2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
Esim yapiyor yemekleri ben anlatiyorum arada gidip bakiyorum :) biz hergun bakiyoruz onlara bi 10 gun de bize bakiversinler. Yapmazsa bizde disaridan soyluyoruz ama nadiren bizimki takintili onu yeme bunu ye modunda
Hahahah ayni bende sulu yemek soylemeye calisiyorum bizim burda ev yemegi yapan yer var o yuzden sansliyim biraz istedgm gibi yapiyo

Gizli sakli degil ozel hayat sonucta herseyimi bilmek zorunda degiller. Kendi ailemde dahil. Herzaman yanimda olamayacaklar. Ufak tefek problemlerde kendim cozum yolunu bulmaliyim. Basaramazsam o zaman destek alirim. :)

Esim yapiyor yemekleri ben anlatiyorum arada gidip bakiyorum :) biz hergun bakiyoruz onlara bi 10 gun de bize bakiversinler. Yapmazsa bizde disaridan soyluyoruz ama nadiren bizimki takintili onu yeme bunu ye modunda
Bizim 2 tane dukkanimiz oldugu icin esim gec geliyor gelince benimle ilgileniyor o yuzden disarda soylemek zorunda kaliyorum gorumce hamile malum kaynana bazen ugruyo ogle yemegini getiriyo yazik kadinda oruc kiyamiyorum

Gizli sakli degil ozel hayat sonucta herseyimi bilmek zorunda degiller. Kendi ailemde dahil. Herzaman yanimda olamayacaklar. Ufak tefek problemlerde kendim cozum yolunu bulmaliyim. Basaramazsam o zaman destek alirim. :)
ne kadar güçlüsün maşallahh ben de güçlü olmaya çalışıyorum bende herkesn annesi gelip bakıo sanıyordum güçlü olmak lazım dünyaya tek geldik tek gideceğiz

Tabiki haklisin o konuda ama ilk deneme olunca malum soyledim :))

Bir onceki transferi soylemistik. Pisman oldum birdaha soylemeyi dusunmuyorum :)

iyi karar vermişsin kuzum bende annemlere söylemeyecektim bu sefer teyzeme gittim dediki sen bu kadar emek veriosun annenlere de ananenede söyleyelim dedi dua etsinler dedi bende tamam dedim söyledik sonra küçük teyzem büyük teyzemi aradı siz bana neden söylemiyorsunuz felan bildiğin başladı konuşmalar

ne kadar güçlüsün maşallahh ben de güçlü olmaya çalışıyorum bende herkesn annesi gelip bakıo sanıyordum güçlü olmak lazım dünyaya tek geldik tek gideceğiz

Guclu olmak zorundayiz. Valla annem calisiyor baska sehirde izin almasi zor. Netlesmeden birsey demek istemedim. Ablamda calisiyor. Kayinvalideyle pek muhabbetimiz yok :) gel desem gelmez. Hastalik olsa gecmis olsun der o kadar. :) bende stres yapmak istemiyorum. Guzel haberler alalim ondan sonra soyleriz.

Aynen canim iyi yapmissin senin icin olan bu neyse ki bizler variz birbirmize destek veriyoruz :)

Olsun bisey olmaz dualariyla insallah guzel haber alicaksin

Benimde ayni birsey hissetmiyorum arada regl olcakmis gibi agri oluyor karnimda o kadar. Kabak cekirdegi ananas dut kurusu yiyorum ve bool bol dinleniyorum :)

Benimde ayni birsey hissetmiyorum arada regl olcakmis gibi agri oluyor karnimda o kadar. Kabak cekirdegi ananas dut kurusu yiyorum ve bool bol dinleniyorum :)
Arada sag tarafima hafif agri giriyor belimle birlikte sonra geciyor benim sag tarafimda yumurtam kalmisdi acaba onlarmi diye dusundum ama hala anlamadim ne iyi ne kotu hic bisey dusunemiyorum degisik oldum bu surecde tedaviye baslayasiya kadr heycan stres vardi tedaviye basladim tik hic bisey yok :)))

Aynen canim iyi yapmissin senin icin olan bu neyse ki bizler variz birbirmize destek veriyoruz :)
Sevdamm2626 E Eylul_07_89 iyiki varsınız arkadaşlar bana çok iyi geldiniz peki size bir soru daha çocuğunuz olmadığı için eşim beni terk edermi ya da ayrılırmıyım gibi sorular benim bir ara kafamda çok dönmüştü sizde de oldu mu böyle şeyler

Valla 2. Tedaviye basladigimda farkli uygulama yapildi. Dondurulmus transfer yapildi. Transfer oncesi cok dusuk doz gonal f kullandim. 1 tane yumurta elde edildi. Sonra catlatma ignesiyle catlattilar. 6 gun sonrada transfer yapildi. Transferden 3 gun once de crinone jele baslattilar. Bir oncekinde estrofem kullanmistim bi 20 gun kadar transferden birkac gun once yine jele baslatmislardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…