2018 şubat anneleri zayıflıyor

Kızlarr hayırlı olsun. hepiniz hedef lere ulaşırsınız inş. Ramazandan sonra ben de gelirim belki. Hamile kaldığım kilonun altına düşsem de koca bi göbek var spor yapmam lazım sanırım. Bi de 3 kg falan da versem fena olmaz:)

Kız fotolarda hiç öyle durmuyon, 180 demek, vay be maşallah diyeyim

Kızlar aslında tüm diyetler fasa fiso. Kilolu biri olarak yıllardır denenmiş yapılmış ve kilolar geri alınmış listeler hep... Ama bunu canan Karatay yıktı bence. Dediği yöntemle verilen kilolar geri alınmıyor en önemlisi. En dikkat edilmesi gereken noktalar :

1) ara öğün yok. Çünkü yıllardır yapılan yanlış. Öğün arası en az 4 saat olmalı ki leptin hormonu çalışsın ve yağlar yansın. (bu gerçekten en önemli detay)
2) şeker ve doğal olmayan karbonhidrat yasak. (malesef buğdaylarımızla oynandığı için ekmek de doğal karbonhidrat değil ve o yüzden bağımlılık yapıyor)
3)akşam 7 buçuk tan sonra yemek yok. Çay kahve maden suyu içilebilir.
4)paketlenmiş gıda yok
5)mümkünse en az haftanın 5günü 40-50 dakika, hatta 1 saat bile olur yürüyüş
6)yiyecek sınırı yok, doyana kadar yemek serbest(doğal tereyağ ve zeytinyağı kilo aldırmayıp aksine yağ yakımına faydalı olduğundan o da serbest)

Kızlar yüzde yüz uygulayamasak bile maalesef zor ama en doğru reçetelerden biri bence Bu kadının dediklerini yapıp şeker ve tansiyon hastası olup düzelen çok var, kadına dua ediyorlar ve en önemlisi verilen kilolar geri alınmıyor!

Yapabilirsem bayramın 3.günü tam başlayacağım, yani haftaya. Paylaşmak istedim.

Bu arada youtu.be da bi video var kız detaylı anlatmış "3 ayda nasıl 17 kilo verdim" başlıklı . Beni ciddi gaza getirdi o video. Tavsiye ederim.

Bişey daha: şeker yok ama hurma ve incir var, doğal şeker olduğundan. Kısacası doğal olan herşey serbest :)

O kız da videoda canan Karatay ı nasıl uygulandığından bahsetmiş. 80 kilo imiş. Şimdi 55. Yotuber olduğu için ilerleyen videolarına 62 den 55 e inişin anlatıyor Öyle işte. Spor da yapmamış 62 kilo olana kadar. Sonra spor da eklemiş yaşam tarzına ve 55 :)

Ben de varimm yarışmaya 2018 Şubat anneleri grubundan katılıyorum.Yarışmacı arkideslere başarılar diliyorum
İdeal kilo:58
Hamile kalınan kilo:63
Doğuma giris:76
Su anki kilo:66

3 kilo kaldı gebelik kilosumdan da zaten öncesinde 5 kilo fazla ile basladim..yani hedef 8 kilo:)))

Karatay tipi beslenme doğrudur ama yapabilmek var. Ben mesela ağzı boş durmayan biri olarak iki öğün yapamam. Ama rafine şeker paketli gıda pirinç ekmek yememeyi yapabiliyorum. Gerçi karatay kahvaltısını bi kere okudum da yok yok. Kuru kayısıya incire kaymak sürüp yiyin diyor. Ama herşey doğal köy ürünü olacak onu nerden bılayım istanbulda. Sınırsız zeytin yiyin diyor. Yumurta da bol. Bi katıldığı programda biri soru sormuştu. Aralarda acıkırsam ne yiyim diye, yumurta haşla cebine koy onu ye demişti

Ay ne kokar o cepte o yumurta be ya

İki öğün tercihen canım, aslında üç öğün. Araya da bi tane ara öğün koyabiliyoruz aslında, emziren anne olduğumuzdan:) bi de doyan kadar yiyince acıkmıyo insan. Arada sıvı serbest, çay kahve ayran vs. Ama doğalını bulmak konusunda çok haklısın, ben bi takım şeyleri bulabiliyorum ama biraz da pahalı oluyor maalesef

Kızlar boğazı tutmanın bir yolu da kesinlikle öğün atlamamak. Ben önceden ara öğünlerimi yanıma alıp gezerdim. Bugün aniden dışarı çıktım hazırlamadan. Dışarda acıkınca bitane şekersiz enerji bar aldım yedim. Sonra eve geldiğimde geç olmuştu iyice acıktım ve gözüm döndü. Üstüste önce meyve sonra yemek yedim siz siz olun öğün atlamayın. Sonrası fena oluyor. Beyne doyma sinyali gidene kadar yiyorsun.

Slmm kızlar bende doğum öncesi 55 kiloydumhamilelikte totalde 69 kiloya çıktım doğumdan sonra bugün olduğum kilo 64 ve gram veremiyorum almıyorum da...ama spora başlayınca bir haftada bile toparladigimi biliyorum cardio ile..ekmek ve şekeri kesmek lazım bugün aldım elime poşeti bütün abur cuburlari topladım..yeşil çay icmemizin günde 1 fincan olmak kaydıyla bi zararı yokmuş sanırım çünkü bende ödem de var maalsef ayaklarım çok acıyo üstün e basınca ve ek olarak suyu arttırdım günde 1 litre iciyosam 2 ye 2 buçuğa çıkarıcam sporda zaten rahat 3 lt gidiyo bana yani ben ekmek şekeri keserek ve suyu arttırarak başladım nasipse bayram sonu da gidip salona kayıt yaptiricam çünkü ağustosta tatile gidicez az da olsa vermem gerek çok kötü görünüyo fizigim bacaklar bingil bingil göbek benden önce gidiyo popo maşallah gıdı sarktı yüzüm büyüdü kısacası camis gibi oldum yiye yiye vücut ve bacaklar tasimiyo artik kiloyu bide giydiğim hiçbi kıyafet olmuyo güzelde durmuyo üstümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…