- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.341
Çok teşekkür ederim. Ben de Kraft kanz ve baby max arasında kaldım hangisi daha iyidir bilemedimCanım malesef pek bilmiyorum bu yatagi ama senin için baktım. Bi park yatakta aranilan özelliklerin hepsi var
Ben kraft Elite aldım ona da benziyor dış görünüş olarak. Güle güle yatsın simdiden:)
Trendyol dan hiç bir şey anlamadım çok karışık ve pahalı geldiTrendyolmus canım. Ama
Elit üye neymiş yaaaaaaaaa :)
Çok teşekkür ederim. Ben de Kraft kanz ve baby max arasında kaldım hangisi daha iyidir bilemedim
Trendyol dan hiç bir şey anlamadım çok karışık ve pahalı geldi
Bakalım canım gitti gidiyor güvenilir mi sence satıcılar falan farklı hepNeden acaba ?
Uygulamasını indir olmazsa canım. Daha kolay gelir belki
İ
Bakalım canım gitti gidiyor güvenilir mi sence satıcılar falan farklı hep
Tamam canım çok sağ ol kasımın ortasında yada sonunda hepsini birden hallecem inşallahSatıcı puanı var canım. Yorumlar var onlara bak mutlaka.
Sıkıntı olmaz ama bence
kızlar bebitof marka 10lu hastane çıkışı alan oldu mu? organikmiş. bi kaç kişiden iyi diye duymuştum gerçekten kumaşı harika. pazarda 90 dedi küçük bir dükkanda 75e buldum nasıl sizce?
5lileri de 25 liraymış uygun sanki
son adet tarihine göre 6 haftalıksın tam. 42 gün önce adet olmuşsun 42/7den 6 haftalık. 6,5 haftalık dediğinde buçuk yarım hafta demek o da tam olarak 3,5 gün yapar. Yani 6+3 ya da 6+4 demek istemiştir doktorun. Ama sat takip edildiği için 6 haftalıksın bence
Küçük bir resim verdi mi siyah beyaz onun köşesinde yazar 6w4d gibi bi şey ona bi bak bakalim
Benim tup bebek cnm.biras farkli sanirim bunda hsaplama.12 eylilde en son adetim.ama oda soyle oldu 1 ayda 2kere gordum cnki progesteronum yuksek ckti.doktorum d.kntrol hapi werdi ve onunla tekrar oldum adet.yani onceki adetimin 15.gunu bida adet oldum
Aldik cnim bakayim bi
O.zaman sen doktorun verdiği kağıda göre ya da söyledigi cümleye göre devam et :)
Uzucegini sanmıyorum canım bilinclisin sonuçta durumun farkindasin esinle beraber ustesinden gelirsiniz zaten bu kadar hevesliyse daha kolay olucaktir bence sonuçta istekli
Benim kizim 8 yasinda o kadar cok kardes istedi ki , bizi yedi simdi de hersey kardese gore mikat gibi bisey hayatindainşallah canım yalan yok ikisinin arasında kalmaktan en çokta kızımı üzmekten çok korkuyorum.
çok fala anaç ruhlu bir çocuk "kardeş" şuanda onun dünyasının büyük kısmını kaplıyor hayatımızdaki her şey
* kardeşi kadar , * kardeşi gelmeden önce/sonra , * kardeşi doğunca falan.
böyle ikisini aynı kare içinde görmek için çok sabırsızlanıyorum
Elit üye ne kız hangi site bakiyim ben alanaa kadar bütün indirimler bitecek sanırımeşim boşver ya marketten alırız bir bez değil mi sonuçta diyor ama pahalı ya markete
aşırı elit biriyim benTrendyolmus canım. Ama
Elit üye neymiş yaaaaaaaaa :)
Degil canim ya ben kendimede esime de kizima da bebegime de nerdeyse yuzde 70 ordan alirim cok uygun olur fiyatlari .Elit uye olanlara mesela ben ,1 liralik bisey alsa bile kargo ucreti odemez.Trendyol dan hiç bir şey anlamadım çok karışık ve pahalı geldi
Hah süper canım bak bakalım ne diyor
sen daha uyguna bulmuşsun belki ben de indirim yaptırırım biraz. teşekkur ederimBen aldım geçen gün bebitof 10 lu. Beğendim. 60 liraya aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?