- 21 Ekim 2015
- 131
- 104
- 53
- 35
Sevdamm2626 E Eylul_07_89 iyiki varsınız arkadaşlar bana çok iyi geldiniz peki size bir soru daha çocuğunuz olmadığı için eşim beni terk edermi ya da ayrılırmıyım gibi sorular benim bir ara kafamda çok dönmüştü sizde de oldu mu böyle şeyler
bende evlendikten sonra eşimin hiç korunacağını düşünmemiştim hep ağladım korunmasın diye o korundu 2 sene sonra korunmayı bırakınca ben panikledim hiç hamile kalamadım inşallah bu sefer kalacagız hepimizCanim aklimdan oyle birsey gecmedi aslinda.. bilerek evlenmiyoruz ki. Problem este olsa ayrilcakmiydik. Nasip kismet isleri bunlar. Ben ilk cok istemistim olsun olsun diye hamile kaldim 9. Haftada gelisimi durdu kurtaj oldum. Sonra hamile kalamadim. 1. Transferde de cok acele etmistim. Hemen olsun bir kez daha bosuna asilama yapip ilac almak istemiyorum diye. Hamile kaldim istedigim oldu ama oda 6. Haftada dustu. Cok uzuldum ama icim bir yandan ben ol dedigimde degil rabbim ol dediginde oluyormus. Bazen cok istemek hayirlisi degildir benim icin dedim bekledim. Tekrar tedaviye basladik tam 5 ay gecti. Hep bir sorun cikti. O yuzden nasip kismet herseey
Ben ilk deneme demistim gonal f kullandim sonra cetrotide kulladim sonra merional 75 lik sonra ovitrelle sonra yumurtaliklarm toplandi 20 tane 1 gun 11 tane yumurtam kaldi 7 si dollendi 7 side 5. Gune kadar cok iyi kalitede geldiler sonra transfer islemim oldu 2 tane koydular onlar com iyi kalite de 1 koyalim dediler ama ben 2 istiyorum dedim cunku ben ikiz olmasini evlendigimden beri istiyorumValla 2. Tedaviye basladigimda farkli uygulama yapildi. Dondurulmus transfer yapildi. Transfer oncesi cok dusuk doz gonal f kullandim. 1 tane yumurta elde edildi. Sonra catlatma ignesiyle catlattilar. 6 gun sonrada transfer yapildi. Transferden 3 gun once de crinone jele baslattilar. Bir oncekinde estrofem kullanmistim bi 20 gun kadar transferden birkac gun once yine jele baslatmislardi.
Boyle biseyi aklimizdan bile gecirmedik illahi taktirdir sonucta biz elimizden geleni yapalim olmuyorsa olmuyordur der kenara cekiliriz ama asla cocuk yok diye bosanmak olmaz ne insanlar var cocuklari olmayan 10 sene bekkeyeni 15 sene bekleyeni onlar napsin bosansinlar mi asla olr kotu dusuncekere girme Allahdan gelen seyler Allahm hayirlisiyla bizede taddircak o duygulariSevdamm2626 E Eylul_07_89 iyiki varsınız arkadaşlar bana çok iyi geldiniz peki size bir soru daha çocuğunuz olmadığı için eşim beni terk edermi ya da ayrılırmıyım gibi sorular benim bir ara kafamda çok dönmüştü sizde de oldu mu böyle şeyler
neden o yumurtayı büyütüp çatlattılar normal yoldan gebelik olması için miValla 2. Tedaviye basladigimda farkli uygulama yapildi. Dondurulmus transfer yapildi. Transfer oncesi cok dusuk doz gonal f kullandim. 1 tane yumurta elde edildi. Sonra catlatma ignesiyle catlattilar. 6 gun sonrada transfer yapildi. Transferden 3 gun once de crinone jele baslattilar. Bir oncekinde estrofem kullanmistim bi 20 gun kadar transferden birkac gun once yine jele baslatmislardi.
