Bu şekilde bende denedim fakat KV de benimle birlikte onun konuşmasini duymamak için ondan da vazgeçtik herşeye bı yorum onunla da ayrı savasiyorum.umarim hersey düzelirArkadaşlar ben fırında veya buharda sebzeleri ıyice pişirip damakla ezilebilecek haldeyken mama sandalyesinin tepsisine koyuyorum. Icine küçük kiyma parçaları da koyuyorum zeytinyağı döküyorum. 10 parça varsa nette 3 4 tanesi yenmiş oluyor. Eğer kaşık reddi yaşıyorsanız muhakkak deneyin derim. Evet Çok pis bir tablo çıkıyor ortaya. Saçına mı sürmüyor mama sandalyesini mı bulamıyor yerler ki kirlenmiyor haddi hesabı yok ama sonuçta bir süre merak edip ağzına götürüyor. Ben çiğneme refleksi gelişsin diye veriyorum. Malesef dişlerimiz çıkmadı bizim henüz o yüzden hala dişsiz nine şeklinde geziyoruz. :)
Allah Allah çocuğun beslenmesine niye karışıyor çok garip ya. Boşver kilitle kapıyı yap bildiğin gibi kendi kendine savaşsın kv.den. Temennim biran önce kaşığa alışıp hem bebeğinin hem senin rahat etmen inşallahBu şekilde bende denedim fakat KV de benimle birlikte onun konuşmasini duymamak için ondan da vazgeçtik herşeye bı yorum onunla da ayrı savasiyorum.umarim hersey düzelir
Cnm gün boyunca ek gıda almadığı için acıkmıştır. Özellikle yatarken biseyler yerse rahat uyuyolar. Süt tek başına yeterli gelmez artik. Mız mızlaninca benim kız acıkmış oluyor
Ay kızlar nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorumDusunki gun boyunca sadece aut ictin tok tutar mi. Onlarin midesi de artk kati gidaya alisti nerdeyse sadece sut tok tutmaz
Valla liste paylaşıyim şu şekilde
Eki Görüntüle 2188914
Tariflerini cok begendim ben. Bi ton corba tatli vs var kuzey cok severek yiyo genelde icindeki tarifleri
@xxxOzLeMxxx evet canım ben bıraz gec aldım ama gercekten cok guzel muhallebıler krepler farklı farklı tarıfler gercekten cok guzel hıc sıkılmadan denıyorsun zevkle
Hanımlar Bebeğim 2 aydır toplamda 600 gr kilo almış
Geceleri çok sık ağlayarak uyanıyor
Dün gün boyunca ağladı
Bende temizlik yaptığım için sadece emzirdim
Ek birsey vermemiştim
Sonra baktık durduramıyoruz eşimle elma rendeleyip yedirdim ve ondan sonra sustu ve keyfi yerine geldi sizce sütüm yetmiyor mu artık? Nerden anlarım yetip yetmedigini
Söylendi mi bilmiyorum ama demir hayat hamile kaldıktan sonrada karşılıyorPeki ne kadar süre önce yaptırmam gerekir, ben şubat mart gibi hamile kalmak istiyorum hstaneye karar vermedim birde ücretleri ne oluyor
:)) aradaki fiyat farkini pek bilmiyorum ama bizde primium careden aktif bebege gectik bu pakette.tasarruf candir :)Arkadaşlar bebisler sizi yoruyor heralde nerelerdesiniz :) Bebek bezlerinin fiyatı aldı basını gitti napsak tuvalet eğitimi vermeye mı başlasak şimdiden
Bizde premium kullanıyoruz. Iki üç gün önce e bebekte 130 tl idi nasıl almadım niye bekledim bilmiyorum şuan 185 tl:)) aradaki fiyat farkini pek bilmiyorum ama bizde primium careden aktif bebege gectik bu pakette.tasarruf candir :)
o kadar mi artmis ya yuhh,pazar gununden beri kullaniyorum canim arasinda fark yok gibi zaten bizim pisik sorunumuz olmamisti hic gene olmadi sadece cisin kokusun biraz daha fazla disari veriyo gibi bide ben gostergesini kullaniyodum acikcasi aktif bebekte yok malesef.Bizde premium kullanıyoruz. Iki üç gün önce e bebekte 130 tl idi nasıl almadım niye bekledim bilmiyorum şuan 185 tlnasıl memnun musun aktif bebekten canim. Premium gibi ince mi
emiyo emiyo ama hala huysuzlanıyosa doymadığını anlıyorum ..Kızlar sütünüzün yetip yetmedigini nerden anlıyorsunuz
Ben kilot bezi denedim çok memnun kaldim ama dediğin gibi kokusu değişik geliyor ve ıslaklık göstergesi yok. Bende kullanıyorum ıslaklık göstergesini çok iyi birşey. Sleepy çok methediyorlar. Az sayıda paketinden alip deneyim diyorumo kadar mi artmis ya yuhh,pazar gununden beri kullaniyorum canim arasinda fark yok gibi zaten bizim pisik sorunumuz olmamisti hic gene olmadi sadece cisin kokusun biraz daha fazla disari veriyo gibi bide ben gostergesini kullaniyodum acikcasi aktif bebekte yok malesef.
Bizde premium kullanıyoruz. Iki üç gün önce e bebekte 130 tl idi nasıl almadım niye bekledim bilmiyorum şuan 185 tlnasıl memnun musun aktif bebekten canim. Premium gibi ince mi
Selam kizlar aranizda kehribar kolye kullanan var mi? Merak ediyorum etkisi var mi? Bizim kiz gece hiç uyumuyor etkisi olur mu acaba ?
Selam kizlar aranizda kehribar kolye kullanan var mi? Merak ediyorum etkisi var mi? Bizim kiz gece hiç uyumuyor etkisi olur mu acaba ?
Cnm ben 168li paket alıyorum. Geçen ay 112 tl ye almıştım şimdi 185 olmuşKac tanesi o fiyat olmus ya iyiki bir miktar stok yapmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?