• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
ne kadar güçlüsün maşallahh ben de güçlü olmaya çalışıyorum bende herkesn annesi gelip bakıo sanıyordum güçlü olmak lazım dünyaya tek geldik tek gideceğiz
Ben bilerek çağırmadım annemi dün baya yemek yapmıştım yeter 3 -4 gün

Bende de 3 degerde vardi heterezigotluk diye hatirliyorum. Sonuclar var amaaa su an ulasacagim bir yerde degil esim uyansin bakayim sonuca
benim 2 değerde var sanırım ekte gönderdim sonucumu

Eklentiler

• 07871226-8AE7-43BB-8723-7C618832E6D1.png
    07871226-8AE7-43BB-8723-7C618832E6D1.png
    107,6 KB · Görüntüleme: 28
Zaman hiç geçmiyor sanki benim transferden sonra 5.günüm 21 haziran test günü bazen yatıyorum bazen ev işleriyle meşgul oluyorum çok yormuyorum kendimi ama aklımdan çıkmıyor hiç inş. Bu beklemelerimiz hayırlı mutlu haberlerle sonuclanir

Zaman hiç geçmiyor sanki benim transferden sonra 5.günüm 21 haziran test günü bazen yatıyorum bazen ev işleriyle meşgul oluyorum çok yormuyorum kendimi ama aklımdan çıkmıyor hiç inş. Bu beklemelerimiz hayırlı mutlu haberlerle sonuclanir
inşallah canım

Aramzda 1 gun var canim ev isleri hic yapmiyorum braktim herseyi kendime bakiyorum :)) amin insallah hyirli haberler alriz guzel sonuclanir

inşallah canım
Sevdamm2626 Sevdamm2626 E Eylul_07_89 D Duygum___ arefegününde 1000 adet ihlas süresi okumak dileklerin kabulune vesile oluyormus ben başladım 300 bitti sizde okuyun isterseniz arkadaşlar hepimiz hayırlıca pozitif sonuçlar alırız inş

Slm kizla.. dogal siklusla tedaviye basliyan varmi?
Kacinci gün transfer oldunuz? Biliyorum herkesde farkli ama cok merak ediyorum transferim ne zaman olcak diye bugün adetimin 8 günündeyim. 7 ci transferim olcak hayirlisiyla.. cok heycanliyim ilk dedavi olcakmisim gibi:halay::KK49::KK49::KK49:

Kacinci gün transfer oldunuz? Biliyorum herkesde farkli ama cok merak ediyorum transferim ne zaman olcak diye bugün adetimin 8 günündeyim. 7 ci transferim olcak hayirlisiyla.. cok heycanliyim ilk dedavi olcakmisim gibi:halay::KK49::KK49::KK49:
Hayirli olsun canim Allahm cabalarimizi bosa cikartmasin insallah

Merhaba.. benim dogal siklus yapildi. Size nasil uygulama yapildi

Merhaba.. benim dogal siklus yapildi. Size nasil uygulama yapildi
Ben suan adetimin 8 gün deyim. Adetimin 2 günde gitdim kontrola bide bugün gitdim 8gün. Yarin yani 9 gündede gidicem yine altan bakilcak rahim kalinligina 10-11 gün kan vercem sonuca göre transfer. Ilacsiz dedavi görcem bu sefer sadece vitamin aliyom folibol bide balik yag. Kacinci gün transfer oldun sen?

canım yanlış söylemişim hesapladım şimdi 18. gün koyulmuş ama o kaçıncı gün embiryosuna göre değişiyor sanırım

Ben suan adetimin 8 gün deyim. Adetimin 2 günde gitdim kontrola bide bugün gitdim 8gün. Yarin yani 9 gündede gidicem yine altan bakilcak rahim kalinligina 10-11 gün kan vercem sonuca göre transfer. Ilacsiz dedavi görcem bu sefer sadece vitamin aliyom folibol bide balik yag. Kacinci gün transfer oldun sen?
21. Gun transfer yapildi

Back