- 27 Mayıs 2018
- 562
- 600
- 53
Moralini dusurme sakinnn belki daha yeni yeni tutunuyor rabbim ol dedikden sonra her sekil olur sen sakin ol doktora gideceksn daha Hersey Allahdan sen duani et canmkan sonucum çıktı negatif malesef
Insallah canim. Hayirlisi olsun tekrardan. Insallah saglikli ilerler ve kucagina alirsin.Idrar testinde gorduk silik cizgiyi canim insalllah devamida gelir hayirlisiyla
canim senin bugün 8 gün dilmi? Öyle diye hatriliyorum.. daha zamanin var genelde 9 günde cikiyor bende herzaman 9 günden sonra cikdi kanda nolur üzme kendini herseyin hayirlisi hakimizda.kan sonucum çıktı negatif malesef
Saol canim teskkr ederm insallah canim amin insallahhhhInsallah canim. Hayirlisi olsun tekrardan. Insallah saglikli ilerler ve kucagina alirsin.
Süpeeer, çok sevindim :) Katlanarak artsın bakalım. Bence güzel değer, tereddüt yok ve öyle çok yüksek de değilYaaaa ben kan verdim sonuc ciktiiiii sanirim204 cikti sonuc yuksek degilmi
Insallah katlanir. Bugun transferi saymazsak 8. Gun. O yuzden Yuksek geldi. Hersey yolunda olsunda gerisi cok onemli degilSüpeeer, çok sevindim :) Katlanarak artsın bakalım. Bence güzel değer, tereddüt yok ve öyle çok yüksek de değil
Canım senin bugün 7. Günü değilmi daha çok erken zaten 8. Gün kana geçiyo, benim doktorum bir gece önce bile yapmıcaksın dedikan sonucum çıktı negatif malesef
yok benim değerim sıfır, pozitif alanlar hayırlı olsun arkadaşlar çok sevindim adınızaCanım senin bugün 7. Günü değilmi daha çok erken zaten 8. Gün kana geçiyo, benim doktorum bir gece önce bile yapmıcaksın dedi
sende ankaradasın sanırım doktorunun adı neydi ve memnun kaldın mı ben doktor değiştirmeyi düşünüyorum daSüpeeer, çok sevindim :) Katlanarak artsın bakalım. Bence güzel değer, tereddüt yok ve öyle çok yüksek de değil
sende ankaradasın sanırım doktorunun adı neydi ve memnun kaldın mı ben doktor değiştirmeyi düşünüyorum da
Bugun doktora gittinmi canimsende ankaradasın sanırım doktorunun adı neydi ve memnun kaldın mı ben doktor değiştirmeyi düşünüyorum da
yokdoktor gelmene gerek yok dedi iyi hissedince gidicemBugun doktora gittinmi canim
Anladim canim sen ankarada misin ?yokdoktor gelmene gerek yok dedi iyi hissedince gidicem
evetAnladim canim sen ankarada misin ?
Bir de Başkentte Hulusi beyi bana çok tavsiye etmişlerdi
Amin insallah canimm guzel sonuclar almaniz dilegiylePozitif sonuç alan arkadaslara hayırlı olsun diyorum.Rabbim hayirlisiyla kalp atışını ve keseyi görmeyi de nasip etsin inş. Biz de güzel sonuçlar alirız
Canım seni çook tebrik ederim. İnşallah değerin katlnarak çoğalır, sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.Amin insallah canimm guzel sonuclar almaniz dilegiyle
Olsun canım, çoook tebrik ederim seni.Insallah katlanir. Bugun transferi saymazsak 8. Gun. O yuzden Yuksek geldi. Hersey yolunda olsunda gerisi cok onemli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?