2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kızlar merhaba.. bebişler büyüyor inşallah hissetmesek de benim göbeğimin tam altında minicik tuhaf bi çıkıntı var ama daha önce var mıydı, yoksa ben çok bakıyorum ondan mı görüyorum bilmiyorum ikili test sonucum bugun çıkması lazım ama hastanenin web sitesi sorunlu sanırım açılmıyor kafayı yiycem öğrenemezsem, en son hastaneyi arıycam sanırım çarşamba günü 14. haftaya giricez bebişimin cinsyetini öğrenir miyiz sizce ne dersiniz güzel hamişler

bulantım olmadı benim. mide kazınmaları oluyor sadece.
bugün kontrolüm var inşallah iyi gidiyordur :)

senin nasıl gidiyor
Benim de aynı bulantım olmadı çok şükür ama çok sık acıkıyorum. Benim kontrolüm daha haftaya ama ben gitmek istiyorum bebeğe zarar verir diye vazgeçiyorum haftaya hem kontrol hem ikili test olsun diye tarihi ileri aldı doktor

Valla kızlar
Çatı muayenesi normal Doğum hiç gözünüzde büyütmeyin

Ben normal Doğum yapacağım dedim annemler kahkaha attı, abim sen doğur ben eşeğim diye bağıracağım dedi.
Çünkü canım aşırı tatlıdır. Ama onlar insanların abartıları İnan'ın.

Merhaba kızlar

Epidural normal değil mi bahsettiğin doğum şekli hatta prenses doğum diyorlarmış halk arasında ben de onu düşünüyorum

Yok canım arkadaşın dediği farklı

Normalde ilk Bebek sezeryan ise sonrası da sezeryan oluyor ya ama bazı doktorlar sezeryan sonrası normal doğum yaptırıyor çoğu çekiniyor ama yaptıran var tabii riskleri de var ama yaptıran da çok :)

Merhaba kızlar

Epidural normal değil mi bahsettiğin doğum şekli hatta prenses doğum diyorlarmış halk arasında ben de onu düşünüyorum
yok canim benim ilki sezeryan. belden uyusturulup dogum yapıldı kesildim gobekten yani. oglum 3 bucuk yasinda dogana kadar 4 oluyo.normalde bu kez israrci olacağım. ilkinde tecrubesizdik. cocugun kilosundan dolayi iki hafta once alindi. birde kurban bayraminda dogum olursa ben yokum dedi dr o da korkuttu beni.

egitimlerine gidecegim canim niyetim o yönde. daha dr ile de konusmadum bu oonuyu gerci ama ssvd.ciymis doktorum o bana guven veriyo nedense.

ben her hafta şuana kadar ultrasonda gördüm bebeğimi. idrar yolu enfeksiyonum var ona baktırcam bugün tekrar bebeğe de bakıyo doktor gitmişken. şu enfeksiyon geçince 3 haftada 1 gitmek istiyorum bende başarabilirsem.

İlk bebek sezeryansa ikincisi de sezeryan diye biliyodum, çok şaşırdım normal doğum olabileceğine, hiç duymamıştım. Öyle bir şansın varsa konuşmalısın tabi.

İlk bebek sezeryansa ikincisi de sezeryan diye biliyodum, çok şaşırdım normal doğum olabileceğine, hiç duymamıştım. Öyle bir şansın varsa konuşmalısın tabi.
benim arkadaslarimdan var sezeryan spnrasi normal dogum yapan. hatta 15 20 dakika icinde dogurani biliyorum.

benim de yeni iki haftada bire cikartti her hafta gitmekten usandiydim.

egitimlerine gidecegim canim niyetim o yönde. daha dr ile de konusmadum bu oonuyu gerci ama ssvd.ciymis doktorum o bana guven veriyo nedense.

Ooo ssvd ci bulduysan çok iyi canım

Burada bi grup var bu konuyu yapanlar ya da düşünenler

4 yıl da iyi bir süre

İnşallah sağlıkla sıhhatle gelsin :)

SSVD diye arat çok güzel hikayeleri var asla yapılmayacak bir şey değil emin değilim ama 2 yıl geçtiyse sezeryan üstünden yapılıyor

Ooo ssvd ci bulduysan çok iyi canım

Burada bi grup var bu konuyu yapanlar ya da düşünenler

4 yıl da iyi bir süre

İnşallah sağlıkla sıhhatle gelsin :)
ismi ssvd.cilerin arasinda diyorum ya daha konusmadik. ama konusmalardan anladigim kadariyla herseyin dogalindan yana olan bir dr. biraz zaman ilerlesin detayli konuşacağım ona gore bende yol cizecegim.kendime.

Mrb kızlar 8 gün once Doğum gunumde muayene olmaya gıttım 12 haftalık bebegım ve erkek dedı ve herkes ogrendı soyledık bugun agrılarımın ve yenı olusan bulantılardan dolayı yıne gıttım ve bebek kız dedı .. cok tuhaf oldum Zaten kız ıstıyordum erkek olmasına alıstırmıstım cicilerine bile baktım 16 haftalıkta cınsıyetı tam net bellı olur dedı benım gıbı olan var mı ?? Kafam ve duygularım cok karısık !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…