Islak mendil,bez,şampuan,tirnak makas seti vs ne begendiysem yorumlara falanda bakarak ekledim coguna son şeylere kadar fikrim değişmezse karar verdim baya bir bakıp üstünde durunca tabi
Sık girmiyor sanırım etikletleyeyim de bu mesaja görsün istegimizi alisveris topiki istiyozO bendede var canım gecer dedık ama hala şöyle güzel yiyemıyorum herseyı cıkacarak gıbıyım. aksamları dırek uyku zaten sımdı bıle mıdem yanıyor
Ben tek tük içiyorum ama dun limonlu içtim ferahlatıyorda artık napalım sadesını ıyıce cıkarasım gelıyor
Ayyy evett duyun sesımızıı hemen acalım hatta melodıye desekmı ilk sayfaya lınkını yazar ordan gırerız sımdı burda aralarda kalır kımsecıkler gormez
Gunaydın canımm herkese hayırlı cumalarr
Ne güzel yazmışsınız ama okudukça içimde bi korku olmuyor değil, o sancıların şiddeti çok korkutuyo beni, normalde adet sancısına bile dayanamam hap içerim hemen.. Ve o sancıyı 1saat mi çekicez 5saat mi bilinmiyo ya, korkuyorum işte
Siparis verip almadim hevesten öyle bakıp atıyorum sepete sadece canım ıslak mendil olarak bulunsun diye unibaby yenidogan alicam ama niyetim baby&me markasinin pamuklarindan alıp islatip kullanmak yorumlari güzel memnun cogu kişi ondan alicam islak mendil ekstra gerek olursa diye bez de zaten kilosuna göre son ayda alırım sleepy düşünüyorum deniyicem sizdirma ya da pisik olursa baska markaya gecerim ilk onceligm o arastirmasi bile ayri bir güzel araba beşik canım sıkıldikca bakıyorumcanım bez yeni doğan çok alma diyorlar hemen büyüyorlarmış :)
bi de ıslak mendil değil de ıslak pamuk alabilirsin :)
Şimdiden en güzel günlerde kullansın :)
hayır ayaktayken yandan baktığımda görüyorumSırt ustu yatınca mı oluyo cıkıntı
Ay ne kadar güzel her hafta gitmişsin için rahat etmiştir.inşallah enfeksiyonun geçer kontrollerin daha seyrek olur herhalde. Bugün gittin mi kontroleben her hafta şuana kadar ultrasonda gördüm bebeğimi. idrar yolu enfeksiyonum var ona baktırcam bugün tekrar bebeğe de bakıyo doktor gitmişken. şu enfeksiyon geçince 3 haftada 1 gitmek istiyorum bende başarabilirsem.
bende bakıyorum cunku uyuyamıyorum bnede canım almaya karar verınce benı de bılgılendırı mısınKızlarrr, dün annem bana geldi, anne dedim ac karnını ne kadar çatlamışsın bakacağım, abooooovvv, biliyordum zaten de, hic alıcı gözüyle bakmamisim. Kız anaya çeker derler. 1 aydir badem yagi kullaniyordum, doktoruma soyledim ama o guzel yumusatir ancak deriyi esnetmez dedi, bende 1 haftadır mustela kullanıyorum, karnıma ve basenlerime.
Kızlar bir konu daha var, ben normalde de uyurken bacağının arasına yorgan, pikeyse pike sıkıştırıp yatardım, ama şimdi incecik pike ile bacağının arası yeterince açılmıyor ve rahat yatamiyorum. Sanırım karnım büyüdüğü icin. Aranızda hamile yastığı alan var mı? Alacağım ama çok çeşit var. Kafam karisti.
