2018 şubat anneleri zayıflıyor

slm kizlar bende geldim.
boy 168
hamilelik öncesi 65
hastaneye giderken 81
dogumdan sonra 74
su anda 72
hedef 60

ama ben bayramdan sonra baslayacagim. ramazanda olmuyor maalesef

Kızlar simdiden iyi bayramlar.

Bayramda tatlilar sarmalar havada ucusacak biliyorum.

Oncelikle lutfen bayramda diyet yapayim diyerek keyif alacaginiz ortamlari eziyete cevirmeyin ( ama 1 kilo baklava da yemeyin tabii )

Bayramdan sonra sıkı bir diyet ve spor gercekten karar vermis anneleri bekliyor. Bu konuda her turlu motivasyona varım, cocuklara adanmis hayatimizda kendimiz icin bi seyler yapmak hakkımız. Yapmazsak mutsuz anne = mutsuz cocuk demektir. Bu da mutsuz bir eş ve mutsuz aileyi oluşturur...

Pazar sabahindan beri 1 kilodan fazla almis bulunuyorum. Bayram dönüşü hazir olun olur mu? Kolay olmayan bir yola girecegiz

Çok pis zayıflama kararı almış olarak burdayım eee napıyoruz

kizlar sizi uzun zamandir takip ediyorum subat anneleri topigindende bende subat annesi olacaktim ama 14 ocakta 3 hafta erken dogum yaptim.
dogumdan once 60 kilo ile baslayip 84 kilo ile 24 kilo alarak tamamladim. eve geldigimde 3 kilo kizim dogdu ve ben 78 kiloydum. nisan ayinin basina kadar kilo vermeye devam ettim 71 e indim. ancak sonra cok fazla yemememe plates ve yuruyus yapmama ragmen bir gram bile veremedim. taaa ki iki hafta oncesine kadar. internette tesadufen denk geldim ve emziren annelerinde icebilecegi, sutu de arttiran tarcinli sut. ben sadece gece yatmadan once sut icerisine bir cubuk tarcin koyup iciyorum sabah bile daha tok uyaniyorum. iki kilo birden gitti.. belki tesaduf bilemiyorum ama metabolizma hizlandiriyormus.. emzirdigim icin cok fazla da bisi yapamiyorum...belki denemek isteyen olur :)

nemesis boylu poslu hic kilosunu gostermeyen sporcu vücütlu bir annemizdir. Lütfen o kandil simidi yiyor diye örnek almayınız =))

Sütü ve cubuk tarcini birlikte mi ısıtıyorsun peki?

Kızlar 30 gunde kilo ver diye bir program var. Hep birlikte baslayalim mi? Annem sagolsun 1 haftada 1 bucuk kilo aldim :'(

Bugün kararlıydım başlıyordum. Ben öyle diyet yapamam. Sadece şeker ve karbonhidrat kestiğin an yağların hop diye gittiğini biliyorum. Öyle yapacaktım. Ama komşum kahvaltıya çağırdı krepler falan gömdüm

Bu diyete ne zaman basliyorduk

Eklentiler

• Screenshot_20180619-213947_Gallery.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 49
Ben de gelebilir miyim aranıza 28 mart annesiyim ve daha önce 100 kiloydum 67 kiloya kadar indim boyum 168, 67 ile hamile kalıp 90 kilo ile doğuma gittim doğum sonrası 78e düştüm şu an 76-77 kilo arasındayım benim miniğim çok huysuz ve uyuyan bir bebek değil maalesef galiba spor yapamayacağım yani yaptırmaz küçük hanım

Gel tabi ki ne demek. Hos geldin sefa geldin. Hazirsan pazartesi basliyoruz diyete.

Hosgeldin:)benim kız da yaptirmaz bana spor ama ben acicam youtube dan zumba dans edicem o da beni izler hatta güler herhal çünkü abisi abuk subuk hareketler yapınca atlayıp zıplayınca deliriyor zilli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…