2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79

Canim aklimdan oyle birsey gecmedi aslinda.. bilerek evlenmiyoruz ki. Problem este olsa ayrilcakmiydik. Nasip kismet isleri bunlar. Ben ilk cok istemistim olsun olsun diye hamile kaldim 9. Haftada gelisimi durdu kurtaj oldum. Sonra hamile kalamadim. 1. Transferde de cok acele etmistim. Hemen olsun bir kez daha bosuna asilama yapip ilac almak istemiyorum diye. Hamile kaldim istedigim oldu ama oda 6. Haftada dustu. Cok uzuldum ama icim bir yandan ben ol dedigimde degil rabbim ol dediginde oluyormus. Bazen cok istemek hayirlisi degildir benim icin dedim bekledim. Tekrar tedaviye basladik tam 5 ay gecti. Hep bir sorun cikti. O yuzden nasip kismet herseey

bende evlendikten sonra eşimin hiç korunacağını düşünmemiştim hep ağladım korunmasın diye o korundu 2 sene sonra korunmayı bırakınca ben panikledim hiç hamile kalamadım inşallah bu sefer kalacagız hepimiz

Ben ilk deneme demistim gonal f kullandim sonra cetrotide kulladim sonra merional 75 lik sonra ovitrelle sonra yumurtaliklarm toplandi 20 tane 1 gun 11 tane yumurtam kaldi 7 si dollendi 7 side 5. Gune kadar cok iyi kalitede geldiler sonra transfer islemim oldu 2 tane koydular onlar com iyi kalite de 1 koyalim dediler ama ben 2 istiyorum dedim cunku ben ikiz olmasini evlendigimden beri istiyorum islemden sonra ikaclara basladik clexane igneye estrofem folic 1 coraspine basladik :)) simdilik boyle

Boyle biseyi aklimizdan bile gecirmedik illahi taktirdir sonucta biz elimizden geleni yapalim olmuyorsa olmuyordur der kenara cekiliriz ama asla cocuk yok diye bosanmak olmaz ne insanlar var cocuklari olmayan 10 sene bekkeyeni 15 sene bekleyeni onlar napsin bosansinlar mi asla olr kotu dusuncekere girme Allahdan gelen seyler Allahm hayirlisiyla bizede taddircak o duygulari

neden o yumurtayı büyütüp çatlattılar normal yoldan gebelik olması için mi
saolun canlar benim de ilk sene aklıma gelmişti böyle seyler ama artık düşünmüyorum çok şükür bu arada sayenizde dut ile kabak çekirdeği yemeğe başladım yoksa bırakmıştım E Eylul_07_89 Sevdamm2626

Bana clexane tutarsa baslatiyorlar. Pihtilasma var ama bilmiyorum 2 tane 4. Gun embriyo transfer edildi. Neden 4 te dondurdular diye sordugumda sadecee gelisimi hizli 4. Gun dondurduk ama 5. Gun kalitesinde blast. Demislerdi. Aspirin. Elevit. Crinone jel kullaniyorum

Natural siklus denediler. Neden catlattilar bilmiyorum. Normal olurmuydu acep diye dusunmedim degil :)

Bende crinone jel kullaniyorum unuttum yazmayi :)) blast ne oluyor benim ilk gunden 5. Gune kdr hepsu cok iyi geldiler

aman neyse boşver düşünmeyelim bende de çıktı da heterazigot ama doktor önemli değil bebe aspirini veriyoruz zaten dedi

Bende de 3 degerde vardi heterezigotluk diye hatirliyorum. Sonuclar var amaaa su an ulasacagim bir yerde degil esim uyansin bakayim sonuca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…