- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
- Konu Sahibi speedy-gonzales
Bebek için tırnak makası eksik bulduuummmm
Bebek bakim seti diye bir şey yazmış olmam lazım csnim hediye geldi içinde her bi şey var :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek için tırnak makası eksik bulduuummmm
Canım emin misin sadece bebek ve çocuklar için üretildiğine? Benim çevremde kullananlar kendilerine de kullanabiliyorlar aynı cihazı( braun ve weewell markaları) zaten onların ucunda değişebilen filtre oluyor yani hijyen açısından da sıkıntı olmuyor böylece diye biliyorum ben.Canım bende kararsızım, uzmanlar kulaktan olceni tavsiye ediyor benimde hoşuma giden o ama araştırdım sadece bebek ve küçük çocuklara özel üretiliyordu onlar. Ben o kadar para vereceksem bizde kullanalım diyorum o yüzden alından olcene kaymaya basladim biraz
Oda termometresi almak lazım bir tane. Bizim yavrular soğuk havada doğacaklar odanın ısısını takip açısından gerekli olur. Hava nemlendirici cihazla ilgili bir şey söylediler mi eğitimde? Bu konuya kafam takıldı bugünlerde :)Kızlar gittiğim gebelik eğitiminde üstüne basa basa söyledikleri şey asla ama asla ilk bir yıl yastık ve yorgan kullanmayacak bebek. Oda ısısını uygun hale getireceksiniz çocuğun yatağında hiçbir şey olmayacak (yorgan,yastık,oyuncak vb) çarşafı da ya lastikli olacak ya da bir şekilde çok gergin olacak burusmayacak.. Dolayısıyla ben bebek için yastık ve yorgan almicam, uyku seti de aynı
Canım bende kararsızım, uzmanlar kulaktan olceni tavsiye ediyor benimde hoşuma giden o ama araştırdım sadece bebek ve küçük çocuklara özel üretiliyordu onlar. Ben o kadar para vereceksem bizde kullanalım diyorum o yüzden alından olcene kaymaya basladim biraz
Kızlar gittiğim gebelik eğitiminde üstüne basa basa söyledikleri şey asla ama asla ilk bir yıl yastık ve yorgan kullanmayacak bebek. Oda ısısını uygun hale getireceksiniz çocuğun yatağında hiçbir şey olmayacak (yorgan,yastık,oyuncak vb) çarşafı da ya lastikli olacak ya da bir şekilde çok gergin olacak burusmayacak.. Dolayısıyla ben bebek için yastık ve yorgan almicam, uyku seti de aynı şekilde.
Dizayn olarak yetişkinlere uygun degil diye duydum emin değilim araştıralım yoksa böyle birsey bende kulaktan ölçer almak istiyorunCanım emin misin sadece bebek ve çocuklar için üretildiğine? Benim çevremde kullananlar kendilerine de kullanabiliyorlar aynı cihazı( braun ve weewell markaları) zaten onların ucunda değişebilen filtre oluyor yani hijyen açısından da sıkıntı olmuyor böylece diye biliyorum ben.
İşte odasi sıcak olacak. 26-28 derece idealmis bebek icinE kis gunu napcakmisiz cocuklara astronot tulumlami yatircaz
ilk zamanlar battaniyeye sararım diye düşünüyorum zaten 3 ayına falan gelince bahar gelir yavas yavaş pofuduk uyku tulumlari is görür hareketlenince bacaklar kollarE kis gunu napcakmisiz cocuklara astronot tulumlami yatircaz
Bende yarı kundak düşünüyorum hem ısıtır hem rahat uyur kuzucukilk zamanlar battaniyeye sararım diye düşünüyorum zaten 3 ayına falan gelince bahar gelir yavas yavaş pofuduk uyku tulumlari is görür hareketlenince bacaklar kollar
Canım ben merak edip baktım şimdi iki markanın ürününe. Her yaş için kullanımı uygundur yazıyor weewell'de. Braunda da bebek, çocuk ve yetişkinlerin kullanımına uygundur yazıyor. Dediğin gibi araştıralım yine :)Dizayn olarak yetişkinlere uygun degil diye duydum emin değilim araştıralım yoksa böyle birsey bende kulaktan ölçer almak istiyorun
Ayy öyleyse çok sevindimCanım ben merak edip baktım şimdi iki markanın ürününe. Her yaş için kullanımı uygundur yazıyor weewell'de. Braunda da bebek, çocuk ve yetişkinlerin kullanımına uygundur yazıyor. Dediğin gibi araştıralım yine :)
aynen ben de kundak düşünüyorum, bebekler kıpırdandıkça kendilerini uyandırıyorlar:)Bende yarı kundak düşünüyorum hem ısıtır hem rahat uyur kuzucuk
Oda termometresi almak lazım bir tane. Bizim yavrular soğuk havada doğacaklar odanın ısısını takip açısından gerekli olur. Hava nemlendirici cihazla ilgili bir şey söylediler mi eğitimde? Bu konuya kafam takıldı bugünlerde :)
Kizlar ates olceri nasil almayi dusunuyosunuz kulaktanmi daha iyi alindanmi bi turlu karar veremedim ona bide bebek telsizi var tabi
Evet yorumlar farklı oluyor haliyle bir ürünü beğenen/ beğenmeyen oluyor canım. Gittiğim hastanelerde de hep kulaktan ölçerlerin kullanıldığını gördüm tercihim bu yönde olur şimdilik braun markasını düşünüyorum ama henüz incelemedim :)
Aynen canım rahat olur hem gaz icinde kundak iyiymis sanırım sürekli olmasada yari kundaklama benimde aklımda uyurken ve gaz sancilarinda is görürBende yarı kundak düşünüyorum hem ısıtır hem rahat uyur kuzucuk
ilk zamanlar battaniyeye sararım diye düşünüyorum zaten 3 ayına falan gelince bahar gelir yavas yavaş pofuduk uyku tulumlari is görür hareketlenince bacaklar kollar
Tulumlar icin mi diyorsun canım zamanı gelince düşünürüz onu da ya simdiden dert etmeyelimBilemedim ben onu yun saglikti hani :))