canım yanlış söylemişim hesapladım şimdi 18. gün koyulmuş ama o kaçıncı gün embiryosuna göre değişiyor sanırım
Anladim kizlar. Insallah arka arkaya güzel haberleri yazariz buraya. Hakkimizda hayirlisi artik. Kacinci gün embriosu sizin? Bide ilc kulaniyomusunuz?21. Gun transfer yapildi
Elevit güzel bi vitamin. Yurt disinda genelde onu veriyorlar gebelere. Jeli günde 1 defa dime? Bide ne zaman basladin jele?Hayirlisi canim 4. Gun embriyosu ilac crinone jel aspirin elevit kullaniyorum.
5. gün embiryosu prednol bebe aspirini folic asit progestanAnladim kizlar. Insallah arka arkaya güzel haberleri yazariz buraya. Hakkimizda hayirlisi artik. Kacinci gün embriosu sizin? Bide ilc kulaniyomusunuz?
Amin canim insallahhhAmin insallahhepimizin hakkinda hayirlisi olsun. kimsenin kucagi bos kalmasin
sen kaç yaşındasınElevit güzel bi vitamin. Yurt disinda genelde onu veriyorlar gebelere. Jeli günde 1 defa dime? Bide ne zaman basladin jele?
35 yasindayim cnmsen kaç yaşındasın
inşallah hepimiz pozitif sonuçları alıp kucağımkza alırıız35 yasindayim cnm
Elevit güzel bi vitamin. Yurt disinda genelde onu veriyorlar gebelere. Jeli günde 1 defa dime? Bide ne zaman basladin jele?
acaba size niye progestan veemiyorlarki bence fitil daha rahat jel nasıl bilmiyorum amaJele transferden 3 gun once basladim gunde 2 kez
Crinone progestan icerikli fitil gibi birseyacaba size niye progestan veemiyorlarki bence fitil daha rahat jel nasıl bilmiyorum ama
Simdi transfee gununu sayacakmiyiz bazi yerler sayilcak diyor bazi yerler sayilmayacak
Sayılmıyor transfer günü, benimki sabah 8 olmasına rağmen saymadık
Sayilmiyor canim ama her klinikde farkli ilerliyorSimdi transfee gununu sayacakmiyiz bazi yerler sayilcak diyor bazi yerler sayilmayacak
Sayilmiyor canim ama her klinikde farkli ilerliyor
Aynen canim yapma 8. 9. Gunun de yaparsan o zamnlar yap :)))Henuz test icin erken o zamaannnn :)
Ovitrelleyi neden verdi acaba merak ettim o zaten catlatma ignesi deilmiBenim 5. Gün embriyosu 18. Gününde bugün transfer yapıldı
Folik asit
Prednol
Progestan fitil
Progestan iğne
Tetradox
Birde ayın 19 ına ovitrille yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?