Ocak annesiyim yakin zamanda geldigim gazla 7 kilom gitti daha gitmesi gereken 10-12 kilo daha var buara bozmustm bi kav gune bomba gibi tekrar baslayacagim kizimin dogum gununde fit bir anne olmaliyim
Ben kilo vermedim pek. Ama belden 6 cm incelmem oldu. Posturum duzeldi.kollardan bacaklardan incelme var.nemesis cnm sen reformer pilatese gidiyordun sanirim. nasil ise yariyor mu ? kilo vermeden gitsek ise yariyor mu ?
Ben kilo vermedim pek. Ama belden 6 cm incelmem oldu. Posturum duzeldi.kollardan bacaklardan incelme var.
Duzgun beslensem kiloda verirdim ama ben cok sagliksiz besleniyorum.ondan kilo kaybim olmadi.
cnm merhaba nasil kilo verdin anlatir misin? benimde vermem lazım hic su an o azim yokmotivasyon lazim.
Ne güzel bravo sana iştah patlaması yaşıyorum geceden kahvaltıda ne yesem diye düşünüyorum sabah olsada yesem diye kiloda aldım havalar sıcak yürüyemiyorum mekik çekemiyorum çıldırmama az kaldıSabah ve aksamlari ac karnina yarim bardak ilik elma sirkeli su ve 1 bardak limonlu su ictim sabahlari sadece 1 dilim ekmek yedim diger ogunlerde ekmegi kestim bu kadar 1 ay gibi bi surede verdim
Ne güzel bravo sana iştah patlaması yaşıyorum geceden kahvaltıda ne yesem diye düşünüyorum sabah olsada yesem diye kiloda aldım havalar sıcak yürüyemiyorum mekik çekemiyorum çıldırmama az kaldı
Kızımın gündüz uykusu sıkıntılı yalnız da durmuyor kucak delisi yemeği mutfağı zar zor hallediyorum yemeği azaltabilsem kiloda verebilirim nerde bende o iradeCanim bende bebekten cikamiyorum evde bir leslie yaptim onu soylemeyi unuttum leslie yapabilirsin 20 dk olani yapiyordum biara biraktim diyetide ayni kiloydaydim almadim simdi tekrar basladim leslie artik 3 mil 45 dk olani yapiyorum
Kızımın gündüz uykusu sıkıntılı yalnız da durmuyor kucak delisi yemeği mutfağı zar zor hallediyorum yemeği azaltabilsem kiloda verebilirim nerde bende o irade
Suyu içiyorum ama fazla kalori alıyorum kendime engel olamıyorum bir iki gün dikkat etsem yememeye alışırım direncimi bir kırabilsemBenimde oyleydi kizim mutfakla ilgilenmiyor yarim saatte olsa leslie mi yapiyordum yemegi falan birakmistim. Yemegi azaltamiyorsan ekmegi azaltmaya bak bide 3 lt su icmeye calis mutlaka
Dönmemek üzere gitsin :) canım emziriyorum devam sütüde veriyorum ek gıdaya geçtim kaşık maması yumurta sarısı kabak yediriyorum doğumdar sonra sanırım 73 tüm +3 aldımMerhaba kızlar,
Bende 2018 ocak sonu annesiyim benide aranıza alır mısınız?
Öncelikle öğrenmek istediğim birşey var sizler de bebeklerinizi halen benim gibi emziriyor musunuz ? Emzirme konusu kilo verme durumunda ister istemez sıkıntı oluyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz?
Bu arada 31 yaşında iki çocuk annesiyim. İlk çocuğumda 15 kilo verdim. Burdaki arkadaşlarımla birlikte yazışıp haftalık tartı günü yaparak hatta WhatsApp gurubu bile kurmuştuk.
Gelelim ikinci doğumuma, 56 kilo ile hamile kalıp 73 ile doğum yaptım. Gel gelelim ki hala aynı kilodayım. Boyum 1.75. Zaten 56 kiloda olmak istemiyorum. Çok aşırı zayıf duruyorum öyle. Hedefim 63 kilo olmak yani 10 kilo vermek.yiter artıkınn hayy gitsin bu kilolar