- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
yok canim benim ilki sezeryan. belden uyusturulup dogum yapıldı kesildim gobekten yani. oglum 3 bucuk yasinda dogana kadar 4 oluyo.normalde bu kez israrci olacağım. ilkinde tecrubesizdik. cocugun kilosundan dolayi iki hafta once alindi. birde kurban bayraminda dogum olursa ben yokum dedi dr o da korkuttu beni.
SSVD diye arat çok güzel hikayeleri var asla yapılmayacak bir şey değil emin değilim ama 2 yıl geçtiyse sezeryan üstünden yapılıyor
ismi ssvd.cilerin arasinda diyorum ya daha konusmadik. ama konusmalardan anladigim kadariyla herseyin dogalindan yana olan bir dr. biraz zaman ilerlesin detayli konuşacağım ona gore bende yol cizecegim.kendime.
Kaç kg doğdu merak ediyorum bu doktorlar kaç kg doğurtmamış.
Bebek ne kadar iri olursa itmesi çıkması öyle iyi oluyormış.
Mrb kızlar 8 gün once Doğum gunumde muayene olmaya gıttım 12 haftalık bebegım ve erkek dedı ve herkes ogrendı soyledık bugun agrılarımın ve yenı olusan bulantılardan dolayı yıne gıttım ve bebek kız dedı .. cok tuhaf oldum Zaten kız ıstıyordum erkek olmasına alıstırmıstım cicilerine bile baktım 16 haftalıkta cınsıyetı tam net bellı olur dedı benım gıbı olan var mı ?? Kafam ve duygularım cok karısık !!
iki hafta once 4 kilo 300 gram denildi. iki hafta daha beklersek daha da alacak dedi. 4 kilo dunyaya geldi oglum. hatta son haftami zehir etti dr bana. sekerden suphelendi bir sürü test bir sürü stres. simdi iyi ki bırakmışım o doktoru diyorum. ama tecrubesizlik. basimda da bekle diyen olmadi. annem bir iki kere söyledi. agzina tıktılar lafı. bekle canim sancin gelene kadar diyorum tamam ters olur bebek baska sıkıntı olur riske atamam tabiki sezeryan düşünülür. ama keyfi sezeryan oldu.benimki.Kaç kg doğdu merak ediyorum bu doktorlar kaç kg doğurtmamış.
Bebek ne kadar iri olursa itmesi çıkması öyle iyi oluyormış.
Benim akintım çok var, yeni dogum yapmis bir arkadaşım bu ne ki daha duuuur dediKızlar;
Akıntısı olan var mı ? Benim normalde de akıntım oluyordu. Hamilelikte daha fazla olmaya başladı normal mi neden hiç doktora giden oldu mu ?
gönlümden gecen normal. yasamak istiyorum o duyguyu. nasip bakalimaynen canım konuş bi bakalım :) bence de yanaşır hadi bakalım güzel haber duyarız senden:)
Karnimi cok doldurdugum da carpinti oluyor bende, ama hamile degilken de olurduGercektende oyle surekli farklı sorunlar cikiyor bulantimda gecmedi
Canım, benim isteğim biraz arttı, tabi tedbirli olmak gerekiyor diye azalttık, mutluluk hormonu bebeğe iyi geliyor diyor doktorlar. Karnının üzerine bir baskı olmadığı sürece ve düşük tehlikesi yoksa cinselliğin zararı yokmuş. Hatta doktorum bize eşlerin birbirlerinden uzaklaşmasını istemiyoruz dedi.Merhaba arkadaşlar biraz özel bir konu ama sizler nasıl hissediyorsunuz,ne yapıyorsunuz merak ettim.
Ben tam 13.haftayi doldurdum bugün. Hamilelik boyunca bi 9.haftada cinsel munasebetimiz olmuştu. Ve bi sorun olmadı bende istemiştim, ve orgazm da oldum.ama o aralar acayip düzeyde cinsel isteksizlik oldu.1 ay tiksindim,eşimde anlayışliydi. Ama dün eşim biraz dayanamadı, bende daha iyi hissediyordum.tiksinmem geçmişti ama öyle aman aman bi istek de yoktu.neyse tabi ben çok moda giremedim,eşim rahatlamış oldu,çok sinirliydi birkaç gundur
Galiba biraz korkuyorum da ..bebek yukarı çıkmadı ya sanki baskı gibi hissettim,tedirgin oldum.esimde öyle. Ben bi süre daha dişimi sıkayım dedi.bizim çok şükür her anlamda güzel bi ilişkimiz var..ama tabi bu hamilelikte herşey bebege gore şekilleniyor. Uzak kaldık birbirimizden..ister istemez insan etkileniyor..
Siz nasıl hissediyorsunuz paylaşır mısınız?
Cinsel ilişki konusunda neler söylersiniz?
allah yardim etsin inşallah gecertez zamandaKarnimi cok doldurdugum da carpinti oluyor bende, ama hamile degilken de olurdubuarada 13. Haftam bitmek üzere ama bulantılarım geçmedi
Canım, benim isteğim biraz arttı, tabi tedbirli olmak gerekiyor diye azalttık, mutluluk hormonu bebeğe iyi geliyor diyor doktorlar. Karnının üzerine bir baskı olmadığı sürece ve düşük tehlikesi yoksa cinselliğin zararı yokmuş. Hatta doktorum bize eşlerin birbirlerinden uzaklaşmasını istemiyoruz dedi.
Sırt ustu yatınca mı oluyo cıkıntıkızlar merhaba.. bebişler büyüyor inşallah hissetmesek debenim göbeğimin tam altında minicik tuhaf bi çıkıntı var ama daha önce var mıydı, yoksa ben çok bakıyorum ondan mı görüyorum bilmiyorum ikili test sonucum bugun çıkması lazım ama hastanenin web sitesi sorunlu sanırım açılmıyor kafayı yiycem öğrenemezsem, en son hastaneyi arıycam sanırım çarşamba günü 14. haftaya giricez bebişimin cinsyetini öğrenir miyiz sizce ne dersiniz güzel hamişler
Benım de kızım var esıme kalsa gene kız isterkızlar bugün esime dedim, erkek olur diye umutlanma sonea kiz olur oda kiz daha tatli dedi bizim iki kizimiz var
allah yardim etsin inşallah gecertez zamanda
Ne güzel yazmışsınız ama okudukça içimde bi korku olmuyor değil, o sancıların şiddeti çok korkutuyo beni, normalde adet sancısına bile dayanamam hap içerim hemen.. Ve o sancıyı 1saat mi çekicez 5saat mi bilinmiyo ya, korkuyorum işte
Ayy canım inşallah doğrudur, hayırlısıyla çok istiyorum normal doğumu, o halde devam :)hatta herkes cinsel ilişkinin normal doğum için çok faydalı olduğunu söylüyor :)
benim de yeni iki haftada bire cikartti her hafta gitmekten usandiydim.
Ayy canım inşallah doğrudur, hayırlısıyla çok istiyorum normal doğumu, o halde devam :)
Islak mendil,bez,şampuan,tirnak makas seti vs ne begendiysem yorumlara falanda bakarak ekledim coguna son şeylere kadar fikrim değişmezse karar verdim baya bir bakıp üstünde durunca tabineler ekledın sepete kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?