Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kızım var canım 9 yaşında.. 2.yi istiyoruz kısmetse ama 2 3 ay korunmam lazım.. Diğer arkadaşların batlarını bekliyorumAynen canım kızlar neredeyse benim boyumdalar:)
Sağol:)
Sen bat mı bekliyorsun
Çocuk var mı?
BAT’ı bilmek için çocuk istemenin gereği yok ki, (beklenen adet tarihi)Bat ne be
Çocukla alakası olmayan HE nın cahilliği paçalarından akayiiiiii
Ben bılmıyorumBAT’ı bilmek için çocuk istemenin gereği yok ki, (beklenen adet tarihi)
EvetBen bılmıyorum
Ben dırek dıyorum şu gun adetım gelcek
BAT ın açılımı ne . BEKLENEN ADET TARİHİ Mİ
Aman bende bişey sandıydım
Aman bende bişey sandıydım
Pazar günü açıklanacak sanırımEşim önumuzdekı hafta tura çıkıyor . Yenımkategorı açıklansada katılsam
Bat ne be
Çocukla alakası olmayan HE nın cahilliği paçalarından akayiiiiii
BAT’ı bilmek için çocuk istemenin gereği yok ki, (beklenen adet tarihi)
Yemek neymiş, onu bilmiyorum bakahahaha iyiydi bu da !! Bir de yemek varmış misal ben de onu öğrendimm. Öğrenmenin yaşı yok işte her gün yeni şeyler öğreniyoruz.
Valla bekleyene her şey işte... istersen forumları konuları bir dolan şöyle..
Heeee, Tokat’ın Bat’ını diyorsun kıymalı değil ki o asma yaprağı ile yenirdeynep paylaştı araştırmadım henüz nedir neyden yapılır kıymalı biberli güzel bir şeye benziyor..
Ben, hala daha ne kadar bat’ırabiliriz diye düşünüyorum canım benimHadi iyice bat'ırdınız
gel biz uzakta bat'ıralım canımBen, hala daha ne kadar bat’ırabiliriz diye düşünüyorum canım benim
gel biz uzakta bat'ıralım canım