- 27 Mayıs 2018
- 562
- 600
- 53
Teskkr ederm canimmm amin insallahhh Allahm herkese yasatsn bakalim.cuma gunu doktra gtcez ☺Canım seni çook tebrik ederim. İnşallah değerin katlnarak çoğalır, sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teskkr ederm canimmm amin insallahhh Allahm herkese yasatsn bakalim.cuma gunu doktra gtcez ☺Canım seni çook tebrik ederim. İnşallah değerin katlnarak çoğalır, sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.
Amin insallah canimmmBütün pozitifleri tebrik ediyorum arkadaşlar :) sağlıkla kucağınıza da alın :)
30 dan 80 e cıkmıs ve birde deyer düşük olsaydı arıcaklarmıs bence bu iyi işaret deyil mi canım bence içini ferah tutmaya calış sonuçta deyerlerin yükselmişArkadaşlar, belirsizlik içinde size de yazamadım. Benim test günü değerim 30 çıkmıştı.
Yani
11. Gün 30,
13.gün 80 çıktı
Bugün 17. gün oluyor sanırım. Ultrasonla bakıldı ama tabii bir şey görünmedi. Tekrar kan testi yapıldı. Kötü bir sonuç alırlarsa arayacaklardı. Aramadılar.
Ben de onları aaramak istemedim niyeyse böyle kalsın dedim. Demek ki değer düşmemiş.
Bir sonraki pazartesi günü tekrar ultrason randevum var. Ne diyorsunuz durumuma?
Düşük değerle de hamilelik başlayabiliyor mu?
Ah, canım ne bileyim. Normal değilmiş gibi geldi. Genelde 200lerde 300 lerde oluyor ya değerler.30 dan 80 e cıkmıs ve birde deyer düşük olsaydı arıcaklarmıs bence bu iyi işaret deyil mi canım bence içini ferah tutmaya calış sonuçta deyerlerin yükselmiş
Canım, klinikten aradılar. Değer 617 olmuş. Nasıl acaba iyi mi? Transferin 17. günü bugün30 dan 80 e cıkmıs ve birde deyer düşük olsaydı arıcaklarmıs bence bu iyi işaret deyil mi canım bence içini ferah tutmaya calış sonuçta deyerlerin yükselmiş
Canım, klinikten aradılar. Değer 617 olmuş. Nasıl acaba iyi mi? Transferin 17. günü bugün :)
İyi bir şey değil mi? Önümüzdeki pazartesi ultrason var.Geçmiş olsun, çok sevindim :)
süper maşallahİyi bir şey değil mi? Önümüzdeki pazartesi ultrason var.
Canım, klinikten aradılar. Değer 617 olmuş. Nasıl acaba iyi mi? Transferin 17. günü bugün
Çok sağolasın canım..süper maşallah
çok sağol canım. Daha tam sevinemiyorum.Hayırlı olsun canım. Değerlerin güzel yükselmiş. Allah tamamına erdirsin
Çok sevindim canım seni merak etmiştim inş. Daha da katlanır değerinCanım, klinikten aradılar. Değer 617 olmuş. Nasıl acaba iyi mi? Transferin 17. günü bugün
eee tamam canım sen hamilesin içini ferah tut demiştim bence harika bir deyer cok sevindim Allah sağlıklı sıhhatl hayırlı evlatlar nasip etsinCanım, klinikten aradılar. Değer 617 olmuş. Nasıl acaba iyi mi? Transferin 17. günü bugün
Bence var canım :)bugun 7.ncu gunu 2 embrıyo transferi sızce varmı kızlar
Inşallah cnm dua edinBence var canım :)
Hadi hayirli.olsun canim var Allahm tamamini erdirsinbugun 7.ncu gunu 2 embrıyo transferi sızce varmı kızlar
Canım, çok sağol.. Ay, ama ben rahat rahat hamileyim diyemiyorum.eee tamam canım sen hamilesin içini ferah tut demiştim bence harika bir deyer cok sevindim Allah sağlıklı sıhhatl hayırlı evlatlar nasip etsin
bugun 7.ncu gunu 2 embrıyo transferi sızce varmı kızlar
Bence net var :) tebrik ederim :)bugun 7.ncu gunu 2 embrıyo transferi sızce varmı kızlar