- 16 Ağustos 2010
- 293.105
- 603.058
- 43
Şahane fikirO değil bu değil
Çin mutfağı mı yapıcaz nevooşşş
Hazır yaz geldi, böcekler meydanlara çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şahane fikirO değil bu değil
Aklımı oynatırım yemek topiklerinin yanından, hatta KK’nın yamacından geçmem.O değil bu değil
Tesekkür ederim:)Et kavurmaya hayır diyemedim
oooooooooooooooooooooAklımı oynatırım yemek topiklerinin yanından, hatta KK’nın yamacından geçmem.
Hoş geldin kuzum, tüm Ege’yi gezdin mi?ooooooooooooooooooooo
nelerrr görüyorum nelerrrrrrrrr
Sanırım gezdım Kararıp geldım .Hoş geldin kuzum, tüm Ege’yi gezdin mi?
Geçen topiğe girip, yağmurda yüzdüğünü söylediğinde de kızarmıştık. Tatilin rehavetinden göremedin tabii.Sanırım gezdım Kararıp geldım .
Sende kızarmıssıınn amaaa hayırlı olsunnnn
Tatilde insan dinlenır ben çok yoruldum . Gezmekten tel elıme alamadım Aldığım zamanlar arabada yolculuk yaptıgım zamanlar onda da çok bakınca içim bulanıyodu Yanı göremedim kızardıgınıGeçen topiğe girip, yağmurda yüzdüğünü söylediğinde de kızarmıştık. Tatilin rehavetinden göremedin tabii.
Çok aklım kaldı, insan ablasını da alır
Ege turunda aklım kaldı, sanırım artık tatilim geldi ama bu sene gidemeyeceğim gibi.Tatilde insan dinlenır ben çok yoruldum . Gezmekten tel elıme alamadım Aldığım zamanlar arabada yolculuk yaptıgım zamanlar onda da çok bakınca içim bulanıyodu Yanı göremedim kızardıgını
Neyde aklın kaldı anlamadım
Bence deEge turunda aklım kaldı, sanırım artık tatilim geldi ama bu sene gidemeyeceğim gibi.
Arabada seyir halindeyken bende fazla bakamıyorum telefona, baş dönmesi yapıyor.
Ama kabul edelim, iyi gezdin.
İnşallahBence de
Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Yarışma bitti mi :)Elalis cnm tekrardan tebrikler
Bizim için oylamanın açıldığı gün bitmişti zaten.Yarışma bitti mi :)
Daha alimiyon'a 50 oy gelecekti
Dur biraz heyecan yapalım
Şu aradaki 40 fark hiç değişmedi
Tekrar teşekkür ederim canımElalis cnm tekrardan tebrikler