- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
Benim de aynı bulantım olmadı çok şükür ama çok sık acıkıyorum. Benim kontrolüm daha haftaya ama ben gitmek istiyorum bebeğe zarar verir diye vazgeçiyorumbulantım olmadı benim. mide kazınmaları oluyor sadece.
bugün kontrolüm var inşallah iyi gidiyordur :)
senin nasıl gidiyor
normal dogum gibisi var mi canim. ben sezeryan sonrasi vajinal dogumu deneyecegim.Valla helal olsun diyorum supersin diyorum oo beybi diyorum alkışlıyorum azcık cesaretinden bana da ver :) yas kac bu arada ankarada ne tarafta oturuyosunuz :)
Epidural normal değil mi bahsettiğin doğum şekli hatta prenses doğum diyorlarmış halk arasında ben de onu düşünüyorumnormal dogum gibisi var mi canim. ben sezeryan sonrasi vajinal dogumu deneyecegim.
Ben mi açamadım acaba ..
Merhaba kızlar
Epidural normal değil mi bahsettiğin doğum şekli hatta prenses doğum diyorlarmış halk arasında ben de onu düşünüyorum
yok canim benim ilki sezeryan. belden uyusturulup dogum yapıldı kesildim gobekten yani. oglum 3 bucuk yasinda dogana kadar 4 oluyo.normalde bu kez israrci olacağım. ilkinde tecrubesizdik. cocugun kilosundan dolayi iki hafta once alindi. birde kurban bayraminda dogum olursa ben yokum dedi dr o da korkuttu beni.Merhaba kızlar
Epidural normal değil mi bahsettiğin doğum şekli hatta prenses doğum diyorlarmış halk arasında ben de onu düşünüyorum
egitimlerine gidecegim canim niyetim o yönde. daha dr ile de konusmadum bu oonuyu gerci ama ssvd.ciymis doktorum o bana guven veriyo nedense.Yok canım arkadaşın dediği farklı
Normalde ilk Bebek sezeryan ise sonrası da sezeryan oluyor ya ama bazı doktorlar sezeryan sonrası normal doğum yaptırıyor çoğu çekiniyor ama yaptıran var tabii riskleri de var ama yaptıran da çok :)
acilmadi canim bende de gerci bende okurken agliyorum o da ayri mesele.
Benim de aynı bulantım olmadı çok şükür ama çok sık acıkıyorum. Benim kontrolüm daha haftaya ama ben gitmek istiyorum bebeğe zarar verir diye vazgeçiyorumhaftaya hem kontrol hem ikili test olsun diye tarihi ileri aldı doktor
yok canim benim ilki sezeryan. belden uyusturulup dogum yapıldı kesildim gobekten yani. oglum 3 bucuk yasinda dogana kadar 4 oluyo.normalde bu kez israrci olacağım. ilkinde tecrubesizdik. cocugun kilosundan dolayi iki hafta once alindi. birde kurban bayraminda dogum olursa ben yokum dedi dr o da korkuttu beni.
benim arkadaslarimdan var sezeryan spnrasi normal dogum yapan. hatta 15 20 dakika icinde dogurani biliyorum.İlk bebek sezeryansa ikincisi de sezeryan diye biliyodum, çok şaşırdım normal doğum olabileceğine, hiç duymamıştım. Öyle bir şansın varsa konuşmalısın tabi.
benim de yeni iki haftada bire cikartti her hafta gitmekten usandiydim.ben her hafta şuana kadar ultrasonda gördüm bebeğimi. idrar yolu enfeksiyonum var ona baktırcam bugün tekrar bebeğe de bakıyo doktor gitmişken. şu enfeksiyon geçince 3 haftada 1 gitmek istiyorum bende başarabilirsem.
egitimlerine gidecegim canim niyetim o yönde. daha dr ile de konusmadum bu oonuyu gerci ama ssvd.ciymis doktorum o bana guven veriyo nedense.
Yok canım arkadaşın dediği farklı
Normalde ilk Bebek sezeryan ise sonrası da sezeryan oluyor ya ama bazı doktorlar sezeryan sonrası normal doğum yaptırıyor çoğu çekiniyor ama yaptıran var tabii riskleri de var ama yaptıran da çok :)
ismi ssvd.cilerin arasinda diyorum ya daha konusmadik. ama konusmalardan anladigim kadariyla herseyin dogalindan yana olan bir dr. biraz zaman ilerlesin detayli konuşacağım ona gore bende yol cizecegim.kendime.Ooo ssvd ci bulduysan çok iyi canım
Burada bi grup var bu konuyu yapanlar ya da düşünenler
4 yıl da iyi bir süre
İnşallah sağlıkla sıhhatle gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?