- 24 Mayıs 2017
- 7.488
- 14.684
- 248
- 34
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.421
Tesekkur ederim canim. Benim gibi her gun gidip bi parcasini almayin. Ne alacaginizi netlestirip gidin ki yilan hikayesine donmesinHIC BEGENMEDIM AYNISINDAN YAPMAM HEMEN :))) ELLERINE SAGLIK CANIM COK GUZEL OLMUS
AY BU KONU ZOR ZATEN AMA BENDE PARCA PARCA ALDIM TAC ALDIM MESELA KURDELE DIGER MALZEMELER YOK:))))Tesekkur ederim canim. Benim gibi her gun gidip bi parcasini almayin. Ne alacaginizi netlestirip gidin ki yilan hikayesine donmesin
Bende 5 kez gidip aldim daha da eksiklerim varAY BU KONU ZOR ZATEN AMA BENDE PARCA PARCA ALDIM TAC ALDIM MESELA KURDELE DIGER MALZEMELER YOK:))))
Bende lavanta kesesi aldim kavanta bynazli yilmaza etiket siparis ettim gelsin yaparim paylasirim cok guzel olmus ben senin kadar beceremem valla ama muthis bir ozguvenle tul mul aldim kuvez icin bakalim nasil bisey cikacak ortaya......Eki Görüntüle 2054113 bunlar da son halleri
Bende serbet bardaklarina etiket mi alsam die dusunuorum. Kac etiketi kaca aldin acaba. Tul bana imce geldi sonra dusununce. Smdi icine kumas alicam dikmek icinBende lavanta kesesi aldim kavanta bynazli yilmaza etiket siparis ettim gelsin yaparim paylasirim cok guzel olmus ben senin kadar beceremem valla ama muthis bir ozguvenle tul mul aldim kuvez icin bakalim nasil bisey cikacak ortaya......
0.40 kurus canim tanesi su etiketi aldim sans karti ve yeseren kalem toplam 150 tl odedimBende serbet bardaklarina etiket mi alsam die dusunuorum. Kac etiketi kaca aldin acaba. Tul bana imce geldi sonra dusununce. Smdi icine kumas alicam dikmek icin
Yaaaa çoook güzel tam aklımdaki gibi sadece ayıcık düşünmüyordum ama böyle görünce de hoşuma gitti valla ,aynısını yapabilirimEki Görüntüle 2054113 bunlar da son halleri
Seri uretime gecip hepinize gondereyim miYaaaa çoook güzel tam aklımdaki gibi sadece ayıcık düşünmüyordum ama böyle görünce de hoşuma gitti valla ,aynısını yapabilirim
Yorumlarida iyiymis canım bende alicam kismetsegüzelmiş canım bujdan benden alayım
yoksa eve gelen herkes birisi sıcak diyor biris soğuk dereceyi sokarım gözlerine
Ben hayir demem gonderSeri uretime gecip hepinize gondereyim mi
aynen kararsızız da ondan oturu bence :)Bende 5 kez gidip aldim daha da eksiklerim varaslimda kafanda olusturup cizim yapip malzeme belirleyip gitsen bi kere gider gelirsin. Ona usenioruz 3 kere 5 kere gidioruz o yuzden
Kızlar günaydın ben alışveriş olayına yeni başlayacağım ve ilk bebeğim. bir listeniz var mı neler aldınız epey sayfa olmuş ara ara okuyacağım ama hemen bitiremem sanırım alıp memnun kaldığınız ürünleri ve gereklilerin olduğu listenizi atabilir misniz acaba?
Kızlar günaydın ben alışveriş olayına yeni başlayacağım ve ilk bebeğim. bir listeniz var mı neler aldınız epey sayfa olmuş ara ara okuyacağım ama hemen bitiremem sanırım alıp memnun kaldığınız ürünleri ve gereklilerin olduğu listenizi atabilir misniz acaba?
kızlar ,
ateş ölçer alan var mı ?
hangi marka modeli tercih ettiniz ? kulaktan ölçer mi temassız alından ölçer mi karar veremedim
ben weewell aldım canım temazsız bebegın alnından ölçuyor
aynı zamanda oda yemek ve su sıcaklıgını da olcuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?