- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Ben de Suat Beyin Hastasiyim Ben gecen carsamba transfer oldum bekliyoruz bakalim 12 mayis test gunumCanımm adeti bekliyorum. Geçen ay suat beyin semineri varmış tam transfer zamanına gelecek dedi bu aya erteledik. Sen ne durumdasın
Biliyorum canım suat beyin hastası olduğunu bursa gurubundan. Oh maşallah sana az kalmış müjdeli haberler vermen dileğiyleBen de Suat Beyin Hastasiyim Ben gecen carsamba transfer oldum bekliyoruz bakalim 12 mayis test gunum
Insallah canim hayirli haberlerleBiliyorum canım suat beyin hastası olduğunu bursa gurubundan. Oh maşallah sana az kalmış müjdeli haberler vermen dileğiyle
Merhabalar benim bugun oğleden sonra belli olacak çok heyecanlıyımBiliyorum canım suat beyin hastası olduğunu bursa gurubundan. Oh maşallah sana az kalmış müjdeli haberler vermen dileğiyle
Sona gelmişsin arkadaşım hadi bakalım güzel haberlerle gelMerhabalar benim bugun oğleden sonra belli olacak çok heyecanlıyım
COK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUNSona gelmişsin arkadaşım hadi bakalım güzel haberlerle gel
MerhabaMerhaba hanımlar.
Nihayet ben de böyle bir konu açtım
Mayıs ayında ben ikinci tedavimi olacağım ilki Aralık ayında Erzurumda olmuştu şimdi Istanbul da olacak Allah nasip ederse.
BAT 13 Mayıs. Büyüme hormonu kullanıyorum, iki farklı vitamin ve D vitamini takviyelerini doktorum önerdi. Eşim de Neofertil kullanıyor.
Ben ayrıca kadınlar için macun kullanıyorum ve tedaviye 3 gün kala arı sütüne başlamak istiyorum.
Bende durumlar böyle siz de yazın birbirimizle danışarak mayıs ayını gecirelim.
Evet hatırlıyorum ben de doktor merkez şehir herşeyi değiştim. inşallah ikimize de uğurlu gelirMerhabamelekeda Nisan ayıp topiğinden hatırlarsın belki beni. Şimdi de burda karşılaştık :) bende Nisan ayında son anda doktor ve merkez değişikliği yaptım ondan tedavi bu aya kaldı. Bugün yarın regli olurum beklemedeyim
Sonuç ne oldu yazmamışsınCOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN
3. DENEMEM TÜP BEBEK
İnşallah cnm. Sen de iyi yapmışsınEvet hatırlıyorum ben de doktor merkez şehir herşeyi değiştim. inşallah ikimize de uğurlu gelir
malesef 3. deneme negatif hersey mukemmel ama tutumuyor rabbim izin vermiyor rahmim kabul etmiyor kromozom testi yaptıracağımSonuç ne oldu yazmamışsın
Biz bu tedaviye başlamadan kromozom dna testlerimizi verdik. Eşim de morfoloji bende yumurta sorunları var. Balık baştan kokuyormalesef 3. deneme negatif hersey mukemmel ama tutumuyor rabbim izin vermiyor rahmim kabul etmiyor kromozom testi yaptıracağım
hangi hastahane de yaptırdını benim balık baştan kokmadı keske oyle olsa idi bu kadar masraf heba oldu soranuste yaptırdım bursaBiz bu tedaviye başlamadan kromozom dna testlerimizi verdik. Eşim de morfoloji bende yumurta sorunları var. Balık baştan kokuyor
Belki size yol gosterir.bende de esimdede problem yok.ama embriyolar genetige gittiginde 5 de 2 si saglam geldi sadece.ayrica dokdorum era yapti transfer gunum her kadinda ya da standart gunden farkli cikti ona gore transferim olacak .dokdorum erbil YAGMURhangi hastahane de yaptırdını benim balık baştan kokmadı keske oyle olsa idi bu kadar masraf heba oldu soranuste yaptırdım bursa
Benim de doktorum Erbil Yağmur. Bugün test sonucları için aradılar eşimin de benim de normalmiş çok şükür. Ama bu embriyoların tamamen sağlıklı olacağı anlamına gelmez elbette ama büyük oranda sorun yaşamayacağız gebelikten insallah.hangi hastahane de yaptırdını benim balık baştan kokmadı keske oyle olsa idi bu kadar masraf heba oldu soranuste yaptırdım bursa
Geçmiş olsun arkadaşım üzüldüm çok zor ama bir sonrakine kesinlikle daha hazırlıklı başla testlerini yaptır işini sağlama almalesef 3. deneme negatif hersey mukemmel ama tutumuyor rabbim izin vermiyor rahmim kabul etmiyor kromozom testi yaptıracağım
Gözün aydınBenim de doktorum Erbil Yağmur. Bugün test sonucları için aradılar eşimin de benim de normalmiş çok şükür. Ama bu embriyoların tamamen sağlıklı olacağı anlamına gelmez elbette ama büyük oranda sorun yaşamayacağız gebelikten insallah.
ERBİL YAĞMUR HANGİ HASTANEBelki size yol gosterir.bende de esimdede problem yok.ama embriyolar genetige gittiginde 5 de 2 si saglam geldi sadece.ayrica dokdorum era yapti transfer gunum her kadinda ya da standart gunden farkli cikti ona gore transferim olacak .dokdorum erbil YAGMUR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?