- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.641
Gerci benimde gelen olmaz hastaneye eve gelirse gelir gelen bilmiyorum bende alsammi almasammi ama şey olur serbet ikram ederim öyle birşey olabilir sen yapicakmisin lohusa şerbeti
Resim atar misin canımKızlar yeşeren kalemim geldi :) ay nasıl güzel , ne kadar anlamlı .. Çok duygusala bağladım ben ya ...
Ah evlat ne güzelsin sen , ne özelsin . Bu yaşadıklarım ne güzel hisler .
Oyun halısı hangisi canım bende çok istiyorum almak ama şimdi değilAldım. Canım :)
100 tl hediye çekim vardı emzik aldım başka istediğim şey yoktu o yüzden bi de oyun halisi aldım :)
Oyun halısı hangisi canım bende çok istiyorum almak ama şimdi değil
Isim yazsn cikolatalardan mi canım ben cok kararsizim ya aklimdan oda geçiyor bakalım sonucunda ne almis yapmis olacağımYok canım hastanede sadece çikolata olacak şerbet falan gerek yok yapmayacagim
Ayy çok şeker olmuşlar eline sağlıkBu da resim ama daha Kurdela ve etiket olacak canım
3 farklı renk yaptım mavi Mint yeşili sarı :)
Bu Mint yeşili
Eki Görüntüle 2055640
Eki Görüntüle 2055642
Bu da sarı :)
Isim yazsn cikolatalardan mi canım ben cok kararsizim ya aklimdan oda geçiyor bakalım sonucunda ne almis yapmis olacağım
Ayy çok şeker olmuşlar eline sağlık
Bende bu haliyi begendimAynen canım. Su an icin gereksiz zaten de cekim vardı kullanayim dedim
Mutlu ciftlik oyun halisi aldım canım
Kenarı kalkıyor o hosuma gıttı
Tam açılınca 60a 120
Eki Görüntüle 2055716
Benimde aklımda kavanoz süslemesi var canım aynı şekilde içine badem şekeri veya reçel yapıp onu koymayı planlıyorum. :)Ben kendim yapmayı düşünüyorum canım daha önce kuzenime ve arkadaşıma kavonoz şeklinde süslemiştim, içine badem şekeri koyup, şimdi acaba onu ilerde mevlut veya doğum gününde mi yapsam diyorum. Şimdi için çikolata kağıdını süslemeyi düşünüyorum
Haciserifte var canım isimli cesit cesit ben oraya bakmistm sitesinden belki ordan siparis veririm alırsamcanım pek bakmadım çikolata işine
Dağıtılacak 2 şey yapacaktim kafamda netleşti onlar ama çikolata işi bakmam lazım
Bende kavanoz süslemek istiyorum canım bu keçe işi de çok iyi ama benim elim hic iyi kesmez onu yamuk yuluk yaparım diye bulaşmadım. Bu arada hazırlıkların çok zenginmiş maşallah herşeyi düşünmüşsünKavanozlara badem şekeri ya da renkli draje şeker koyup üzerine jüt ip ve çiçekle süsleyeceğim.
Keçeden renkli balon magnet yapacağım bunu yeni gördüm çok beğendim :)
Yeşeren kalem ya da tohum saksısı yaptırabilirim.
Bir de çikolata :)
Lohusa şerbeti niyetine de vişne kompostosu
Şimdilik bunları düşünüyorum canım.
Selifor bende vazgectim anne bakim cantasindan gittim kendime duzgun bi sirt cantasi aldim işim de de kullaniyorum.kiximin ivir ziviri da sigiyor pek rahat ettimBen çanta almaktan vazgeçtim kızlar ilk etapta kendi sırt cantamla idare edicem sonra sonra alırım belki çünkü fazla param kalmadı gerekli ihtiyaclari halletmem gerekiyor öncelik olarak esimde napicaksin var zaten diyor eskidi gittiği kadar gider sonra alırım ve bizim yatak işi yine karıştı annem benden kararsiz çıktı simdi de sallanan alti cekmeceli besikten alırız diyor geçen gezerken gördü beğendi olmusken ondan olsun sonra evine götürürsn dedi 4-5 yaşına kadar gider o yatak babanla hediyemiz olucak diyede ekledi peki dedim bakalım yine karar degismezse suanlik böyle kuzenime daha demedim netleşmeden vazgecmis olmamak için kvlerede isimi gorucek ev tipi ana kucaklarindan bakicam onu sonrada kullanırm zaten bir tane model beğendim esimde okeylerse ona bakarım zaten saklarim ikinci olursa oda yatar yatagi olana kadar neyse bir anca önce şu alışverişler bitsin istiyorum kafam rahtlicak
Bende bu haliyi begendim
https://www.e-bebek.com/yookidoo-gymotion-aktivite-halisi-p-ykd-40126
Guzel fikirmis canim.Bugün bir video izledim çok hoştu. mika pleksi kutulardan alıp içine renkli seker koyup dışını kurdela ile süslemiş acaip hoş olmuştu. :)Ben internetten kutu alip icine kare cikolata ve renkli badem sekerleri koymayi dusunuorum. Onun yani sira kolonya siseleri de hazirladim
Bende ondan düşünüyorum kvlerde kullanmaya sonralarida kullanirm evime geçince cok fonsyinlu oturma ozelligi falan hoşuma gitti esimde tamam derse ondan alicamHanımlar ben baby plus ın 6 nın 1 ni almayi düşünüyorum kullananlar var mı aranızda?
Instagramda gufo_desingn ile gorustum isme ozel kutulu cikolata 90 tl demusti henuz karar vermedim ama guzel isler yapiyorlar bir bakin istersenizcanım pek bakmadım çikolata işine
Dağıtılacak 2 şey yapacaktim kafamda netleşti onlar ama çikolata işi bakmam lazım
Haciserifte var canım isimli cesit cesit ben oraya bakmistm sitesinden belki ordan siparis veririm alırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?