- 10 Mayıs 2017
- 1.434
- 2.641
- 63
- 45
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
Ay ben de dahil olayım o sürüyeindirimi ne zaman ki acaba?
Ayy çok güldüm çekirge sürüsüne , ben de katılmak isterimHamileligimin zannediyorum 3. ayinda sezon sonu mothercare internet sitesinde sahane indirimler ve kiyafetler vardi fakat tek bi sey kalmamisti. Indirim zamaninda aninda almak gerekiyor galiba. Her ayin ortasinda indirimi oluyor mu mothercare in. Herkes cekirge surusu gibi talan etmisti ben de o cekirge surusune dahil olnak istiyorum :)
Teşekkür ederim canım cevap için dediğin gibi her firmada olabilir elbet, artık hayırlısıyla hallederiz inşallahIkisi de cok guzel canim hangisini secersen sec guzel gunlerde kullanman dilegiyle.
Garanti surelerini fln da karsilastir eger fiyatlar birbirine yakinsa.
Bebek mobilyalarinda teslimatta her firmayla sorun yasayabilirsin canim biraz sans isi illa ayni firmanin tum teslimatlari problemli diye bisey yok
Tamam ceteyi kurdukAyy çok güldüm çekirge sürüsüne , ben de katılmak isterim
Ya ben mothercare müslin bezlerini çok beğendimmm ne kadar da şık değil mi canım :)chiLL ay ortasi demis ama.. Ay irtasinda girip kurcalamak farz oldu artik :)
Mothercare urunleri cok guzel ama cok pahali ozellikle de buyumelerinin cok hizli oldugu donemde
Evet cidden cok tatlilar. Aslinda bu muslinler piyasa fiyatindan pahali degil bence al bulunsun.Ya ben mothercare müslin bezlerini çok beğendimmm ne kadar da şık değil mi canım :)
https://www.mothercare.com.tr/mom-easy-2li-muslin-kundak-battaniye-120-x-120-cm_383876?d=0&arama=Müslin
He o zaman farklidir canım olabilir sana dedikleri zorunlu sezeryandir gibi geldi bana dedikleri bu kadar yakin bir rakam degildi hatırladığım kadariylaKısmetse orada devam edeceğim.
2700 sezeryan dediler. Ama bazı hastaneler zorunlu sezeryan için ayrı , isteğe bağlı olunca ayrı fiyat veriyor öyle sistem burada var mı bilmiyorum.
Benimde sade olması hoşuma gitti bakalım kısmet canım Güle gule sağlıkla kullan insaAllahevet canim kraft calipso eve gelmedi henuz ama magazada baktim buyuk guzel yani ben begendim sade olmasi daha cok hosuma gitti cicek bocek yok ustunde falan
Mermerşahi baş tacımız malumEvet cidden cok tatlilar. Aslinda bu muslinler piyasa fiyatindan pahali degil bence al bulunsun.
Ben ebebek ten muslin cok amacli ortu aldim uc tane mesela biri bu sekil buyuk boylardan. Diger ijisi bi paketteydi orta boy olarak.Bu aldiklarimi genelde disari ciktigimda ya da misafirliktr kullanirim diye dusundum daha cicili bicili durur.
Evde ise bizim caanim mermersahi ortuler ne gune duruyor
Ananemiz almis zaten sagolsun metrelik okarak artik ellerinden oper kesim ve kenarindan gecilecek tig isleri :))
Çok tatlılar ya güzel günlerde kullanın inşallah :) mavi en sevdiğim renktir bayılıyorum mavi şeylere oh baktıkça için açılır :)Bak hatta L Lilyumm_ ablasi bunlari aldik biz oglusa ikili paket 25 ti yanlis hatirlamiyorsam simdi boyutlari aklimda degil. Desenli olan da 25 tl 110 a 120 gibi bi olcusu vardi galiba
Eki Görüntüle 2042665 Eki Görüntüle 2042666
He o zaman farklidir canım olabilir sana dedikleri zorunlu sezeryandir gibi geldi bana dedikleri bu kadar yakin bir rakam degildi hatırladığım kadariyla
Kızlar biz bebek odası takımına karar verdik , newjoy ocean düşünüyoruz. Çevrenizde kullanan var mı, olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. Şikayet var a baktım, teslimatta sıkıntı yaşayan çok ama bu da şans biraz, bakalım biz neler yaşayacağız. Aklımda kalan diğer model de meltem mobilya karamel.Siz ne düşünüyorsunuz?
Mermersahi varsa gerisi teferruattirMermerşahi baş tacımız malumzaten hiç alışveriş yapmaya başlamadım ben biliyorsun bir mermerşahimiz var kenarda o kadar
Valla ben cogu seyi unisex alirim demistim ki ben de gordukce dayanamiyorum mavisleri :) Zaten tum seylerde ufak ta olsa kiz erkek ayrimi yapilabilecek detaylar oluyor, unisex almak ta oyle kolay is degil :)Çok tatlılar ya güzel günlerde kullanın inşallah :) mavi en sevdiğim renktir bayılıyorum mavi şeylere oh baktıkça için açılır :)
Büyüyen beşik olarak da var canım ,oda müsait hatta bir de emzirme koltuğu düşünüyorum. Geçen arkadaş ikeanın emzirme odasını çok beğenmiş şu poang koltuklardan varmış. Büyük ihtimal onu da alırız zaman biraz daha yaklaşınca. Ben şu ara bir şey alamıyorum çünkü ev taşıyacağız Ekim'de. Eşyalar yerleşince başlarız ancak alışverişe. Bir de bu telaşımız var.klasik bebek mobilyası canım beşik büyüyen değiil sanırım , ona da evin durumuna göre karar vermelisin..
Büyüyen beşik olarak da var canım ,oda müsait hatta bir de emzirme koltuğu düşünüyorum. Geçen arkadaş ikeanın emzirme odasını çok beğenmiş şu poang koltuklardan varmış. Büyük ihtimal onu da alırız zaman biraz daha yaklaşınca. Ben şu ara bir şey alamıyorum çünkü ev taşıyacağız Ekim'de. Eşyalar yerleşince başlarız ancak alışverişe. Bir de bu telaşımız var.
Tamam canım sağol söylediğin için, alıp koymak lazım hemen dediğin gibi.anladım canım. en güzeli beğen kaydet ekimde yeni evine getirtirsin işte bu mobilyaları mutlaka 1-2 ay önce al kötü bir koku oluyor ve zor çıkıyor..
Tamam canım sağol söylediğin için, alıp koymak lazım hemen dediğin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?