Ben bilerek çağırmadım annemi dün baya yemek yapmıştım yeter 3 -4 günne kadar güçlüsün maşallahh ben de güçlü olmaya çalışıyorum bende herkesn annesi gelip bakıo sanıyordum güçlü olmak lazım dünyaya tek geldik tek gideceğiz
hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonuçlar alırızHadi hayirli olsun canimmm guzel gecrmen dilegiyle sonucun guzel olsun insallah
neden çağırmadın? ben annemle pek anlaşamıyorum buna da üzülüyorumBen bilerek çağırmadım annemi dün baya yemek yapmıştım yeter 3 -4 gün
Sağol canım aminnn iniallah hepimizeHadi hayirli olsun canimmm guzel gecrmen dilegiyle sonucun guzel olsun insallah
benim 2 değerde var sanırım ekte gönderdim sonucumuBende de 3 degerde vardi heterezigotluk diye hatirliyorum. Sonuclar var amaaa su an ulasacagim bir yerde degil esim uyansin bakayim sonuca
Bol bol dinlen canimSağol canım aminnn iniallah hepimize
Hem bayramda geleni gideni olur diye hemde yormak istemdimneden çağırmadın? ben annemle pek anlaşamıyorum buna da üzülüyorum
inşallah canımZaman hiç geçmiyor sanki benim transferden sonra 5.günüm 21 haziran test günü bazen yatıyorum bazen ev işleriyle meşgul oluyorum çok yormuyorum kendimi ama aklımdan çıkmıyor hiç inş. Bu beklemelerimiz hayırlı mutlu haberlerle sonuclanir
Aramzda 1 gun var canim ev isleri hic yapmiyorum braktim herseyi kendime bakiyorum :)) amin insallah hyirli haberler alriz guzel sonuclanirZaman hiç geçmiyor sanki benim transferden sonra 5.günüm 21 haziran test günü bazen yatıyorum bazen ev işleriyle meşgul oluyorum çok yormuyorum kendimi ama aklımdan çıkmıyor hiç inş. Bu beklemelerimiz hayırlı mutlu haberlerle sonuclanir
inşallah canım
Zaman hiç geçmiyor sanki benim transferden sonra 5.günüm 21 haziran test günü bazen yatıyorum bazen ev işleriyle meşgul oluyorum çok yormuyorum kendimi ama aklımdan çıkmıyor hiç inş. Bu beklemelerimiz hayırlı mutlu haberlerle sonuclanir
Okuyalim canim Allah kabul etsinSevdamm2626 E Eylul_07_89 D Duygum___ arefegününde 1000 adet ihlas süresi okumak dileklerin kabulune vesile oluyormus ben başladım 300 bitti sizde okuyun isterseniz arkadaşlar hepimiz hayırlıca pozitif sonuçlar alırız inş
Hayirli olsun canim Allahm cabalarimizi bosa cikartmasin insallahSlm kizla.. dogal siklusla tedaviye basliyan varmi?
Kacinci gün transfer oldunuz? Biliyorum herkesde farkli ama cok merak ediyorum transferim ne zaman olcak diye bugün adetimin 8 günündeyim. 7 ci transferim olcak hayirlisiyla.. cok heycanliyim ilk dedavi olcakmisim gibi
Amin insallahHayirli olsun canim Allahm cabalarimizi bosa cikartmasin insallah
Slm kizla.. dogal siklusla tedaviye basliyan varmi?
Kacinci gün transfer oldunuz? Biliyorum herkesde farkli ama cok merak ediyorum transferim ne zaman olcak diye bugün adetimin 8 günündeyim. 7 ci transferim olcak hayirlisiyla.. cok heycanliyim ilk dedavi olcakmisim gibi
benim 16. gün koyulmuş doğal siklüsHayirli olsun canim Allahm cabalarimizi bosa cikartmasin insallah
Ben suan adetimin 8 gün deyim. Adetimin 2 günde gitdim kontrola bide bugün gitdim 8gün. Yarin yani 9 gündede gidicem yine altan bakilcak rahim kalinligina 10-11 gün kan vercem sonuca göre transfer. Ilacsiz dedavi görcem bu sefer sadece vitamin aliyom folibol bide balik yag. Kacinci gün transfer oldun sen?Merhaba.. benim dogal siklus yapildi. Size nasil uygulama yapildi
canım yanlış söylemişim hesapladım şimdi 18. gün koyulmuş ama o kaçıncı gün embiryosuna göre değişiyor sanırımSlm kizla.. dogal siklusla tedaviye basliyan varmi?
21. Gun transfer yapildiBen suan adetimin 8 gün deyim. Adetimin 2 günde gitdim kontrola bide bugün gitdim 8gün. Yarin yani 9 gündede gidicem yine altan bakilcak rahim kalinligina 10-11 gün kan vercem sonuca göre transfer. Ilacsiz dedavi görcem bu sefer sadece vitamin aliyom folibol bide balik yag. Kacinci gün transfer oldun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?