2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım ben bira mayası hapı ve sık sağmakla çözmiştüm. O sevinme duygusunu iyi bilirim. Sütekli sağdım hiçbişi çıkmadı. 2-3 gün sonra gene sağdığımda 20 ml süt geldi. Nasıl sevindiğimi anlatamam. 12 saatte bir çok az. Bence 2 saatte bir sağ. Sen azimli inançlı kızsın.

Çok iğrenç ya memeni niye emdiriyosun biyerini emdirme bana uzat ben de sevsin diye dokunmadım hiç dinlendirdi beni sağolsun ama kucağında tut sev dediysek karnını doyurma girişiminde bulun da demedik
Anlayamayacağımız bi haz alıyolar demekki ilginç ve tahammül etmesi zor

Nerelerdesin canım biz iyiyiz sen nasılsın ateş bey nasil

Aslında her gün geliyim istiyorum da Ateş beyden zaman kalmıyor :) gün nasıl başlıyor, nasıl bitiyor fark edemiyorum valla. Gündüz uykularında hiç yatağa yatmıyor. Öyle olunca da hiç bir şey yapmaya zaman olmuyor

Hep aklıma geliyor da vakit olmuyor işte

iyilik sağlık çok şükür sen nasılsın sesin sedan çıkmıyor canım

Çok şükür biz de beyfendiyi büyütmeye çalışıyoruz işte :)

Kızlar demir ilacı ne kullanıyoraunuz ben sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum kötü mü ki acaba ve günde kaç damla veriyorsunuz
Ben sağlık ocağına aşı için gittigimde sordum bana vermediler demir ilacını ek gıdaya başlayınca 6aydan sonra veriyoruz dediler

Geçmiş olsun canim sevindim senin adına

Son son bana tavsiyeler bari aklim iyice git gel oldu. Ne kullanayim ben sadece galactago kullaniyorum o da etki etmiyor artik. Çok üzülüyorum bu çocuğu emmeye alistiramadim bir türlü
Ben su siralar gunde 2 tane maltana iciyorum birde gsm in dedigi bira mayasi tabletine basladim. Biraz artti sanki cunku uzun zamandir ilk kez dun sabah memelerim sertlesmisti. Hatta bugun pilateste hoca olcum aldi memikler 105 cmden 116 ya cikmis dedi ki naptin sen :) sanirim maltanadan cunku diger tabketi cok duzenli kullanamadim henuz. Birde ben dogumdan beri hep stilac damla kullaniyorum. Ama sanirim sen su icmiyordun. Suya abanman lazim. Gunde en az 3.5 litre.

Benjmdd şutum azaldi sağı düzgün emmiyor geçenlerde kol altında agri var demiştim ya sağmadım salak gibi bugün sık sık memeden sut gelmedi sağdan iyice sut gitti
Sol da azaldi çekip çekip agliyor iki meme zar zor emziyorum bizim ki hiç saat bası emmedigi icin ben anlamamıştım ama meme de ağlayınca anladım
Bizim ki çok iştahsız baya uzattı hatta emme aralarını ve çerez niyetine emiyor
@lulicik canim 3 4 saate sağ artacaktır
Sma çok eski iyi bi mama bizde hastaneden cikinca doktor tavsiyesiyle onu almıştık şutum kesilince de yine sma demisti doktor
Ablam 80 doğumlu oda emmis annem sma ile büyütmüş
İşin garibi ben 2 yasa kadar emmişim ablam 4 ay ancak ben hep hasta olurum ablam masallah turp gibidir acayip dirençlidir hasta olmaz
Yanı anne sütüyle buyumekle de çok alakası yokmuş ilerde bağışıklığın küvetli olmasıyla
Zaten doktor der ek gıdaya geçin diye yavaş yavaş geçebilirsin 4 saate bir sagarssn ds süt çoğalır
Solgar bira mayası tableti eczanelerde satılıyor
Günde 3 defa tok karna 2 tablet

Malta’na lari da hiç önermiyorlar ya
Onu bırakınca bebeğim emmedi diye çok yorum okudum İnstagram gıda dedektifinde

Benim de azaldı aynen sürekli emmesine rağmen çok sık emmeye başladı annemde bu çocuk doymuyor artık büyüdü bir şeyler vermen lazım diyor ama direniyorum bakalım
Bizim bebekler hala kucuk. 6 ay bitmeden ek gida guvenli degil bagirsak gelisimi icin. Kaldi ki sut yetmezse bile doktor formul mama verir. Rk gida henuz onlari doyuracak kadar olmayacak ki. Sadece tadim ve alerji denemeleri olacak henuz.

