- 24 Kasım 2014
- 4
- 4
- 36
- 37
Amin insallah hepimizin duası bir Allah yüzümüzü güldürsünBende bugün toplama işlemi yapıldı bu 7. Denemem işallah bu sefer olur 15 yumurta topladılar yarın haber verecekler durumlarına göre dua edelim birbirimize
Öncelikle topiğin hayırlı olsun arkadaşım. Ben de adetle birlikte 3.tedavime başlıcam inşallah. İkinci tedavimde benim de bütün yumurtalarım boş çıkmıştı aynı acıyı yaşamışız birlikte. İnşallah bu sefer sağlıklı dolu dolu yumurtalarımız olurBenim de rezervin düşük ve yumurtam tembel, ilk tedavimde tüm yumurtalar boş çıkmıştı
Amin aminnn boş yumurta acısı hiçbirşeye benzemiyor bütün emeklerimizin sonucu yıkıyor insanı. Inşallah güler yüzümüz o zaman bu topikte en önce takibim sensin beraberce aşalım bu sorunuÖncelikle topiğin hayırlı olsun arkadaşım. Ben de adetle birlikte 3.tedavime başlıcam inşallah. İkinci tedavimde benim de bütün yumurtalarım boş çıkmıştı aynı acıyı yaşamışız birlikte. İnşallah bu sefer sağlıklı dolu dolu yumurtalarımız olur
inşallah canım benim. Doktorun nasıl bir tedavi uygulicak bu durum içinAmin aminnn boş yumurta acısı hiçbirşeye benzemiyor bütün emeklerimizin sonucu yıkıyor insanı. Inşallah güler yüzümüz o zaman bu topikte en önce takibim sensin beraberce aşalım bu sorunu
Ilk tedavi başka doktorlaydi. Şimdi genetik test yaptık sonucunu bekliyoruz boş yumurta sendromu var mı diye ki doktorum böyle olmadığını düşünüyor. Benim yumurta tembelliğim var ilk tedavimde opu 21. gün olmuştu. Şimdiki doktorumun düşüncesi, süreç uzadığı için yumurtanın içerde ölmüş olabileceği. Bakalim neler olacak tedavi nasıl ilerleyecek.inşallah canım benim. Doktorun nasıl bir tedavi uygulicak bu durum için
Genetik test ben de yaptırdım bişey çıkmadı çok şükür. Bir de çatlatma iğnesine reaksiyon vermemiş olabiliyormuş. Ki benim de ilk tedavinde başka bir çatlatma iğnesi yapılmış ve yumurta elde edilmişti hatta gebelik bile oluştu kaybettik. Bu sefer yapılacak değişik yöntemler sonuç verecek inanıyorum :)Ilk tedavi başka doktorlaydi. Şimdi genetik test yaptık sonucunu bekliyoruz boş yumurta sendromu var mı diye ki doktorum böyle olmadığını düşünüyor. Benim yumurta tembelliğim var ilk tedavimde opu 21. gün olmuştu. Şimdiki doktorumun düşüncesi, süreç uzadığı için yumurtanın içerde ölmüş olabileceği. Bakalim neler olacak tedavi nasıl ilerleyecek.
Daha çıkmadı genetik sonucum insallah temiz çıkar valla bizde tedavi çok önemli mesela devlette rapor hakkımız var ama devlet doktorları uğraşmıyor bizimle. Sizin doktorunuz kimGenetik test ben de yaptırdım bişey çıkmadı çok şükür. Bir de çatlatma iğnesine reaksiyon vermemiş olabiliyormuş. Ki benim de ilk tedavinde başka bir çatlatma iğnesi yapılmış ve yumurta elde edilmişti hatta gebelik bile oluştu kaybettik. Bu sefer yapılacak değişik yöntemler sonuç verecek inanıyorum :)
İlk denemem bursadaydı. İkinci bahçecide boş çıktı yumurtalar. İstanbula gitmiştik daha iyi diye ama gerek yokmuş. Şimdi bursada suat hazer doktorum. Senin kim?Daha çıkmadı genetik sonucum insallah temiz çıkar valla bizde tedavi çok önemli mesela devlette rapor hakkımız var ama devlet doktorları uğraşmıyor bizimle. Sizin doktorunuz kim
Şuan Erbil Yağmur doktorum. Güveniyorum insallah güzel olur Istanbul da ailem var onların yanında kalıyorum gidinceİlk denemem bursadaydı. İkinci bahçecide boş çıktı yumurtalar. İstanbula gitmiştik daha iyi diye ama gerek yokmuş. Şimdi bursada suat hazer doktorum. Senin kim?
Bunu doktorlar bile bilemez. Ayrıca progesteron yumurtayla ilgili değil rahim duvarı ile ilgili. Yumurta kalitesi e2 oluyor estradiol ama bu bile yumurtanın boş veya dolu olduğunu göstermezmelekeda , yesil_deniz kızlar bende bu ay başlayabilirim tüp bebeğe. 12 mayısta adet olucam muhtemelen. Ya benim amh 5.73 çıktı.iki doğal yoldan kimyasal düşük yaşadım. 2 ay önce adetin 21. Günü progesteron testi yaptırdım 6.35 çıktı. Dr yumurtan çatlamamış dedi. Sonraki ay klomen + çatlatma iğnesi kullandım. Adetin 21. Günü progesteron 23 çıktı ama yine adet oldum. Bu ay sadece inafolic kombi kullandım yine 21. Gün test yaptım 5.66 çıktı. Şundan çok korkuyorum tedavi esnasında yumurtamın boş çıkma ihtimali olur mu ???
Bunu doktorlar bile bilemez. Ayrıca progesteron yumurtayla ilgili değil rahim duvarı ile ilgili. Yumurta kalitesi e2 oluyor estradiol ama bu bile yumurtanın boş veya dolu olduğunu göstermez
Yumurta çatlayınca progesteron artıyor işte Hangi gün 23 çıkmıştı adetin 2. günü normal ama başka günse düşükAdetin 21. Günü yapılan Progesteron Testi yumurtanın çatlayıp çatlamadığı hakkında DNA bilgi veriyor demişti Dr. Estradiol e2 oluyor galiba oda 23 çıkmıştı.
Adetin 3. Günü e2 23 çıkmıştı.Yumurta çatlayınca progesteron artıyor işte Hangi gün 23 çıkmıştı adetin 2. günü normal ama başka günse düşük
Yumurtanın kalitesini yada boş dolu olduğunu gösteren bir test yok malesef. Opu işleminine kadar anlaşılmıyor. İçini ferah tut herkeste olabilecek birşey değil bu. Umarım sağlıklı yumurtaların olur :)Adetin 3. Günü e2 23 çıkmıştı.
Ailenln orda olması süper. Erbil yağmurla biz de öngörüşme yapmıştık kendinden çok emin görünüyordu ama git gel zor olduğu için burda kaldık hayırlısı artıkŞuan Erbil Yağmur doktorum. Güveniyorum insallah güzel olur Istanbul da ailem var onların yanında kalıyorum gidince
Evet en büyük şansım onların orada olması. Erbil Beyi sevdim ben insallah pozitifi de görürüzAilenln orda olması süper. Erbil yağmurla biz de öngörüşme yapmıştık kendinden çok emin görünüyordu ama git gel zor olduğu için burda kaldık hayırlısı artık
Canımm adeti bekliyorum. Geçen ay suat beyin semineri varmış tam transfer zamanına gelecek dedi bu aya erteledik. Sen ne durumdasınyesil_deniz Canım ne durumdasın suanda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?