2018 Ocak Annelerinin Alışveriş Paylaşımları

Hımmm mantıklı bu özellikleri dikkate almam lazım teşekkürler
 
Peki park yatağın içine aldığın yatak nasıldı veya markası neydi
 
çok şirin kıyafeti ,
Kundakta çok kalın olursa sıkar zaten inçe olması daha iyi değil mi?

teşekkürler sanırım doğru ama ben ilk aylar kundaklarım gece sıcak olur diye düşünmüştüm hani yorgan pike kullanmayın diyorlar ya. uyku tulumuna geçene kadar idare eder sanmıştım

Peki park yatağın içine aldığın yatak nasıldı veya markası neydi

ben ortopedik düşünüyorum ama bu konuda diğer arkadaşların önerilerine de açığım
 

anladım canım ama ev ne kadar sıcak olsa da ben geceleri az daha kısıyorum kombiyi inçe battaniye örtersin olmadı 2 tane üstüste örtersin.
Elleri kundak içinde olduktan sonra kalın battaniye bile sorun değil çekip yüzünü kapatamazs

Bide bunu ne kadar kullanacaksın elleri de içeride kalacak ya genelde eldiven bile takmayın ellerini tanısın diyorlar. Biraz büyüdüğünde eli ani hareket edinde korkuyor bebek.
 

aa doğru aslında yorganı yüzüne çekemez çok sağol örtebilirim o zaman üzerini

sadece geceleri takarım diye düşünüyorum o da 2-3 ay dönmeyi öğrenene kadar. gündüzleri tanışsın elleriyle :) şu refleksleri yüzünden uyanmaları oluyor ya bi de anne rahmindeki gibi sıkışık daha güvende hissetmeleri çok hoşuma gidiyor.

uyku konusunda annemin yöntemleri mi takip etsem bilemiyorum. annem kardeşimin kollarını pijamasına sokar yatırırdı hemen uyurdu. sese alışsın diye oturma odasına koyardı beşiğini ve ağladığında hiç kucağına almazdı bebek yatarken ilgilenirdi. hatta kardeşim 7 aylık falandı, zamanını bilir lavaboya götürür çişe tutardı. ama şimdi kardeşim üniversitede hala ellerini pijamasına sokup uyuyor, ne zaman elini yıkamaya lavaboya gitse çişi geliyor ve çok sessiz ortamda uyuyamıyor kulaklıkla müzik dinliyor. araştırdığım kadarıyla bu tip şeyler yararlı ama keseceğin zamanı bilmek çok önemli..
 

aynen yöntemler güzel ama ne zaman bırakacağımız önemli yüzünü örterek uyuyan çlcık ileride onsuz uyuyamıyor.

annenin yöntemler güzel ama dediğin gibi kardeşinle ortada ileride doğru zamanda kesmezsen büyüdüğünde de aynı şeyleri yaşıyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…