2018 Ocak Annelerinin Alışveriş Paylaşımları

L Lilyumm_ canim ben bugun besik isini hallettim.
Ama bir konuyu yanlis anlayip paylasmisim ama lehimize :)
Cibinlik dahil 1050 imis yani besik + uyku seti + cibinlik + yatak seklinde 1050.
Ben cibinligi almadim yani 900 e geldi.
Uyku setini bi ust model sectim sadece 80 farkla toplamda 980 e malettim.
Bir de rengini beyaz degil diger esyalarim kahve tonlarda oldugu icin acik kahve krem renklerinden sectim yani renk secimini de yapabiliyorsun. 15 gunde teslim ederiz dediler sifirdan imal edip.
Seninle paylasayim dedim hala besigini almadiysan
 
Kızlar bu bebeğe kullanılır mı acaba terletmez mi
 

Eklentiler

  • 100_2244.JPG
    75,4 KB · Görüntüleme: 87

Canım güzel bir yanlışlık olmuş :) çok sevindim beşik işini halletmene ben de kasım ortasına kadar hallederim diye düşünüyorum.
Senin aldığın yere, newjoya bir de B Badekuti nin aldığı beşik gelince bebekonfor mobilyaya bakacağım. Teslimat işinin hızlı olması çok iyi :) eşyalarınla uyumlu almak en iyisini yapmışsın oğluşun keyifle, huzurla uyusun inşallah.
İşlerini toparlayabildin mi canım?
 
Hayir canim ya toparlayamadim hemen bitmeyecek hem evin esya elemeleri (herseyi elden geciriyoruz e o sirada dolaplar vs siliniyor tabi) hem de yeni aldigim is ustuste gelince artik bazi seylerden vazgectim badana olayina girmiycem mesela kadin cagirip duvarlari sildirecegim, herkes badananda bisey yok deyince ne ugrasicam dedim. Agirlastim bir de cabuk halledemiyorum. Allahtan annem yanimda yoksa napardim bilmiyorum.
Sen ne yaptin canim alisveris olayina basladin mi?
Hersey yolunda degil mi?
 
Canım badanayı ertelemekle iyi yapmışsın hem kış geldiği için kuruması dert hem sonraki temizliği. Zaten bebek ayaklanınca o duvarları bir güzel çizecek silince de mis gibi olur evin en mantıklısı. Ben iki gündür bahçe yürüyüşlerine iniyorum eşimle nasıl özlemişimm bir de evimiz ormana yakın bizim çam kokularını koklaya koklaya halime şükrediyorum :) alışveriş olayı kıyafetle sınırlı kaldı onları da netten almıştım biliyorsun. Banyo, bakım ürünlerini en sona bıraktım. Kasım ortasına kadar gardrop ve beşik işini halledersem diğerleri gözümde pek büyümüyor halledilir diyorum :) bu arada bezden oyuncak fil yaptım kızıma yıkadım kurusun içini doldurup paylaşacağım burda
 
Oo super cok sevindim yuruyuslere baslamana, icin acilmistir valla.
Hepsi oyle ya da boyle halledilecek canim ya onun stresine cok girmemek lazim.
Hepsini birden alabileceksen guzel bir listeyle birgunde halledersin tum alisverisini.
Bu arada mobilyalar 2 ay oncesinden ev icinde acilip momte edilsin diyorlar canim koku varsa ciksin diye o da aklinda olsun.
Kizinin oyuncaginda beni de etiketle annesi eminim cok guzel olmustur.
 
Alabileceğiz canım çok şükür bir iki günde halledebiliriz geri kalanı eğer beşik ve dolap işini halledersek :) fil bence güzel oldu giymediğim kıyafetlerimden yaptım akşama kadar kurursa elyafını doldurup etiketlerim canım :)
 
ben ersağ dan şampuan ve duş jeli aldım cnm gelince içeriğine bakacağım. bebek yağı yerine de hindistan cevizi yağı düşünüyorum şimdilik.
 
bizde evde naturelive in temizlik malzemelerini kullanıyorduk.şimdi ersağ a geçtik bazılarında cnm şampuan ve duş jelinden memnun kaldım . banyo wc ve yağ çözücüdede ii gibi yeni aldım . şimdi çamaşır makinasında kimyasal olmasın diye sab diye bir marka bulmuştu eşim oda fena değil sadece siyahlarda çok atılırsa bazen beyazımsı leke kalıyor. birde ersağ deneyeyim diyorum güzel olursa bebeğin kıyafetlerine de onu kullanacağım ama içeriklerine bakma fırsatım olmadı ne kadar kimyasal yada değil bilmiyorum.
 
kızlar böyle bir liste buldum bi bakın isterseniz tecrübeli olanlar ne kadarı gerekli yada gereksiz acaba?
 

Eklentiler

  • bebek listesi.png
    174,6 KB · Görüntüleme: 89
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…