- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
Ama 'bekliyoruz bekliyoruz merak etme' yi ben bat bekliyoruz olarak anladim yanlis mi anladim yanii. Bilemedim. Yalniz mi gitti ki anasina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama 'bekliyoruz bekliyoruz merak etme' yi ben bat bekliyoruz olarak anladim yanlis mi anladim yanii. Bilemedim. Yalniz mi gitti ki anasina
Bilemedim şimdi, enişte çalışmıyor muyduAma 'bekliyoruz bekliyoruz merak etme' yi ben bat bekliyoruz olarak anladim yanlis mi anladim yanii. Bilemedim. Yalniz mi gitti ki anasina
Mesaj ulasmistir sanirim yerineİnşallah canım benim
Ben ne beklemeyi, ne de bekletmeyi severim
BAT bekleyenlerin hepsi gebedir inşallah
Teşekkür ediyorum canım benim senin sofranda süper ve emekli idi. Canım sarma çekmişti, bak yine çekti.Çok emekliysi sofran cnm.. hingel ve baklavana bayıldım :))
Amin canım benim, inşallah. Allah razı olsun.Mesaj ulasmistir sanirim yerine
Insallah Rabbim isteyene versin. Icinde seni de es gecmesin... Amin...
Yeni kategoriden başka hiç birşey beklemiyorumAaaa ne zamann? Hadi insallahh guzel haber alaliiimm..
Bi kere söylemiştim fikrimi.. bi daha söylemem ki.. sana önceden yazıp rezerve yaptırıyor muyuzzYeni kategoriden başka hiç birşey beklemiyorum
Iyi peki ole olsun.. ama ben 'sanki bat bekliyorsunuz dedimdi', ondan yanlis anlama oldu demekYeni kategoriden başka hiç birşey beklemiyorum
Aynen canım
Onu Kazen ile görüşürüz canımBi kere söylemiştim fikrimi.. bi daha söylemem ki.. sana önceden yazıp rezerve yaptırıyor muyuzz
Bende annemdeyim burdan katılıcam eğer uygun bi kategori olursa..Onu Kazen ile görüşürüz canım
Yok canım Allah korusun ben de 3 tane var.Rabbim onlara sağlık versin.Başka düşünmüyorum.Rabbim isteyen herkese çifter çifter nasip etsinIyi peki ole olsun.. ama ben 'sanki bat bekliyorsunuz dedimdi', ondan yanlis anlama oldu demek
Amin. Amin.Yok canım Allah korusun ben de 3 tane var.Rabbim onlara sağlık versin.Başka düşünmüyorum.Rabbim isteyen herkese çifter çifter nasip etsin
Ramazan sofralarından sonra tüm kategoriler basit gelir:)Bende annemdeyim burdan katılıcam eğer uygun bi kategori olursa..
Sağol canım:)3 muu masallah Nevreste Allah bagislasin.
Tekrar tekrar masallah canim. Allah saglik sihhat versin. Yaslari kac. Kiz erkek?Sağol canım:)
İkiz kızlarım var canım 13 yaşındalarTekrar tekrar masallah canim. Allah saglik sihhat versin. Yaslari kac. Kiz erkek?
Buyumusler onlar da masallah.İkiz kızlarım var canım 13 yaşındalar
Oğlumda 8 yaşında:)
Teşekkür ederim
Aynen canım kızlar neredeyse benim boyumdalar:)Buyumusler onlar da masallah.