süpersin canım maşallahBen yattim kalktm evde yuruyus yaptm oturdum gelen giden olunca yeri geldi dün aksam arkadaslarimiz geldi sabah 5 e kadar bendeydiler sandalyede oturdum okey filan oynadim yani ama dinlendim de devamli arabayla kaynanama gttm geldim 2 sokak arkaya o kdr canm bugun yurucem insallah hava almak istyrm artk ☺☺
Yok bende bu es varken nereye geziyorsun ben genelde yattim arada oturur moddaydim. Ev icinde kalkip yuruyus yaptim 5 10 dakika o kadar. Allahim cok mutluyuum dus aldimOoo siz cok gezcenz ☺ tamamdr o zaman bugun hava alalim biraz ☺
Yok bende bu es varken nereye geziyorsun ben genelde yattim arada oturur moddaydim. Ev icinde kalkip yuruyus yaptim 5 10 dakika o kadar. Allahim cok mutluyuum dus aldim. Bi an bitlenecegim sandim.
kan vermeye geldim dua edermisiniz canlarhahahah hadi sihhatler olsun canim bitlenmeden kurtuldunuz ☺ ayni ben gibi iste evdendeymssn canm ben simdi cktmm kaynanama geldim ole 5 dakka yurudum ☺
Hadi insallah canim guzel sonuc alirsin ☺kan vermeye geldim dua edermisiniz canlar
idrar testi yaptım çıkmadı kan verdim bekliyorum sonucuHadi insallah canim guzel sonuc alirsin ☺
Hadi bakalim canim insidrar testi yaptım çıkmadı kan verdim bekliyorum sonucu
kan vermeye geldim dua edermisiniz canlar
Yaaaa ben kan verdim sonuc ciktiiiii sanirim204 cikti sonuc yuksek degilmi
Cok iyi canim hadi hayirli olsun Allah tamamini erdirsin cok sevindimmm masallahhhYaaaa ben kan verdim sonuc ciktiiiii sanirim204 cikti sonuc yuksek degilmi
Sira sende canim hadi guzel haberi al gel ☺ne kadar sürede çıktı hayırlı olsun çok sevindimm
Sira sende canim hadi guzel haberi al gel ☺
ne kadar sürede çıktı hayırlı olsun çok sevindimm
Aynen canim insallah buraya kdr guzel geldik.bundan sonrasida guzel gelir Allahimin izniyle simdi kafalar onlara takili kalcak iste hayirlisi olsun hakkimizda1 saati biraz gecti sonuc cikmasi. Stres yapma sakin idrartestleri erken sonuc vermeyebiliyor. Ilk hamileligimde cok uzulmustum. Hergun test yaptim. Digital test yaptim yok cikmadi. Ama megersem hamileymisim. Ustelik adet sokturucu baslayacaktim. Ama nasip olmadi kalp atisi yoktu. Canim bu ilk asama daha insallah sonuna gelebiliriz. Kese olusacakmii kalp atisi olacakmii bir suru soru isareti var aklimda. Tutsada onemli olan sonucunu alabilmek.
Uzulmekkk yokkk idrar testinde bazen cikmayabiliyorrr ins guzel haber alcaksin canmbenim idrarda çıkmadı üzgünüm kanda ne çıkar bilmiyorum bekliyorum nolur tutar hayırlısı ile inşallah
Idrar testinde gorduk silik cizgiyi canim insalllah devamida gelir hayirlisiylaPositiv sonuc alanlari tbrik ederim kizlar
Gözünüz aydin
kan sonucum çıktı negatif malesefUzulmekkk yokkk idrar testinde bazen cikmayabiliyorrr ins guzel haber alcaksin canm
kan sonucum çıktı negatif malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?