sağ 10 dakika dinlen 10 dakika yine sağ bırak sonra. Günde 1 kere 3 gün ardarda yap bunu tabi 3 saate 1 sağ. Ben gelmese bile sağıyorum. Süt gelmiyo zaten ikinci seferde felan ama yinede sağ. Suan göğüs uçlarım acıdan kopacak ama 2 gündür çok sağıyorum hemen fark etti sütüm gercekten arttı. Bide günde 2 kez gercekten az geliyo benim öncesindede 650 den 500 e düşmüştü sonra birden kesilir gibi oldu bugün geldi çok sevindim. Biliyorum yoruldun ama az daha dayan sağma insanı mahfediyo ama yapacak bişi yok. Dün eşim gece uyumadan 90cc süt ısıtmış ki ben geceleri mama veriyorum gündüz yemiyo diye. Bende daha 1 saat önce 90 cc mama içirmiştim. Eşimin amacı uyumadan dıyuruyumda geç kalksındı ama içmedi sıpa 70cc çöpe gitti gece 3 te hüngür hüngür ağladım ben o 70 cc için kaç saat sağıyorum zaten yetmiyorum Güney e bide senin yüzünden iyice aç kalcak sormadan iş yapıyosun hiç mi acıman yok gögüslerimin ucu kopacak artık yaptığına bak diye baya saydım oda bilmiyodum içirdiğini felan dedi ama sakinleşemedim akşama doğru barıştım artık. Psikolojim yoruldu birazda onun patlaması ama ne yapacağımı şaşırdım artık yoruldum. 6 aylık olsun salcam artıl diyodum ama şimdi 6 ay da çok erken geliyo ama ne zamana kadar böyle gider bilmiyorum Allah sabır versin hepimize@esther. Meğer benim bebek mamayi sevmiyormus canim sma yi severek içiyor şimdi Ayrica eczacinin dedigine göre şeker katkısı olmayan ve en dogal olan tek mama sma imiş. Bir dene derim belki bebegin sever. Benim süt iyice azaldi zaten 300 ml bile çıkmiyor
Saol canım çok teşekkür ederim sana da :)Geçmiş olsun canim sevindim senin adına
Kaynatip sogutup kasikla veriyorum. Bu aralar demir damlasi verdkten sonra onun siringasi.ilede veriyorum. Damladan sonra ici yaniyor heralde severek iciyor
Ben çeşme suyunu kaynatıp soğutup veriyorum bence ver artık canım hava çok sıcak çok terliyorlar yazık bende demir ilacından sonra özellikle veriyorum baya içiyor yani 3 4 çay kaşığı versem daha içerde abartmayayım diyorum
Bende su vermeye başladım bugün geç bile kalmışım peki ebebek 'te fuska bebek suyu varmış onu icirsek olurmu acaba kullanan arkadaşlar varmi.. kaşıkla verdim ama biberon hiç kullanmıyorum onunla su içmeyi beceremez benimki sanırımBen 2 aylıkken beri su veriyorum içme suyundan sebilin sıcak kısmından alıp ılıyınca şırıngayla veriyorum her emme sonrası 3 cc hava sıcaksa 5 cc ama minik su biberonu var dislikli ondan alacağım bir de öyle vermeyi deneyeceğim
Yok kuzum o promalt tarzi malt icecekleri. Ben armutlu maltana iciyorum. Gazoz gibi. Cok tatli degil. O promalt tarzi icrcekler igrenc sekerli ben bir tane alip denedim kusuyordum. Esim kizdi ne abarttin diye dedim al ic. Artist dikledi.sonra gitti kustu.Malta’na lari da hiç önermiyorlar ya
Onu bırakınca bebeğim emmedi diye çok yorum okudum İnstagram gıda dedektifinde
