- 27 Mayıs 2018
- 562
- 600
- 53
Hadi ins guzel haberlerle gel ☺Canim ben daha yapmadim kan verecegim bugun inss.
Insallah canimmm insallah sen daha yapmadin miAllahım nolursun hepimizin pozitif olsun
Insallah canimmm insallah sen daha yapmadin mi
Hadi ins guzel haberlerle gel ☺
Aynen canim benim 5.gun embriyosu 10 haziran pazar gunu kadir gecesinde koyuldu Allahmin izniyle amin insallah bu sekilde guzel.gider Allahm hayirlisini.nasip etsinBenden 1 gün önceydi transferin öyle hatırlıyorum benim transferim pazartesiydi bugün 6. günüm . Pozitif sonucunu görünce çok sevindiğimi söylemek istedim , içim kıpır kıpır oldu. Bu ara sadece pozitif sonuç okumak , görmek istiyorum. İnşallah Rabbim tamamına erdirsin. Benim test günüm cumartesi daha çok var . Herhangi belirtin var mı ben hiçbir şey hissetmiyorum .
Anladm.ama yarin zaten doktora gtceksnz kendin bilirsin canim hakkmzda hayirlisi ☺yok yapmadım kuzenlerim geldi bi de eşim hemen yapma diyor
Korkmaa ben kalktm cok rahat yaptm hemen cikti hic bisey yapmadm pek sevnmedm bile hayirlisi olsun hakkmmzda dedm Allahm tamamini erdirsin dedm oturdum canm ☺Hayirlisi bakalim ne olacak bilmiyorum. Korkuyoriiiim bi yandan. Aksamuzeri gidecegim kan testine
Aynen canim benim 5.gun embriyosu 10 haziran pazar gunu kadir gecesinde koyuldu Allahmin izniyle amin insallah bu sekilde guzel.gider Allahm hayirlisini.nasip etsinbenimde cuma.gunu test gunum ama.yarn bi gidip.kan vericem ☺canim arada bi batmalarm oldu goguslerim sisti ama ilac etkisi dedm hep bugunde biraz belim ve kasklarmda batiyo ama normal bunlar hemsireler ole soylemisti bana ☺belirti arama kendinden ben cok rahat geldim basladgm gunden bu yana rahat ol takma rayina birak ben cok.takintili.sinirli stresli birisi olmama ragmen tedavimde ne stres oldu ne heycan nede sinir cok rahattm ☺
eşimde öyle diyor en kötü yarın sabah ilk idrar la yaparım bu arada bende de batmalar oluyor barizAnladm.ama yarin zaten doktora gtceksnz kendin bilirsin canim hakkmzda hayirlisi ☺
Insallah canim insallahh ☺ aynen vakit cabuk gecer ☺Ben de çok rahatım çok şükür . Rabbim nasip ederse olacak inş . Ben de perşembe ya da cuma idrar testi yapabilirim . Bu hafta okula da gideceğim , zaman daha çabuk geçer diye düşünüyorum.
Bak sana kac kere dedim hatrlamiyorum belirti arama bazilarinin belirtisi olur bazilarinin olmaz sen kendi kendini strese sokuyorsun ve boylelikle olacagi varsada ollmaz bi sakin olmalisin dusunmemelisin hep kafani buna yorarsan hem kendini uzersin hemde o yavrucaklari kendini dusunmuyosan o yavrulari dusun lutfen yarin yaparsn o zaman ilk idrarinla canim insallah guzel.sonuc alirsn inaniyrm beneşimde öyle diyor en kötü yarın sabah ilk idrar la yaparım bu arada bende de batmalar oluyor bariz
canım benim valla belirti aramıyorım çok şükür iyiyim sakinim sadece batmalarım olduğunu söyledim yavrucaklarım benim onları çok seviyoeum kuzularımBak sana kac kere dedim hatrlamiyorum belirti arama bazilarinin belirtisi olur bazilarinin olmaz sen kendi kendini strese sokuyorsun ve boylelikle olacagi varsada ollmaz bi sakin olmalisin dusunmemelisin hep kafani buna yorarsan hem kendini uzersin hemde o yavrucaklari kendini dusunmuyosan o yavrulari dusun lutfen yarin yaparsn o zaman ilk idrarinla canim insallah guzel.sonuc alirsn inaniyrm ben
ben dün çıktım 15-20 dk avm de gezdimBen bugun disari cikamayi dusunuyrm kizlar gorumceme gitmek.istyrm evi bana 5 10 dakkalik yakin hem hava alirim hemde bi degisiklik olur sizde bisey olurmu doktorum 5. Gunden itibaren kalk fazla yatma 15 dakka yuruyuz yapabilirsin demisti ama suan bilemedm enistemin ustumde cok emegi var babalar gununu kutlamak istiyorum sizce cikayimmi
Doktor bana tatile bile gidebilirsin demisti ama bende cikacagim bugun kayinvalideye gidecegim markete hastaneye gidecegim :) birsey olmaz allahin izniyle yorma kendini yeterBen bugun disari cikamayi dusunuyrm kizlar gorumceme gitmek.istyrm evi bana 5 10 dakkalik yakin hem hava alirim hemde bi degisiklik olur sizde bisey olurmu doktorum 5. Gunden itibaren kalk fazla yatma 15 dakka yuruyuz yapabilirsin demisti ama suan bilemedm enistemin ustumde cok emegi var babalar gununu kutlamak istiyorum sizce cikayimmi
Ooo siz cok gezcenz ☺ tamamdr o zaman bugun hava alalim biraz ☺Doktor bana tatile bile gidebilirsin demisti ama bende cikacagim bugun kayinvalideye gidecegim markete hastaneye gidecegim :) birsey olmaz allahin izniyle yorma kendini yeter
Iyi olms canim ☺o zaman bende cikayim ☺ben dün çıktım 15-20 dk avm de gezdim
bu arada siz full yattınız mı ben oturdum yani son3-4 gündür bir dün çıktımIyi olms canim ☺o zaman bende cikayim ☺
Ben yattim kalktm evde yuruyus yaptm oturdum gelen giden olunca yeri geldi dün aksam arkadaslarimiz geldi sabah 5 e kadar bendeydiler sandalyede oturdum okey filan oynadim yani ama dinlendim de devamli arabayla kaynanama gttm geldim 2 sokak arkaya o kdr canm bugun yurucem insallah hava almak istyrm artk ☺☺bu arada siz full yattınız mı ben oturdum yani son3-4 gündür bir dün çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?