Eki Görüntüle 2155377
Banada 6 aylik dedi diyetisyen. Saglikli beslenme lisyesi olusturdu.
Ekledim tekrar.
Ahaahass crkilin bakiim ayagimin altindan ezileceksiniz. Boy 1.80 diye ekleyeyimde toparlak bir sey sanilmayayim.
Hamilelik öncesi 90
Doğuma giderken 96
Doğumdan sonra 88
Şuanki durum 86
Hedef 90 60 90
Ne sandin bacim. Insan irisiyim benKız fotolarda hiç öyle durmuyon, 180 demek, vay bemaşallah diyeyim
O kadar iri değilsin bacım, datlusun amaNe sandin bacim. Insan irisiyim ben
O senin goren gozlerinin dadliligi :) bu arafa noldu sizin is. Geldiniz mi eske yine?O kadar iri değilsin bacım, datlusun ama
Perşembe akşamı geldik canım ama tasigo da yer yokmuş, yine aynı otele geldik.O senin goren gozlerinin dadliligi :) bu arafa noldu sizin is. Geldiniz mi eske yine?
Aa haber verseydin ya :) pazartesi goruselim o zaman aksilik olmazsa :)Perşembe akşamı geldik canım ama tasigo da yer yokmuş, yine aynı otele geldik.
Ne sandin bacim. Insan irisiyim ben
Ay ne kokar o cepte o yumurta be yaKaratay tipi beslenme doğrudur ama yapabilmek var. Ben mesela ağzı boş durmayan biri olarak iki öğün yapamam. Ama rafine şeker paketli gıda pirinç ekmek yememeyi yapabiliyorum. Gerçi karatay kahvaltısını bi kere okudum da yok yok. Kuru kayısıya incire kaymak sürüp yiyin diyor. Ama herşey doğal köy ürünü olacak onu nerden bılayım istanbulda. Sınırsız zeytin yiyin diyor. Yumurta da bol. Bi katıldığı programda biri soru sormuştu. Aralarda acıkırsam ne yiyim diye, yumurta haşla cebine koy onu ye demişti
İki öğün tercihen canım, aslında üç öğün. Araya da bi tane ara öğün koyabiliyoruz aslında, emziren anne olduğumuzdan:) bi de doyan kadar yiyince acıkmıyo insan. Arada sıvı serbest, çay kahve ayran vs. Ama doğalını bulmak konusunda çok haklısın, ben bi takım şeyleri bulabiliyorum ama biraz da pahalı oluyor maalesefKaratay tipi beslenme doğrudur ama yapabilmek var. Ben mesela ağzı boş durmayan biri olarak iki öğün yapamam. Ama rafine şeker paketli gıda pirinç ekmek yememeyi yapabiliyorum. Gerçi karatay kahvaltısını bi kere okudum da yok yok. Kuru kayısıya incire kaymak sürüp yiyin diyor. Ama herşey doğal köy ürünü olacak onu nerden bılayım istanbulda. Sınırsız zeytin yiyin diyor. Yumurta da bol. Bi katıldığı programda biri soru sormuştu. Aralarda acıkırsam ne yiyim diye, yumurta haşla cebine koy onu ye demişti
X body dimi yoksa sablon mu?
Xox personal training studioX body dimi yoksa sablon mu?