2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar karnınız belirmeye başladı mı?
Benim karnim da 4-5 aylik gibi.
Ic karnin cok genis degilse karin cabuk cikiyormus.
Zaten ben ciksin da hamileligim belli olsun istiyorum oteki turlu kendiliginden gobegim var gibi duruyor ve saklamak icin daha cok ugrasiyorum

Ben de öncesinde millete diyordum ki yok artık 2.5 aylıkken karın mi belli olur bebek 4 gr insaf

Şimdi susuyorum hahahah:)
Beni gorenler karninin yanlari dolmus gobek buyumeye baslamis dio. Ama ben hala pantolonlarimi giyiyorum ki daraciklar. Kilo da almadm.

Ben biraz kilo almaya takıyorum galiba benim de pantolonlarım oluyor normalde de azcık göbiş vardı o yüzden şimdi pek anlayamıyorum, göbiş mi bebiş mi

heyecanlıyız cok ama ya dımı ben bı kızım bı oglum dıye sevıyorum :))) hıtap edemedım net :)))

ben daha korkudan sevemedim bile bebişi hep aklımda saçma kötü düüşünceler çok evhamlıyım çok

Ah benımde öyle ama tipini erkege benzettı hadı bakalım ne olacak 9 gun sonra kesın haberle gelırım

hadi bakalım sağlıkla gelsinler :)

Benım de aynen gonlumdekı kız allah hakkımızda hayırlısını versin

amin canım ya

bence gayet iyi gidiyorsun. ben de 4 kg aldım. hiç bulantım olmadı ve kendimi hiç sıkmadım yememek için. aşırı almadıktan sonra 15 kiloya kadar sınır koydum kendime.

aynı durumdayız canım kötü düşüncelerden uzaklaşmaya çalışıyorum ama bir yerden buluyorlar beni

Aynen yaaaa ben onu şimdi çok yaşıyorum kimse bilmediği için işler bana kalıyo :) eşimde söylemezsen işlet tabi sana kalır diyo :)

evet söyledim rahatladım.
senin kaç haftalık canım bebişin?

Ben kilo almadım ama bi gör kaç aylık maşallah dersin hahahha:)

Al benden de o kadar. Hayır onceden de az bi göbeğim vardı ama bu direkt göğüs altından baslıyor dik bi karnım olacak herhlde ben hic belden simit gibi kilo almadım zaten ama hamişligim belli oluyor yani alenen. Kilo da almadım aslında hadi abartsam 1kilo almışımdır bu gobek 1kilo olamaz.

Biz ogrendikten sonra 5 hafta pek bu konuya yanasmadik. Ama her zamakinden farkli bi durum yoktu. Sonrasinda kasigimda hafif agri oldu ama sorun yok. Zaten doktor 6. Haftadan beri her gorusmemizde 37. Haftaya kadar sorun yok normal devam edebilirsin dedi. Kanaman yoksa cok fazla agrin yoksa sorun yok

Kızlar bizde cinsiyetler belli olduktan sonra falan alışveriş topiği açalım kasım annelerinin topiğine bakıyorum fikir amaçlı çok güzel paylaşmlar o heyecanı paylaşmalıyız burdan karışık olur bizimde olsun alışveriş topikimiz

Cok mantikli valla neden olmasin

Bu ay genelimizin cinsiyeti belli olcak dimi. Ben cok anlamiorum o topik isinden ama acmak iateyen varsa tabiki acalim. Fikir paylasmak guzel olir
Temmuz sonuna kadar hepimiz belli olur gibi sanıyorum öğrenenler oldu bile zaten göstermeyen bebiş vs olursa süre uzar ama olsun şimdiden açılabilir heyecan yaptım doğrusu sabırsızlanıyorm bebişime alışveriş yapıp paylasmayı düşünceler fikirler almayı

Bu konida bende cok heyecanliyim. Elim her gun odeme butonuna gidip gelio. Bilmedigim neler var kimbilir. Birlikte listeler falan hazirlayabiliriz. Eglenceli olcak

Bu arada bugün gidemedim idrar testine yarına kaldı nasip inşaAllah temiz çıkar
Ve bugün güzel bir rüya gördüm oğlum vardı emziriyordum onu sağ göğüs ucum yokmuş ememiyor soldan veriyordum güzelce emiyordu o kadar güzeldiki uyandım gözlerim dolu dolu oldu gönlümde kız yatsada oğlum olucak sanki öyle hissediyorum sağlıklı olsun bana yeter nasipte ne varsa

Bu konida bende cok heyecanliyim. Elim her gun odeme butonuna gidip gelio. Bilmedigim neler var kimbilir. Birlikte listeler falan hazirlayabiliriz. Eglenceli olcak
Bende ebebekte üyelik açtım telefona uygulama indirdm sepete ekledim duruyor ama almadım daha heyecan işte heves ediyor insan

TAM üstüne gelmişim.

Kızıma yazdığım blogda gezdim biraz cinsiyet öğrenince neler neler almışım Allah'ım öyle böyle değil. Şimdi elim hiç bir şeye gitmiyor o zaten var eh Buda var deyip duruyorum.
Cekirdekaile0506 bakabilirsiniz genelde hep paylaşmışım çok beğendiğim ürünleri falan

Yoruldum artık ne yesem çıkarmaktan zorlanmaktan böğürmekten bütün apartman inliyor ilacımı değiştirdim bişey değişmedi doktor bayramdan sonrada geçmezse yatış vereyim istersen kendini toparlarsın dedi öylemi yapsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…