2018 şubat anneleri zayıflıyor

62 kilo ile hamile kaldim su an 72.7 oldum. 73 yani .65 olsam yeter :-) ve su gobek gitsin sezeryan gobegi kalir diyolar deli oluyorum .

Benimde göbeğim yok ama basen tepsi gibi yayıldı memeler 5*2 :10 kg oldu 71kg çekiyorum kantarda ise döneceğim bir aya o zaman söz veriyorum haftada bir kg vereceğim 63 kg ile hamile kaldım 75 kg dogurdum.dogumdan 15 gün sonra 68 kg dim.sutum birden azalıp kesilince malt içeceği komposto incir derken son nokta bu

Benim tavsiyem YAZİO diye bı program var ben eskiden onunla takip ederdim onu indirip kalori hesabı yapmak ne yedimizi bilirsek kendimize ettiğimz kotulugude görmüş oluruz
Her salı 21 de TLC de ağır yaşamları izliyoruz.

Hosgeldin:)benim kız da yaptirmaz bana spor ama ben acicam youtube dan zumba dans edicem o da beni izler hatta güler herhal çünkü abisi abuk subuk hareketler yapınca atlayıp zıplayınca deliriyor zilli:KK45:
Aslında hava güzel olsa bebek arabası veya kanguru ile çıkıp yürüyüş yapmak istiyorum da burası Erzurum hala yağmur dolu

Bende iradesizlesmisim sanki yemezsem kızım doymucak gibi ilkel bı düşünce sardı tum bedenimi

Bugün Leslie yaptım kizlar çok güzel actim youtubedan 2 mil ile başladım 30 dk evde salonda.koydum kızı da ana kucagina kıkır kıkır güldü ben hareket yaptıkça. Bu bi adim bi de boğazımı tutsam çok iyi olcak ama Her gün yapıcam Leslie yi acaip ter attim.

Bugün Leslie yaptım kizlar çok güzel actim youtubedan 2 mil ile başladım 30 dk evde salonda.koydum kızı da ana kucagina kıkır kıkır güldü ben hareket yaptıkça. Bu bi adim bi de boğazımı tutsam çok iyi olcak ama Her gün yapıcam Leslie yi acaip ter attim.
Bu arada full emzirmesem de günde 3ogun süt veriyorum.zararlı mi acaba bu tarz spor yapmak yürüyüş gibi gerçi ama doktora danışmadim.bilen var mi

kizlar huhuu diyete başlayan var mi ? ses seda yok kimseden , subat anneleri tombis mi kalacak yoksa, ben de bu sefer kesin pazartesi başliyorum hadi bakalim :KK54:

KAHVALTI
2 adet tam yumurta
2 yemek kaşığı lor peynir ( yağsız, tuzsuz )
1 adet mini salatalık
1 avuç yeşillik
1 dilim tam buğday ekmek

ARA
200 ml ayran ya da kefir
Bitki çayı ( çubuk tarçın ile )

ÖĞLE ( 13:00 – 13:30 )
Sebze haşlama ve közleme uygundur veya 8 yemek kaşığı kurubaklagil
200 gram light yoğurt

ARA
200 ml light kefir
1 dilim ananas veya 1 adet yeşil elma veya 5 adet çilek veya 10 adet yeşil erik veya 15 adet kiraz
Bitki Çayı ( çubuk tarçın ile )

AKŞAM
2 kepçe çorba
200 gram light yoğurt

GECE
Bitki çayı ( çubuk tarçın ile )

Buyrun kizlar, gercekten isinde cok iyi bir diyetisyen yazdi bu listeyi. Bana yanlis gondermis yumurta yiyemiyorum ben. bi de diyet yapamiyorum annemin evinde. Bosa gitmesin siz faydalanin istedim =))

kizlar huhuu diyete başlayan var mi ? ses seda yok kimseden , subat anneleri tombis mi kalacak yoksa, ben de bu sefer kesin pazartesi başliyorum hadi bakalim :KK54:
Aslında ben her gün başlamış oluyorum da gün sonunda öküz gibi yemiş olarak yatağa giriyorum kıyafetlerim hep small , medium bense large ne olacak halim

Kizlar ya bu herbalife in emziren anne seti var onu almayı düşündüm ben son care? Sizce almalimiyim?

Kizlar ya bu herbalife in emziren anne seti var onu almayı düşündüm ben son care? Sizce almalimiyim?
Ben daha önce herbalife kullandım ve 33 kilo verdim tabi sadece herbalife mucizesi değil spor yaptım hemen her gün saatlerce protein ve lif ağırlıklı beslendim ama şimdi herbalife a gerek var mı diye düşünüyorum tabi rejim de yapmıyorum

Çoğalır canım geri çok sağınca merak etme hiç olmadı power pumo yöntemi var gerçekten işe yarıyo test ettim onayladım dene istersen sende
Nasıl bi yöntem o @gsm_lee nin deDigi 20dk sağ 10 dk bekle 10 dk sağ 10 dk bekle 10 dk sağ o mu.denemedim ama denicem onu da
O gün sağma yapmadığın icin memeler bisalmayinca az emildim ben diye dolmamıştır sen salahla yaptıkça eski duzene dönecektir ama eskisi gibi değilde biraz sık sağ ki eskiye göre artsın
Sık sagiyorum canım daha pek düzelme yok bakalım senin dediğin yöntemi de deniyim bi
Düzeltme. ..
Anam gruplar karisti:halay:...ben hep yapıyorum bunu telden watsup gruplarına da aşkım ekmek al gelirken yazıyorum.saskimim valla:spor:

Nasıl bi yöntem o @gsm_lee nin deDigi 20dk sağ 10 dk bekle 10 dk sağ 10 dk bekle 10 dk sağ o mu.denemedim ama denicem onu da
Sık sagiyorum canım daha pek düzelme yok bakalım senin dediğin yöntemi de deniyim bi
Düzeltme. ..
Anam gruplar karisti:halay:...ben hep yapıyorum bunu telden watsup gruplarına da aşkım ekmek al gelirken yazıyorum.saskimim valla:spor:
Evet canım saolsun banada o demişti cidden işe yaradı dene sende azcık göğsün acıcak ama değiyo

Ocak annesiyim yakin zamanda geldigim gazla 7 kilom gitti daha gitmesi gereken 10-12 kilo daha var buara bozmustm bi kav gune bomba gibi tekrar baslayacagim kizimin dogum gununde fit bir anne olmaliyim :63:

X