2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Islak mendil,bez,şampuan,tirnak makas seti vs ne begendiysem yorumlara falanda bakarak ekledim coguna son şeylere kadar fikrim değişmezse karar verdim baya bir bakıp üstünde durunca tabi

canım bez yeni doğan çok alma diyorlar hemen büyüyorlarmış :)

bi de ıslak mendil değil de ıslak pamuk alabilirsin :)

Şimdiden en güzel günlerde kullansın :)

Sık girmiyor sanırım etikletleyeyim de bu mesaja görsün istegimizi alisveris topiki istiyoz
Etiketleyemedim cikmadi melodiler listesinde neyse

Katılıyorum ben de oyleyim bi de şu var o sıra salgılanan oksitosin hormonu geriye dönük unutkanlık yapıp doğumdaki iyi anıları akılda bırakıyor sadece bu yüzden daha bi korku var bu yorumları yaptıran hep oksitosinse aman Allahım benm gibi hicbi ağrıya dayanamayan insan nasıl hazırlayacak kendini

Siparis verip almadim hevesten öyle bakıp atıyorum sepete sadece canım ıslak mendil olarak bulunsun diye unibaby yenidogan alicam ama niyetim baby&me markasinin pamuklarindan alıp islatip kullanmak yorumlari güzel memnun cogu kişi ondan alicam islak mendil ekstra gerek olursa diye bez de zaten kilosuna göre son ayda alırım sleepy düşünüyorum deniyicem sizdirma ya da pisik olursa baska markaya gecerim ilk onceligm o arastirmasi bile ayri bir güzel araba beşik canım sıkıldikca bakıyorum

InsaAllah bende normal doğum istiyorum ve nasip olur sezeryana gerek olmaz ikisinde de dezanavtaj var ama en guzeli normal olan anne ve bebek için bence, bir avazda doguralim insaAllah

Ay ne kadar güzel her hafta gitmişsin için rahat etmiştir.inşallah enfeksiyonun geçer kontrollerin daha seyrek olur herhalde. Bugün gittin mi kontrole

bende bakıyorum cunku uyuyamıyorum bnede canım almaya karar verınce benı de bılgılendırı mısın

aynen canım ben de takılıyorum bakıyorum öyle :)

Öyleymiş canım teşekkür ederim

Kızlar benim durumumda ilginc ya yemek yiyorum bitene kadar birsey yok yemegimi bitirince başlıyor bulantı çoğu yemegi yiyemiyorum ama yediklerimde de böyle oluyor anlamadım

Kızceler ben de saçımda degisiklik istiyorum zaten kestirmem gerek uzun küt kestiricem yana da incecik bir tutam actırayım istiyorum o kadarcıktan bisey olur mu acabaa

kiz erken daha yastiga. ben son iki ay kala kullanmaya baslamistim.simdi halen daha gece kendimi yüzüstü yatarkrn buluyorum.

Kızceler ben de saçımda degisiklik istiyorum zaten kestirmem gerek uzun küt kestiricem yana da incecik bir tutam actırayım istiyorum o kadarcıktan bisey olur mu acabaa
Birazdan kuaföre gideceğim ben de kesim için, boyatmamak için zor tutuyorum kendimi. Deri ile temas etmediği sürece bi sıkıntı olmaz bence ki organik/bitkisel boya için de belli bi zaman geçtikten sonra izin veriliyor. Ama ben de mesele diplerim çıktı vala zor tutuyom kendimi

Ay ne kadar güzel her hafta gitmişsin için rahat etmiştir.inşallah enfeksiyonun geçer kontrollerin daha seyrek olur herhalde. Bugün gittin mi kontrole

gittim canım. enfeksiyon için fitil verdi 6 günlük.
bebek 11+5 çıktı ultrasonda ama imkanı yok çünkü ilişki günüm belli 11+2 normalde :)
bir de aylık kan veriyorum ben bizde kan uyuşmazlığı olduğu için. ilk gebeliklerde sorun olmuyormuş gerçi ama tedbir :)

Ben dr 3 kg fazla okursa Doğurmam dedim diye bana bebeğin kilosuna hiç söylemedi
3.750 Doğum yaptım kendim bile şok oldum basende az söylüyorlar çok çıkıyor çok söylüyor az çıkıyor aslında tam hesaplayamıyorlar galiba./

Benim akintım çok var, yeni dogum yapmis bir arkadaşım bu ne ki daha duuuur dedi

İlk Doğumda hiç böyle bir şey yaşamadım.
Renkli olursa sıkıntı diyebiliyorum bugün dizeldi sanki takip edeceğim artı.

24 saat çekmek normal
İlk Doğumda bilmeden doğuruyorsun bırak biz korkalım başımıza ne geleceğini biliyoruz..

Bez 4-5 paket gider ilk zaman pıt pıt sıçacak sık sık tabi kg önemli az kg doğarsa ona göre almak lazım çok doğarsa hızlı 2 noya geçer.
En iyisi 2 paket al yeter. Hastane çantasına koy sonra alınır.

Islak mendilde ilk 1-2 ay baby me mendiller var yada müslin tülbent gibi onla temizlemek en iyis ıslak mendil tahriş edebilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…