Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Google play store dan indirdim ben egzersiz programiNasil bir program canim o ??
Madem pazartesi başlıyoruz diye çok fena yedim yine bugün nasıl dayanacağım çikolatasızGel tabi ki ne demek. Hos geldin sefa geldin. Hazirsan pazartesi basliyoruz diyete.
Aslında hava güzel olsa bebek arabası veya kanguru ile çıkıp yürüyüş yapmak istiyorum da burası Erzurum hala yağmur doluHosgeldin:)benim kız da yaptirmaz bana spor ama ben acicam youtube dan zumba dans edicem o da beni izler hatta güler herhal çünkü abisi abuk subuk hareketler yapınca atlayıp zıplayınca deliriyor zilli
Valla arada ufak kacamak yapariz artik :)Madem pazartesi başlıyoruz diye çok fena yedim yine bugün nasıl dayanacağım çikolatasız
Galiba ben de eskisi gibi iradeli davranamayacağım oysa daha önce 6 ayda 33 kilo vermiş bir insandımValla arada ufak kacamak yapariz artik :)
Bu arada full emzirmesem de günde 3ogun süt veriyorum.zararlı mi acaba bu tarz spor yapmak yürüyüş gibi gerçi ama doktora danışmadim.bilen var miBugün Leslie yaptım kizlar çok güzel actim youtubedan 2 mil ile başladım 30 dk evde salonda.koydum kızı da ana kucagina kıkır kıkır güldü ben hareket yaptıkça. Bu bi adim bi de boğazımı tutsam çok iyi olcak ama Her gün yapıcam Leslie yi acaip ter attim.
Aslında ben her gün başlamış oluyorum da gün sonunda öküz gibi yemiş olarak yatağa giriyorum kıyafetlerim hep small , medium bense large ne olacak halimkizlar huhuu diyete başlayan var mi ? ses seda yok kimseden , subat anneleri tombis mi kalacak yoksa, ben de bu sefer kesin pazartesi başliyorum hadi bakalim
Ben daha önce herbalife kullandım ve 33 kilo verdim tabi sadece herbalife mucizesi değil spor yaptım hemen her gün saatlerce protein ve lif ağırlıklı beslendim ama şimdi herbalife a gerek var mı diye düşünüyorum tabi rejim de yapmıyorumKizlar ya bu herbalife in emziren anne seti var onu almayı düşündüm ben son care? Sizce almalimiyim?
Nasıl bi yöntem o @gsm_lee nin deDigi 20dk sağ 10 dk bekle 10 dk sağ 10 dk bekle 10 dk sağ o mu.denemedim ama denicem onu daÇoğalır canım geri çok sağınca merak etme hiç olmadı power pumo yöntemi var gerçekten işe yarıyo test ettim onayladım dene istersen sende
Sık sagiyorum canım daha pek düzelme yok bakalım senin dediğin yöntemi de deniyim biO gün sağma yapmadığın icin memeler bisalmayinca az emildim ben diye dolmamıştır sen salahla yaptıkça eski duzene dönecektir ama eskisi gibi değilde biraz sık sağ ki eskiye göre artsın
Evet canım saolsun banada o demişti cidden işe yaradı dene sende azcık göğsün acıcak ama değiyoNasıl bi yöntem o @gsm_lee nin deDigi 20dk sağ 10 dk bekle 10 dk sağ 10 dk bekle 10 dk sağ o mu.denemedim ama denicem onu da
Sık sagiyorum canım daha pek düzelme yok bakalım senin dediğin yöntemi de deniyim bi
Düzeltme. ..
Anam gruplar karisti...ben hep yapıyorum bunu telden watsup gruplarına da aşkım ekmek al gelirken yazıyorum.saskimim valla