- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.561
Illaki vardir. Benm esimin is yaptigi bi adam bashekimin kuzeniymis meselatesadufen ogrendim. Sen bi arastirmaya giris. Olmadi en son kanka olursun artk napcN
Ben medipol megaya gidiyorum canım çok daha uygun fiyatlı ama uzak işte..Kızlar bende medipolde doğum yapmayı planlıyorum sezeryan için 4850 lira fiyat verdiler + epidural de istersen 1556 tl ekleniyor 6200 -6300 e geliyor yani. bütçemizi sezeryana göre hesaplıyorum Allahtan sigortam yarısını karşılıyor ama yinede az değil hani :/
Evine yakınsa yani en azından 1 saatlik mesafedeyse arabayla sıkıntı değil canım istanbul trafiğinde...Ben medipol megaya gidiyorum canım çok daha uygun fiyatlı ama uzak işte..
canım biz direk siyah aldık valla
yün yatak olduktan sonra hazır gerek yok. baktık ihtiyaç sonrasında alırız.
resmen birebir aynı süreç yatak seçimi rengi annenin yatak yapması :)
Normalde sıkıntı olmaz kuzum ama ocak ayında doğum olunca kar, kış falan yollar tıkalı olabilir Allah korusun yaa baya riskli aslında.. Ben Anadolu yakasındayım hastane BağcılardaEvine yakınsa yani en azından 1 saatlik mesafedeyse arabayla sıkıntı değil canım istanbul trafiğinde...
canım biz direk siyah aldık valla
yün yatak olduktan sonra hazır gerek yok. baktık ihtiyaç sonrasında alırız.
resmen birebir aynı süreç yatak seçimi rengi annenin yatak yapması :)
Ben kapi susu gonderildiginde paylasirim kizlar ben medicana dusunuyorum dogumu arkadasim sali gunu orda dogum yapacak kendi suslememize izin verilip vermedigini de ogrenirim o arada .....
Bende ay
Medicanada ne kadara yapicaksin cankm dogumu Ankara medicana dimi bu arada :)
Evet tatlim ama benim doktorum o hastanenin doktoru degil ben muayenehaneye gidiyorum net bir fiyat belli degil sadece 6 _8 arasi die biliyorum.bir de biz 2018 de dogum yapariz buyuk ihtimalle hepimize yeni fiyatlar merhaba diyebilir.....Bende ay
Medicanada ne kadara yapicaksin cankm dogumu Ankara medicana dimi bu arada :)
Allahim.bunlar nasil sirinlikler nasil sekerlikler:) gule gule.kullan canm bayildimmmKizlar boyle.....
6200 mu. Bildigimiz 6 bin 200 tl dimi biKızlar bende medipolde doğum yapmayı planlıyorum sezeryan için 4850 lira fiyat verdiler + epidural de istersen 1556 tl ekleniyor 6200 -6300 e geliyor yani. bütçemizi sezeryana göre hesaplıyorum Allahtan sigortam yarısını karşılıyor ama yinede az değil hani :/
Canım bizimkisi öylede değil ocaktan sonraki ilk 15 gün mu 20 gun mu ne dedi o zaman kdr doğurursan 2017 fiyatı geçerli yok o da geçerse 2018 fiyatı. Ama napiyim doktorum 3 hastanede çalışıyor biri zaten acıbadem orası iyice uçuk digeride çok iyi bir hastane değil orayı da ben istemedim bu da ortası işte. Evime de çok yakın değil ama valla sanki biz değil onlar doğuracak çok paraAllahim.bunlar nasil sirinlikler nasil sekerlikler:) gule gule.kullan canm bayildimmm
6200 mu. Bildigimiz 6 bin 200 tl dimi bisuda flaan dogurtcaktir muhtemelen doktor seni. Cok pahali uaa niye oyle ki. Bu arada 2018 de dogursak da dogumdan bir ay once fiyatlar sabitlenir dedi bana muhasebeci kiz. Yani aralikta fiyat neyse ondan dogurcakmisim
Arkadaşlar yok mu bebek urunlerinde indirimler birşeyler hic duyum almıyor musunuz
Ben medipol megaya gidiyorum canım çok daha uygun fiyatlı ama uzak işte..
Aaaaa NehirAsya seninde mi annen yatak yapacak :)
Evet tatlim ama benim doktorum o hastanenin doktoru degil ben muayenehaneye gidiyorum net bir fiyat belli degil sadece 6 _8 arasi die biliyorum.bir de biz 2018 de dogum yapariz buyuk ihtimalle hepimize yeni fiyatlar merhaba diyebilir.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?