bende varım kızlar iyi ki varsınızBen varimyoksa huni takacagim dusun dusun
kızlar sizin kayınvalideniz felan biliyormu durumu bir de ne kadarlık evlisiniz ne kadardır uğraşıyorsunuz bebeğiniz olması içinBen varimyoksa huni takacagim dusun dusun
ne kadar iyi yapmışşsınız peki sana kim bakıyor evde ben söyledim kendi tarafıma ama eşimin tarafı bilmiyor ben kendi aile tarafıma da söylediğime pişman oldum ama bende 4 yıllık evliyim 2 yıl korundu eşim 1 yıl denedik 1 yıldır da tedavi oluyoruzBu kez kimseye soylemedim. Annemde dahil kimse bilmiyor. 4 yillik evliyim 3 yildir da tedavilerle ugrasiyorum
bu kez derken yani tedavi olduğunuzu biliyorlar mıBu kez kimseye soylemedim. Annemde dahil kimse bilmiyor. 4 yillik evliyim 3 yildir da tedavilerle ugrasiyorum
Canim ben 8 senelik evliyim hic korunmadik ilk denemem ve herkes bize destek verdikleri icin hem kendi ailemin hemde esimin ailesinin haberi var zaten transferden sonra 3 gun kaynanamda kaldim benim ailem ankara oldugu icin
Aslinda bende soyledigime pisman oldum keske kimseye demeseydim ama kendi basima sanki strese girerim diye dusundum simdi herkes biliyor rahatim kafama takmiyorum haurlisi AllahdanBu kez kimseye soylemedim. Annemde dahil kimse bilmiyor. 4 yillik evliyim 3 yildir da tedavilerle ugrasiyorum
Zaten hasta deiliz biz arada bi ayaga kalkabiliyoruz sonucda devamli yatmakda olmuyor insanin beli agriyor bi zamandan sonra ben kendi basimayim 2 gundr kendi evimdeym yemek isine gelirsek disardan soyluyorumEve tedavi oldugunu biliyorlar. Daha once transfer sonrasinda sacma seyler oldu. Bende kimseye soylememe karari aldim. Esim bakiyor bana zaten annemle ayri sehirlerdeyiz. Kayinvalide de bana gelmez :)
Insallah canimAma transfer oldugumu suan bilmiyorlar. Sonuca gore belki soyleyecegim.
Eve tedavi oldugunu biliyorlar. Daha once transfer sonrasinda sacma seyler oldu. Bende kimseye soylememe karari aldim. Esim bakiyor bana zaten annemle ayri sehirlerdeyiz. Kayinvalide de bana gelmez :)
çok iyi yapmışsın bende dışardan yemesem mi ev yemeği olsun felan diye pimpiriklendm hiç gereği yokmuşZaten hasta deiliz biz arada bi ayaga kalkabiliyoruz sonucda devamli yatmakda olmuyor insanin beli agriyor bi zamandan sonra ben kendi basimayim 2 gundr kendi evimdeym yemek isine gelirsek disardan soyluyorum
bende biraz öyleyim ve kafama takıyorum çok iyi yapmışssın canım inşallah güzel sonuçlar alırızAkil veren cok oluyor bu durumlarda. Bende az sinirli biriyim. Kimse olmasin rahat rahat soru soran yok yorum yapan yok.
Benim herkes biliyor cunku destekleri oldugu icin dedigim gibi 8 senelik evliyim 8 senedir beklenen bir melek var insallah kavusurum hayirlisiyla 6 ay once gorumcede tup bebekle hamile kaldigi icin bizde gizli sakli is yok birbirmize destek var zaten hepimizin evleri yakinarkadaşlar sizde kısaca anlatmak istermisiniz ailelerinize söylediniz mi size kim bak
Sevdamm2626 bende eşimin ailesine hiç söylemedim tedavi olduğumu kendi aileme de söyledim kendi ailemde başka şehirde olduğu için boşu boşuna söylemiş oldum bir de transfer yapıldıktan sonra söyledim hep o yüzden de saçma oldu biraz. bende ilk denemem de kendim 1 gün öncesinden bir sürü yemek yaptım 3-4 gün idare ettim bu sefer de teyzeme gittim 3-4 gün idare ettm.
çok iyi yapmışsın bende dışardan yemesem mi ev yemeği olsun felan diye pimpiriklendm hiç gereği yokmuş
ne güzel maşallahhhBenim herkes biliyor cunku destekleri oldugu icin dedigim gibi 8 senelik evliyim 8 senedir beklenen bir melek var insallah kavusurum hayirlisiyla 6 ay once gorumcede tup bebekle hamile kaldigi icin bizde gizli sakli is yok birbirmize destek var zaten hepimizin evleri yakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?