Bizdede aynı sorun var uykuda içiriyorum o yüzden mamayı bugün süt bitti normal de 140 cc ye yakın içerken 80 i zorla oyuncak felan sallayarak bitirdi. 1 saat sonda süt sağdım hiç zorlanmadan 90 cc içti. Korkuyorum açılcası evolvia da mahfolmuştu yavrum gerci artık gaz işini çözdük gibi. Ben biraz önce 50 cc kaşık maması verdim biberonla onu da içti. Bundan sonra bide söa deneyim bakalım inş bizimki de sever. Canım benim cumartesi sütüm toplam 80 cc çıkmamıştır. Emsin diye uğraştım çok ağladı ben üzüldüm bebek huzursuzdu sütüm gitti dedim sonra ekin ile konuştuk bana bi yöntem söyledi 20 dakika sağ 10 dakika dinlen 10 dakika sağ 10 dakika dinlen 10 dakika yine sağ bırak sonra. Günde 1 kere 3 gün ardarda yap bunu tabi 3 saate 1 sağ. Ben gelmese bile sağıyorum. Süt gelmiyo zaten ikinci seferde felan ama yinede sağ. Suan göğüs uçlarım acıdan kopacak ama 2 gündür çok sağıyorum hemen fark etti sütüm gercekten arttı. Bide günde 2 kez gercekten az geliyo benim öncesindede 650 den 500 e düşmüştü sonra birden kesilir gibi oldu bugün geldi çok sevindim. Biliyorum yoruldun ama az daha dayan sağma insanı mahfediyo ama yapacak bişi yok. Dün eşim gece uyumadan 90cc süt ısıtmış ki ben geceleri mama veriyorum gündüz yemiyo diye. Bende daha 1 saat önce 90 cc mama içirmiştim. Eşimin amacı uyumadan dıyuruyumda geç kalksındı ama içmedi sıpa 70cc çöpe gitti gece 3 te hüngür hüngür ağladım ben o 70 cc için kaç saat sağıyorum zaten yetmiyorum Güney e bide senin yüzünden iyice aç kalcak sormadan iş yapıyosun hiç mi acıman yok gögüslerimin ucu kopacak artık yaptığına bak diye baya saydım oda bilmiyodum içirdiğini felan dedi ama sakinleşemedim akşama doğru barıştım artık. Psikolojim yoruldu birazda onun patlaması ama ne yapacağımı şaşırdım artık yoruldum. 6 aylık olsun salcam artıl diyodum ama şimdi 6 ay da çok erken geliyo ama ne zamana kadar böyle gider bilmiyorum Allah sabır versin hepimize

Dut kurusu benim sütümü artırıyor annemde hep yermiş
Ve cidden bol su
Mudo da 500 ml bardağı var 9 lira mi ne ondan alın kızlar 2 saate bile icseniz bi bardak yeter

Kaynatip sogutup kasikla veriyorum. Bu aralar demir damlasi verdkten sonra onun siringasi.ilede veriyorum. Damladan sonra ici yaniyor heralde severek iciyor

Bende su vermeye başladım bugün geç bile kalmışım peki ebebek 'te fuska bebek suyu varmış onu icirsek olurmu acaba kullanan arkadaşlar varmi.. kaşıkla verdim ama biberon hiç kullanmıyorum onunla su içmeyi beceremez benimki sanırım

Malta’na lari da hiç önermiyorlar ya
Onu bırakınca bebeğim emmedi diye çok yorum okudum İnstagram gıda dedektifinde
Yok kuzum o promalt tarzi malt icecekleri. Ben armutlu maltana iciyorum. Gazoz gibi. Cok tatli degil. O promalt tarzi icrcekler igrenc sekerli ben bir tane alip denedim kusuyordum. Esim kizdi ne abarttin diye dedim al ic. Artist dikledi.sonra gitti kustu.

Bende sağma yaparken bir damlasi aksın biberona geçirirken oturur ağlardım ya da 5 cc kalırdı içmezdi eşim bırak içmesin derdi ben o 5 cc icin neler cekiyorum derdim seni çok iyi anlıyorum

Gerek yok o kadar sterillige. Kendi icme suyunu kaynat ver.

Ha onlar onlar mi karıştırmış olabilirim

Ben kendi içtiğimiz erikli sudan veriyorum kuzum onları hiç araştırmadım biraz pazarlama stratejisi gibi geliyor o isler bana sen direk içtiğin Sudan ver
Sebilden alıp kaynatayım mi dedim gerek yok dedi doktor banyoda da su yutuyor sonuçta dedi

Kızlar sütü arttırmak için bende bir sürü şey denedim ama en fazla arttıran ısırgan otu oldu gerçekten anında memeler doluyo.. baharatcidan kurutulmuş ısırgan alın ve demleyim bence deneyin faydasını görürsunuz sizler de insallahh

Merhaba arkadaşlar ikizlerden fırsat bulmuşken yazayım dedim inşallah herkes iyidir son yazılanlarda süt azaldığı falan konuşulmuş daha tam okumadım yazılanları baya birikmiş :) süt için esila anne sütü çayı diye bir çay aldım denemek için bende ise yaradı tavsiye ederim bide bol bol su içmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…