Çatlatma iğnesi yapmadıysan yakın zamanda var görünüyorbugun 7.ncu gunu 2 embrıyo transferi sızce varmı kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlatma iğnesi yapmadıysan yakın zamanda var görünüyorbugun 7.ncu gunu 2 embrıyo transferi sızce varmı kızlar
Duygu hanim 2 gün önce vurdumÇatlatma iğnesi yapmadıysan yakın zamanda var görünüyor
Ne zaman transfer oldunuz ? Bugun kacinci gununuz?Duygu hanim 2 gün önce vurdum
Canım benim Çatlatma iğnesi b-hcg içeriyor o yüzden yanıltabilir. Benim doktorum bu yüzden bir gece bile önce yapmıcaksın testi yanıltır dedi ki zaten siz baya erken yapmışsınız. Bende çok sabırsızım ama bekleyin derim sevinip üzülmek daha zorDuygu hanim 2 gün önce vurdum
Sizin sonuç ne cıktı benim ilk hamileligimdede silik çıkmıştı dustu pozitifi görmek malesef yetmioCanım benim Çatlatma iğnesi b-hcg içeriyor o yüzden yanıltabilir. Benim doktorum bu yüzden bir gece bile önce yapmıcaksın testi yanıltır dedi ki zaten siz baya erken yapmışsınız. Bende çok sabırsızım ama bekleyin derim sevinip üzülmek daha zor
12 haziranda oldum bugün 7.ncu gunumNe zaman transfer oldunuz ? Bugun kacinci gununuz?
Catlatma ignesini nasil 2 gun once vuruyorsunuz ben onu anlamadim benimde bugun 9. Gunum ama ben catlatma ignesini vurulali 15 gun oldu12 haziranda oldum bugün 7.ncu gunum
Dondurulmuş embriyo benim cnm transferden 5gun sonra vuruluyorCatlatma ignesini nasil 2 gun once vuruyorsunuz ben onu anlamadim benimde bugun 9. Gunum ama ben catlatma ignesini vurulali 15 gun oldu
Himm anladim biraz daha beklemelisin o zaman ilac etkisi olabilir test gunun ne zaman ? Benim ilk denemem bugun 9. GunumDondurulmuş embriyo benim cnm transferden 5gun sonra vuruluyor
Hadi insallah benimde 22 haziran nerde yaptrdin tedavini24 haziran cnm
Benim bugün 5. Günüm daha 26 sında test günüm bugün yaptım bende çatlatma iğnesi hayal kırıklığına uğramamak için test gününe kadar yapmayı düşünmüyorum. Ama bugün kasığımda ağrı var biraz korkuyorum açıkçasıSizin sonuç ne cıktı benim ilk hamileligimdede silik çıkmıştı dustu pozitifi görmek malesef yetmio
Canim sakin korkma dua et sana tutunuyo benim ilk 3 5 gun agrilarim oldu batmalarim oldu hafif hafif cok normal kafanda kurma sakin rahat ol karnini eline koy onlarla konus dua et bol bol ben de 7. Gunumde yaptm hafif silik cikti dun yine yaptim kop koyuuu cift cizgi cikti bugun 9. Gunum ne cabuk gecti bilmiyorum bile 22 sinde doktordayz ins degerlerimizde guzeldir guzel bi gebelik geviririz hepimiz ☺Benim bugün 5. Günüm daha 26 sında test günüm bugün yaptım bende çatlatma iğnesi hayal kırıklığına uğramamak için test gününe kadar yapmayı düşünmüyorum. Ama bugün kasığımda ağrı var biraz korkuyorum açıkçası
İnşallah canım ilk denememiz bu inşallahda son olur çok zor bi süreç allahım evlatsız bırakmasın ama inanıyorum olcak inşallah da böyle olunca korkmadım değilCanim sakin korkma dua et sana tutunuyo benim ilk 3 5 gun agrilarim oldu batmalarim oldu hafif hafif cok normal kafanda kurma sakin rahat ol karnini eline koy onlarla konus dua et bol bol ben de 7. Gunumde yaptm hafif silik cikti dun yine yaptim kop koyuuu cift cizgi cikti bugun 9. Gunum ne cabuk gecti bilmiyorum bile 22 sinde doktordayz ins degerlerimizde guzeldir guzel bi gebelik geviririz hepimiz ☺
Izmır kent hastanesi dilek aslandaHadi insallah benimde 22 haziran nerde yaptrdin tedavini
Hic korkma benimde öyle oldu canim aminnn canim amin Allah ne aratsin ne de acisini gostersin cok zor Allahm herseyin bayirlisini nasip etsinİnşallah canım ilk denememiz bu inşallahda son olur çok zor bi süreç allahım evlatsız bırakmasın ama inanıyorum olcak inşallah da böyle olunca korkmadım değil
Allahim hayirli sonuclar almayi nasip etsin guzel haberlerini bekliyoruzI
Izmır kent hastanesi dilek aslanda
Amin canım inşallah arka arkaya güzel haberler alırızHic korkma benimde öyle oldu canim aminnn canim amin Allah ne aratsin ne de acisini gostersin cok zor Allahm herseyin bayirlisini nasip etsin
Insallah canimAmin canım inşallah arka arkaya güzel haberler alırız