• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
Idrar testinde gorduk silik cizgiyi canim insalllah devamida gelir hayirlisiyla
Insallah canim. Hayirlisi olsun tekrardan. Insallah saglikli ilerler ve kucagina alirsin.
kan sonucum çıktı negatif malesef
canim senin bugün 8 gün dilmi? Öyle diye hatriliyorum.. daha zamanin var genelde 9 günde cikiyor bende herzaman 9 günden sonra cikdi kanda nolur üzme kendini herseyin hayirlisi hakimizda.

sende ankaradasın sanırım doktorunun adı neydi ve memnun kaldın mı ben doktor değiştirmeyi düşünüyorum da

Prof. Dr. Cem Atabekoğlu doktorum. Ankara Üni. Tıp Fak. Bölüm başkanı. Ben çok iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum, çok memnun kalan da var. Her soruya cevap verir, fakat biraz az konuşuyor şaşırma. Yani ilk denememde biraz gıcık olmuştum.

Arkadaşlar, belirsizlik içinde size de yazamadım. Benim test günü değerim 30 çıkmıştı.
Yani
11. Gün 30,
13.gün 80 çıktı

Bugün 17. gün oluyor sanırım. Ultrasonla bakıldı ama tabii bir şey görünmedi. Tekrar kan testi yapıldı. Kötü bir sonuç alırlarsa arayacaklardı. Aramadılar.
Ben de onları aaramak istemedim niyeyse böyle kalsın dedim. Demek ki değer düşmemiş.

Bir sonraki pazartesi günü tekrar ultrason randevum var. Ne diyorsunuz durumuma?
Düşük değerle de hamilelik başlayabiliyor mu?

Back