saolun canlar benim de ilk sene aklıma gelmişti böyle seyler ama artık düşünmüyorum çok şükür bu arada sayenizde dut ile kabak çekirdeği yemeğe başladım yoksa bırakmıştımBoyle biseyi aklimizdan bile gecirmedik illahi taktirdir sonucta biz elimizden geleni yapalim olmuyorsa olmuyordur der kenara cekiliriz ama asla cocuk yok diye bosanmak olmaz ne insanlar var cocuklari olmayan 10 sene bekkeyeni 15 sene bekleyeni onlar napsin bosansinlar mi asla olr kotu dusuncekere girme Allahdan gelen seyler Allahm hayirlisiyla bizede taddircak o duygulari
Natural siklus denediler. Neden catlattilar bilmiyorum. Normal olurmuydu acep diye dusunmedim degil :)neden o yumurtayı büyütüp çatlattılar normal yoldan gebelik olması için mi
saolun canlar benim de ilk sene aklıma gelmişti böyle seyler ama artık düşünmüyorum çok şükür bu arada sayenizde dut ile kabak çekirdeği yemeğe başladım yoksa bırakmıştımE Eylul_07_89 Sevdamm2626
o günleri değerlendirseydinNatural siklus denediler. Neden catlattilar bilmiyorum. Normal olurmuydu acep diye dusunmedim degil :)
Bende crinone jel kullaniyorum unuttum yazmayi :)) blast ne oluyor benim ilk gunden 5. Gune kdr hepsu cok iyi geldilerBana clexane tutarsa baslatiyorlar. Pihtilasma var ama bilmiyorum 2 tane 4. Gun embriyo transfer edildi. Neden 4 te dondurdular diye sordugumda sadecee gelisimi hizli 4. Gun dondurduk ama 5. Gun kalitesinde blast. Demislerdi. Aspirin. Elevit. Crinone jel kullaniyorum
aman neyse boşvero günleri değerlendirseydin
pıhtılaşma sonuçların var mı
blast 5. güne kadar dayanan embiryolar sanırım tutma olasılığı daha yüksek olanlarBende crinone jel kullaniyorum unuttum yazmayi :)) blast ne oluyor benim ilk gunden 5. Gune kdr hepsu cok iyi geldiler
Tedavi surecinde iliski yasak deil mio günleri değerlendirseydin
pıhtılaşma sonuçların var mı
Teskkr ederm soyledigin icin tedaviye baslagmda kan pihlasmasi varmu diye baktilar hepsi temiz cikti ama yine de kullandiriyolar ilaclariblast 5. güne kadar dayanan embiryolar sanırım tutma olasılığı daha yüksek olanlar
aman neyse boşverdüşünmeyelim bende de çıktı da heterazigot ama doktor önemli değil bebe aspirini veriyoruz zaten dedi
yasak canımTedavi surecinde iliski yasak deil mi
Ben bebişlerimi aldım dönüyorum evime çok kaliteli embriyoların dedi. Bizim eşimin sülalesi biliyo benim sadece ailem biliyo
Tedavi surecinde iliski yasak deil mi
Ben bebişlerimi aldım dönüyorum evime çok kaliteli embriyoların dedi. Bizim eşimin sülalesi biliyo benim sadece ailem biliyo
Hadi hayirli olsun canimmm guzel gecrmen dilegiyle sonucun guzel olsun insallahBen bebişlerimi aldım dönüyorum evime çok kaliteli embriyoların dedi. Bizim eşimin sülalesi biliyo benim sadece ailem biliyo
Anladim canim tskkler bgilendrdginiz icinBende oyle biliyorum :) 5. Gune gelen embriyolara deniliyor diye biliyorum. Kaci 5. Gun bilmiyorum uzerinden 1 sene gecti. Bunun cok onemi yok bence tutunma ihtimali yuksek diyorlar sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?