Siparis verip almadim hevesten öyle bakıp atıyorum sepete sadece canım ıslak mendil olarak bulunsun diye unibaby yenidogan alicam ama niyetim baby&me markasinin pamuklarindan alıp islatip kullanmak yorumlari güzel memnun cogu kişi ondan alicam islak mendil ekstra gerek olursa diye bez de zaten kilosuna göre son ayda alırım sleepy düşünüyorum deniyicem sizdirma ya da pisik olursa baska markaya gecerim ilk onceligm o arastirmasi bile ayri bir güzel araba beşik canım sıkıldikca bakıyorum
Öyleymiş canım teşekkür ederimcanım özellikle erkek bebeklerde 16 haftadan önce tam netlik kazanmayabilirmiş
en güzeli 16 ya kadar bekleyip öyle söylemek ama olsun
sen şimdi hiç cici bakma 16 ya kadar bekle :) ya da 2 türlü de cici bak hem erkek hem kız :)
En güzeli evet araştırdıkca kafa karisiyor biraz ama sonucunda kendine göre dogrsunu buluyor insanaynen canım ben de takılıyorum bakıyorum öyle :)
kiz erken daha yastiga. ben son iki ay kala kullanmaya baslamistim.simdi halen daha gece kendimi yüzüstü yatarkrn buluyorum.Kızlarrr, dün annem bana geldi, anne dedim ac karnını ne kadar çatlamışsın bakacağım, abooooovvv, biliyordum zaten de, hic alıcı gözüyle bakmamisim. Kız anaya çeker derler. 1 aydir badem yagi kullaniyordum, doktoruma soyledim ama o guzel yumusatir ancak deriyi esnetmez dedi, bende 1 haftadır mustela kullanıyorum, karnıma ve basenlerime.
Kızlar bir konu daha var, ben normalde de uyurken bacağının arasına yorgan, pikeyse pike sıkıştırıp yatardım, ama şimdi incecik pike ile bacağının arası yeterince açılmıyor ve rahat yatamiyorum. Sanırım karnım büyüdüğü icin. Aranızda hamile yastığı alan var mı? Alacağım ama çok çeşit var. Kafam karisti.
Birazdan kuaföre gideceğim ben de kesim için, boyatmamak için zor tutuyorum kendimi. Deri ile temas etmediği sürece bi sıkıntı olmaz bence ki organik/bitkisel boya için de belli bi zaman geçtikten sonra izin veriliyor. Ama ben de mesele diplerim çıktı vala zor tutuyom kendimiKızceler ben de saçımda degisiklik istiyorum zaten kestirmem gerek uzun küt kestiricem yana da incecik bir tutam actırayım istiyorum o kadarcıktan bisey olur mu acabaa
kiz erken daha yastiga. ben son iki ay kala kullanmaya baslamistim.simdi halen daha gece kendimi yüzüstü yatarkrn buluyorum.
Ay ne kadar güzel her hafta gitmişsin için rahat etmiştir.inşallah enfeksiyonun geçer kontrollerin daha seyrek olur herhalde. Bugün gittin mi kontrole
iki hafta once 4 kilo 300 gram denildi. iki hafta daha beklersek daha da alacak dedi. 4 kilo dunyaya geldi oglum. hatta son haftami zehir etti dr bana. sekerden suphelendi bir sürü test bir sürü stres. simdi iyi ki bırakmışım o doktoru diyorum. ama tecrubesizlik. basimda da bekle diyen olmadi. annem bir iki kere söyledi. agzina tıktılar lafı. bekle canim sancin gelene kadar diyorum tamam ters olur bebek baska sıkıntı olur riske atamam tabiki sezeryan düşünülür. ama keyfi sezeryan oldu.benimki.
Benim akintım çok var, yeni dogum yapmis bir arkadaşım bu ne ki daha duuuur dedi
Ne güzel yazmışsınız ama okudukça içimde bi korku olmuyor değil, o sancıların şiddeti çok korkutuyo beni, normalde adet sancısına bile dayanamam hap içerim hemen.. Ve o sancıyı 1saat mi çekicez 5saat mi bilinmiyo ya, korkuyorum işte
canım bez yeni doğan çok alma diyorlar hemen büyüyorlarmış :)
bi de ıslak mendil değil de ıslak pamuk alabilirsin :)
Şimdiden en güzel günlerde kullansın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?