- 27 Mayıs 2018
- 562
- 600
- 53
Hahahah ayni bende sulu yemek soylemeye calisiyorum bizim burda ev yemegi yapan yer var o yuzden sansliyim biraz istedgm gibi yapiyoEsim yapiyor yemekleri ben anlatiyorum arada gidip bakiyorum :) biz hergun bakiyoruz onlara bi 10 gun de bize bakiversinler. Yapmazsa bizde disaridan soyluyoruz ama nadiren bizimki takintili onu yeme bunu ye modunda
Benim herkes biliyor cunku destekleri oldugu icin dedigim gibi 8 senelik evliyim 8 senedir beklenen bir melek var insallah kavusurum hayirlisiyla 6 ay once gorumcede tup bebekle hamile kaldigi icin bizde gizli sakli is yok birbirmize destek var zaten hepimizin evleri yakin
Esim yapiyor yemekleri ben anlatiyorum arada gidip bakiyorum :) biz hergun bakiyoruz onlara bi 10 gun de bize bakiversinler. Yapmazsa bizde disaridan soyluyoruz ama nadiren bizimki takintili onu yeme bunu ye modunda
Bizim 2 tane dukkanimiz oldugu icin esim gec geliyor gelince benimle ilgileniyor o yuzden disarda soylemek zorunda kaliyorum gorumce hamile malum kaynana bazen ugruyo ogle yemegini getiriyo yazik kadinda oruc kiyamiyorumEsim yapiyor yemekleri ben anlatiyorum arada gidip bakiyorum :) biz hergun bakiyoruz onlara bi 10 gun de bize bakiversinler. Yapmazsa bizde disaridan soyluyoruz ama nadiren bizimki takintili onu yeme bunu ye modunda
ne kadar güçlüsün maşallahh ben de güçlü olmaya çalışıyorum bende herkesn annesi gelip bakıo sanıyordum güçlü olmak lazım dünyaya tek geldik tek gideceğizGizli sakli degil ozel hayat sonucta herseyimi bilmek zorunda degiller. Kendi ailemde dahil. Herzaman yanimda olamayacaklar. Ufak tefek problemlerde kendim cozum yolunu bulmaliyim. Basaramazsam o zaman destek alirim. :)
Tabiki haklisin o konuda ama ilk deneme olunca malum soyledim :))Gizli sakli degil ozel hayat sonucta herseyimi bilmek zorunda degiller. Kendi ailemde dahil. Herzaman yanimda olamayacaklar. Ufak tefek problemlerde kendim cozum yolunu bulmaliyim. Basaramazsam o zaman destek alirim. :)
önceki tedavilerinizi biliyorlar mı ?
Bir onceki transferi soylemistik. Pisman oldum birdaha soylemeyi dusunmuyorum :)
ne kadar güçlüsün maşallahh ben de güçlü olmaya çalışıyorum bende herkesn annesi gelip bakıo sanıyordum güçlü olmak lazım dünyaya tek geldik tek gideceğiz
Aynen canim iyi yapmissin senin icin olan bu neyse ki bizler variz birbirmize destek veriyoruz :)Guclu olmak zorundayiz. Valla annem calisiyor baska sehirde izin almasi zor. Netlesmeden birsey demek istemedim. Ablamda calisiyor. Kayinvalideyle pek muhabbetimiz yok :) gel desem gelmez. Hastalik olsa gecmis olsun der o kadar. :) bende stres yapmak istemiyorum. Guzel haberler alalim ondan sonra soyleriz.
Tabiki haklisin o konuda ama ilk deneme olunca malum
Kalbin nasil rahat ediyorsa oyle yapmak en iyisi. Bakma bana fazla kuralciyim galiba :)
Olsun bisey olmaz dualariyla insallah guzel haber alicaksiniyi karar vermişsin kuzum bende annemlere söylemeyecektim bu sefer teyzeme gittim dediki sen bu kadar emek veriosun annenlere de ananenede söyleyelim dedi dua etsinler dedi bende tamam dedim söyledik sonra küçük teyzem büyük teyzemi aradı siz bana neden söylemiyorsunuz felan bildiğin başladı konuşmalar
Tabiki bende onu soylemek istedim..Olabilirama olsun herkesin kendine gore dusunceleri var sonucta canim
Canim findukk fstik yiyorum arada kavrulmamis kabak cekrdegi yatiyorum kalkiyorum geziyorum oturuyorum komedi seyler izliyorum oyun oynuyorum kafama takmiyorum zaten hic bisey hossetmiyorimUyguladiginiz farkli seyler varmi kizceler..
Arada sag tarafima hafif agri giriyor belimle birlikte sonra geciyor benim sag tarafimda yumurtam kalmisdi acaba onlarmi diye dusundum ama hala anlamadim ne iyi ne kotu hic bisey dusunemiyorum degisik oldum bu surecde tedaviye baslayasiya kadr heycan stres vardi tedaviye basladim tik hic bisey yok :)))Benimde ayni birsey hissetmiyorum arada regl olcakmis gibi agri oluyor karnimda o kadar. Kabak cekirdegi ananas dut kurusu yiyorum ve bool bol dinleniyorum :)
Aynen canim iyi yapmissin senin icin olan bu neyse ki bizler variz birbirmize destek veriyoruz :)
Arada sag tarafima hafif agri giriyor belimle birlikte sonra geciyor benim sag tarafimda yumurtam kalmisdi acaba onlarmi diye dusundum ama hala anlamadim ne iyi ne kotu hic bisey dusunemiyorum degisik oldum bu surecde tedaviye baslayasiya kadr heycan stres vardi tedaviye basladim tik hic bisey yok :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?