2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Kaç kg doğdu merak ediyorum bu doktorlar kaç kg doğurtmamış.
Bebek ne kadar iri olursa itmesi çıkması öyle iyi oluyormış.

ismi ssvd.cilerin arasinda diyorum ya daha konusmadik. ama konusmalardan anladigim kadariyla herseyin dogalindan yana olan bir dr. biraz zaman ilerlesin detayli konuşacağım ona gore bende yol cizecegim.kendime.

aynen canım konuş bi bakalım :) bence de yanaşır hadi bakalım güzel haber duyarız senden:)

canım özellikle erkek bebeklerde 16 haftadan önce tam netlik kazanmayabilirmiş

en güzeli 16 ya kadar bekleyip öyle söylemek ama olsun

sen şimdi hiç cici bakma 16 ya kadar bekle :) ya da 2 türlü de cici bak hem erkek hem kız :)

Kaç kg doğdu merak ediyorum bu doktorlar kaç kg doğurtmamış.
Bebek ne kadar iri olursa itmesi çıkması öyle iyi oluyormış.
iki hafta once 4 kilo 300 gram denildi. iki hafta daha beklersek daha da alacak dedi. 4 kilo dunyaya geldi oglum. hatta son haftami zehir etti dr bana. sekerden suphelendi bir sürü test bir sürü stres. simdi iyi ki bırakmışım o doktoru diyorum. ama tecrubesizlik. basimda da bekle diyen olmadi. annem bir iki kere söyledi. agzina tıktılar lafı. bekle canim sancin gelene kadar diyorum tamam ters olur bebek baska sıkıntı olur riske atamam tabiki sezeryan düşünülür. ama keyfi sezeryan oldu.benimki.

Canım, benim isteğim biraz arttı, tabi tedbirli olmak gerekiyor diye azalttık, mutluluk hormonu bebeğe iyi geliyor diyor doktorlar. Karnının üzerine bir baskı olmadığı sürece ve düşük tehlikesi yoksa cinselliğin zararı yokmuş. Hatta doktorum bize eşlerin birbirlerinden uzaklaşmasını istemiyoruz dedi.

kızlar bugün esime dedim, erkek olur diye umutlanma sonea kiz olur oda kiz daha tatli dedi bizim iki kizimiz var
Karnimi cok doldurdugum da carpinti oluyor bende, ama hamile degilken de olurdu buarada 13. Haftam bitmek üzere ama bulantılarım geçmedi
allah yardim etsin inşallah gecertez zamanda

hatta herkes cinsel ilişkinin normal doğum için çok faydalı olduğunu söylüyor :)

Sırt ustu yatınca mı oluyo cıkıntı

Kızlarrr, dün annem bana geldi, anne dedim ac karnını ne kadar çatlamışsın bakacağım, abooooovvv, biliyordum zaten de, hic alıcı gözüyle bakmamisim. Kız anaya çeker derler. 1 aydir badem yagi kullaniyordum, doktoruma soyledim ama o guzel yumusatir ancak deriyi esnetmez dedi, bende 1 haftadır mustela kullanıyorum, karnıma ve basenlerime.
Kızlar bir konu daha var, ben normalde de uyurken bacağının arasına yorgan, pikeyse pike sıkıştırıp yatardım, ama şimdi incecik pike ile bacağının arası yeterince açılmıyor ve rahat yatamiyorum. Sanırım karnım büyüdüğü icin. Aranızda hamile yastığı alan var mı? Alacağım ama çok çeşit var. Kafam karisti.

neler ekledın sepete kuzum :)
Islak mendil,bez,şampuan,tirnak makas seti vs ne begendiysem yorumlara falanda bakarak ekledim coguna son şeylere kadar fikrim değişmezse karar verdim baya bir bakıp üstünde durunca tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…