Ama 'bekliyoruz bekliyoruz merak etme' yi ben bat bekliyoruz olarak anladim yanlis mi anladim yanii. Bilemedim. Yalniz mi gitti ki anasinaNe ara @Nevrestekız sen 15 gündür anandasın
Cano, nevoş kategoriden bahsediyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama 'bekliyoruz bekliyoruz merak etme' yi ben bat bekliyoruz olarak anladim yanlis mi anladim yanii. Bilemedim. Yalniz mi gitti ki anasinaNe ara @Nevrestekız sen 15 gündür anandasın
Bilemedim şimdi, enişte çalışmıyor muyduAma 'bekliyoruz bekliyoruz merak etme' yi ben bat bekliyoruz olarak anladim yanlis mi anladim yanii. Bilemedim. Yalniz mi gitti ki anasina![]()

Mesaj ulasmistir sanirim yerineİnşallah canım benim
Ben ne beklemeyi, ne de bekletmeyi severim
BAT bekleyenlerin hepsi gebedir inşallah![]()
Teşekkür ediyorum canım benimÇok emekliysi sofran cnm.. hingel ve baklavana bayıldım :))
3 muu masallah @Nevreste Allah bagislasin.Bilemedim şimdi, enişte çalışmıyor muydu
@Nevreste 4. mü geliyor yoksa?![]()
Amin canım benim, inşallah. Allah razı olsun.Mesaj ulasmistir sanirim yerine
Insallah Rabbim isteyene versin. Icinde seni de es gecmesin... Amin...
Yeni kategoriden başka hiç birşey beklemiyorumAaaa ne zamann? Hadi insallahh guzel haber alaliiimm..![]()

Bi kere söylemiştim fikrimi.. bi daha söylemem ki.. sana önceden yazıp rezerve yaptırıyor muyuzzYeni kategoriden başka hiç birşey beklemiyorum![]()
Iyi peki ole olsun.. ama ben 'sanki bat bekliyorsunuz dedimdi', ondan yanlis anlama oldu demekYeni kategoriden başka hiç birşey beklemiyorum![]()
Aynen canımNe ara @Nevrestekız sen 15 gündür anandasın
Onu Kazen ile görüşürüz canımBi kere söylemiştim fikrimi.. bi daha söylemem ki.. sana önceden yazıp rezerve yaptırıyor muyuzz![]()
Bende annemdeyim burdan katılıcam eğer uygun bi kategori olursa..Onu Kazen ile görüşürüz canım![]()
Yok canım Allah korusun ben de 3 tane var.Rabbim onlara sağlık versin.Başka düşünmüyorum.Rabbim isteyen herkese çifter çifter nasip etsinIyi peki ole olsun.. ama ben 'sanki bat bekliyorsunuz dedimdi', ondan yanlis anlama oldu demek![]()

Amin. Amin.Yok canım Allah korusun ben de 3 tane var.Rabbim onlara sağlık versin.Başka düşünmüyorum.Rabbim isteyen herkese çifter çifter nasip etsin![]()
Ramazan sofralarından sonra tüm kategoriler basit gelir:)Bende annemdeyim burdan katılıcam eğer uygun bi kategori olursa..
Sağol canım:)3 muu masallah @Nevreste Allah bagislasin.
Tekrar tekrar masallah canim. Allah saglik sihhat versin. Yaslari kac. Kiz erkek?Sağol canım:)
İkiz kızlarım var canım 13 yaşındalarTekrar tekrar masallah canim. Allah saglik sihhat versin. Yaslari kac. Kiz erkek?
Buyumusler onlar da masallah.İkiz kızlarım var canım 13 yaşındalar
Oğlumda 8 yaşında:)
Teşekkür ederim![]()
Aynen canım kızlar neredeyse benim boyumdalar:)Buyumusler onlar da masallah.![]()