Bende sağma yaparken bir damlasi aksın biberona geçirirken oturur ağlardım ya da 5 cc kalırdı içmezdi eşim bırak içmesin derdi ben o 5 cc icin neler cekiyorum derdim seni çok iyi anlıyorumBizdede aynı sorun var uykuda içiriyorum o yüzden mamayı bugün süt bitti normal de 140 cc ye yakın içerken 80 i zorla oyuncak felan sallayarak bitirdi. 1 saat sonda süt sağdım hiç zorlanmadan 90 cc içti. Korkuyorum açılcası evolvia da mahfolmuştu yavrum gerci artık gaz işini çözdük gibi. Ben biraz önce 50 cc kaşık maması verdim biberonla onu da içti. Bundan sonra bide söa deneyim bakalım inş bizimki de sever. Canım benim cumartesi sütüm toplam 80 cc çıkmamıştır. Emsin diye uğraştım çok ağladı ben üzüldüm bebek huzursuzdu sütüm gitti dedim sonra ekin ile konuştuk bana bi yöntem söyledi 20 dakika sağ 10 dakika dinlen 10 dakika sağ 10 dakika dinlen 10 dakika yine sağ bırak sonra. Günde 1 kere 3 gün ardarda yap bunu tabi 3 saate 1 sağ. Ben gelmese bile sağıyorum. Süt gelmiyo zaten ikinci seferde felan ama yinede sağ. Suan göğüs uçlarım acıdan kopacak ama 2 gündür çok sağıyorum hemen fark etti sütüm gercekten arttı. Bide günde 2 kez gercekten az geliyo benim öncesindede 650 den 500 e düşmüştü sonra birden kesilir gibi oldu bugün geldi çok sevindim. Biliyorum yoruldun ama az daha dayan sağma insanı mahfediyo ama yapacak bişi yok. Dün eşim gece uyumadan 90cc süt ısıtmış ki ben geceleri mama veriyorum gündüz yemiyo diye. Bende daha 1 saat önce 90 cc mama içirmiştim. Eşimin amacı uyumadan dıyuruyumda geç kalksındı ama içmedi sıpa 70cc çöpe gitti gece 3 te hüngür hüngür ağladım ben o 70 cc için kaç saat sağıyorum zaten yetmiyorum Güney e bide senin yüzünden iyice aç kalcak sormadan iş yapıyosun hiç mi acıman yok gögüslerimin ucu kopacak artık yaptığına bak diye baya saydım oda bilmiyodum içirdiğini felan dedi ama sakinleşemedim akşama doğru barıştım artık. Psikolojim yoruldu birazda onun patlaması ama ne yapacağımı şaşırdım artık yoruldum. 6 aylık olsun salcam artıl diyodum ama şimdi 6 ay da çok erken geliyo ama ne zamana kadar böyle gider bilmiyorum Allah sabır versin hepimize
Gerek yok o kadar sterillige. Kendi icme suyunu kaynat ver.Bende su vermeye başladım bugün geç bile kalmışım peki ebebek 'te fuska bebek suyu varmış onu icirsek olurmu acaba kullanan arkadaşlar varmi.. kaşıkla verdim ama biberon hiç kullanmıyorum onunla su içmeyi beceremez benimki sanırım
Ha onlar onlar mi karıştırmış olabilirimYok kuzum o promalt tarzi malt icecekleri. Ben armutlu maltana iciyorum. Gazoz gibi. Cok tatli degil. O promalt tarzi icrcekler igrenc sekerli ben bir tane alip denedim kusuyordum. Esim kizdi ne abarttin diye dedim al ic. Artist dikledi.sonra gitti kustu.
Ben kendi içtiğimiz erikli sudan veriyorum kuzum onları hiç araştırmadım biraz pazarlama stratejisi gibi geliyor o isler bana sen direk içtiğin Sudan verBende su vermeye başladım bugün geç bile kalmışım peki ebebek 'te fuska bebek suyu varmış onu icirsek olurmu acaba kullanan arkadaşlar varmi.. kaşıkla verdim ama biberon hiç kullanmıyorum onunla su içmeyi beceremez benimki sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?