Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su saatte un helvaso kavurdum yiyorum. Siz beni birakin ben size yuk olmayayim.
Ben kandil simiti yiyorumÇok pis zayıflama kararı almış olarak burdayım eee napıyoruz
Sütü ve cubuk tarcini birlikte mi ısıtıyorsun peki?kizlar sizi uzun zamandir takip ediyorum subat anneleri topigindende bende subat annesi olacaktim ama 14 ocakta 3 hafta erken dogum yaptim.
dogumdan once 60 kilo ile baslayip 84 kilo ile 24 kilo alarak tamamladim. eve geldigimde 3 kilo kizim dogdu ve ben 78 kiloydum. nisan ayinin basina kadar kilo vermeye devam ettim 71 e indim. ancak sonra cok fazla yemememe plates ve yuruyus yapmama ragmen bir gram bile veremedim. taaa ki iki hafta oncesine kadar. internette tesadufen denk geldim ve emziren annelerinde icebilecegi, sutu de arttiran tarcinli sut. ben sadece gece yatmadan once sut icerisine bir cubuk tarcin koyup iciyorum sabah bile daha tok uyaniyorum. iki kilo birden gitti.. belki tesaduf bilemiyorum ama metabolizma hizlandiriyormus.. emzirdigim icin cok fazla da bisi yapamiyorum...belki denemek isteyen olur :)
ben isittiktan sonra cubuk tarcini fincana koyup biraz bekletiyorum.Sütü ve cubuk tarcini birlikte mi ısıtıyorsun peki?
Her pazartesiBu diyete ne zaman basliyorduk
Amann varmis o zaman dahaHer pazartesi
Gel tabi ki ne demek. Hos geldin sefa geldin. Hazirsan pazartesi basliyoruz diyete.Ben de gelebilir miyim aranıza 28 mart annesiyim ve daha önce 100 kiloydum 67 kiloya kadar indim boyum 168, 67 ile hamile kalıp 90 kilo ile doğuma gittim doğum sonrası 78e düştüm şu an 76-77 kilo arasındayım benim miniğim çok huysuz ve uyuyan bir bebek değil maalesef galiba spor yapamayacağım yani yaptırmaz küçük hanım
Hosgeldin:)benim kız da yaptirmaz bana spor ama ben acicam youtube dan zumba dans edicem o da beni izler hatta güler herhal çünkü abisi abuk subuk hareketler yapınca atlayıp zıplayınca deliriyor zilliBen de gelebilir miyim aranıza 28 mart annesiyim ve daha önce 100 kiloydum 67 kiloya kadar indim boyum 168, 67 ile hamile kalıp 90 kilo ile doğuma gittim doğum sonrası 78e düştüm şu an 76-77 kilo arasındayım benim miniğim çok huysuz ve uyuyan bir bebek değil maalesef galiba spor yapamayacağım yani yaptırmaz küçük hanım
Ye bacim 3 gün daha...Bugün AVM de istedigim hiç bişey bulamayınca çok kararliydim ta ki komsum tatlı yapip getirene kadar..Amann varmis o zaman daha
Nasil bir program canim o ??Kızlar 30 gunde kilo ver diye bir program var. Hep birlikte baslayalim mi? Annem sagolsun 1 haftada 1 bucuk kilo aldim :'(