- 25 Aralık 2016
- 856
- 489
- 33
İkinci günü canım bı sorum yok sebepsiz olmuyordu sen başladın mı tedaviyeMerhaba adetin ikinci günü mü sorununuz nedir
Şuan vitamin kullanıyorum ilk adetimle başlayacağım 13 mayis gibiİkinci günü canım bı sorum yok sebepsiz olmuyordu sen başladın mı tedaviye
Merhaba ins güzel olumlu sonuçlar alırsınız. Macun ne kullanıyorsunuz büyüme hormonu nedir doktorunuz mu belirledi ?Merhaba hanımlar.
Nihayet ben de böyle bir konu açtım
Mayıs ayında ben ikinci tedavimi olacağım ilki Aralık ayında Erzurumda olmuştu şimdi Istanbul da olacak Allah nasip ederse.
BAT 13 Mayıs. Büyüme hormonu kullanıyorum, iki farklı vitamin ve D vitamini takviyelerini doktorum önerdi. Eşim de Neofertil kullanıyor.
Ben ayrıca kadınlar için macun kullanıyorum ve tedaviye 3 gün kala arı sütüne başlamak istiyorum.
Bende durumlar böyle siz de yazın birbirimizle danışarak mayıs ayını gecirelim.
Macun meşhur bi macun yazmayayım reklam olmasın. Bana testini yaptı doktorum eksik çıktı ondan kullanıyorum insulin gibi iğnesi varMerhaba ins güzel olumlu sonuçlar alırsınız. Macun ne kullanıyorsunuz büyüme hormonu nedir doktorunuz mu belirledi ?
O tarihte benim transferim olacak büyük ihtimalle hepimiz için hayırlısı olur insallahŞuan vitamin kullanıyorum ilk adetimle başlayacağım 13 mayis gibi
Amin inşallah herkesin süreci farklı ama inşallah sonuçlar olumlu olurO tarihte benim transferim olacak büyük ihtimalle hepimiz için hayırlısı olur insallah
Ne güzel insallah ben de transfer olduğum günleri görürüm. Az kalmış insallah pozitif sunucunuzu yazarsınız <3Merhaba hepinizin tedavileri hayırlı olsun. Ben carsamba gunu transfer oldum 12 mayista test gunum hakkimizda hayirlisi
En kisa zaman da gorursunuz hayirlisiyla . Insallah pozitifi goruruz ilk transferim de pozitifti ama maalesef kimyasal oldu .Ne güzel insallah ben de transfer olduğum günleri görürüm. Az kalmış insallah pozitif sunucunuzu yazarsınız <3
Kimyasala üzülmeyin demek ki sagliksizmiş insallah nasibiniz bu transferdedirEn kisa zaman da gorursunuz hayirlisiyla . Insallah pozitifi goruruz ilk transferim de pozitifti ama maalesef kimyasal oldu .
Oyle tabi yapabilecek birseyimiz yok nasip degilmis kismet bakalim belki bu sefer yuzumuz guler Siz ne asamadasinizKimyasala üzülmeyin demek ki sagliksizmiş insallah nasibiniz bu transferdedir
Ben adetle tedaviye başlayacağım şuan genotropin kullanıyorum ve 3 vitaminOyle tabi yapabilecek birseyimiz yok nasip degilmis kismet bakalim belki bu sefer yuzumuz guler Siz ne asamadasiniz
En önemlisi yumurta toplama inşallah birsürü sağlıklı olgun yumurtanız olurbende başladım 4. tedavi yarın sabah yumurta toplama işlemi olucak.
Hayirlisi olsun umarim cok guzel gecer tedavin pozitifle sonuclanir insallahBen adetle tedaviye başlayacağım şuan genotropin kullanıyorum ve 3 vitamin
rezervim düşük 5 yumurta saydı doktorum bakalım inşallah kaliteli embriyolar olurEn önemlisi yumurta toplama inşallah birsürü sağlıklı olgun yumurtanız olur
Benim de rezervin düşük ve yumurtam tembel, ilk tedavimde tüm yumurtalar boş çıkmıştırezervim düşük 5 yumurta saydı doktorum bakalım inşallah kaliteli embriyolar olur
Merhaba hanımlar.
Nihayet ben de böyle bir konu açtım
Mayıs ayında ben ikinci tedavimi olacağım ilki Aralık ayında Erzurumda olmuştu şimdi Istanbul da olacak Allah nasip ederse.
BAT 13 Mayıs. Büyüme hormonu kullanıyorum, iki farklı vitamin ve D vitamini takviyelerini doktorum önerdi. Eşim de Neofertil kullanıyor.
Ben ayrıca kadınlar için macun kullanıyorum ve tedaviye 3 gün kala arı sütüne başlamak istiyorum.
Bende durumlar böyle siz de yazın birbirimizle danışarak mayıs ayını gecirelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?