Ben bilmiyorumki belirtilerini yarın ilk defa transfer olcam inşallah da tekrarlamak zorunda kalmayız ama daha erken sanki böyle düşünerek strese sokma kendini genelde kasıkta batma belde ağrı oluyor falan yazıyo arkadaşlar ama ...Aynen benimde bugun 3 bitti Allahn izniyle goguslerde benim hassasiyet basladi ilaclardan mi kaynakli sence
Yoo zaten takip.dusunmuyorum rahatim bugun dus alirken fark ettm ilaclarla alakali bence belirti aramiyorum kendimde zatem cok yeni arti stres dusunme takma gibi bi durumum yok normal bi sekilde ilerliyorum suanBen bilmiyorumki belirtilerini yarın ilk defa transfer olcam inşallah da tekrarlamak zorunda kalmayız ama daha erken sanki böyle düşünerek strese sokma kendini genelde kasıkta batma belde ağrı oluyor falan yazıyo arkadaşlar ama ...
Hakkımızda hayırlısı olsun canım çok sıcak suyla duş almamaya özen gösterYoo zaten takip.dusunmuyorum rahatim bugun dus alirken fark ettm ilaclarla alakali bence belirti aramiyorum kendimde zatem cok yeni arti stres dusunme takma gibi bi durumum yok normal bi sekilde ilerliyorum suanhadi insallah hayirlisi olsun canim hakkinda benim de ilk denemem
Zaten yasak canm ne soguk ne sicak orta ayarda suyla dus aliyorum ayakdaHakkımızda hayırlısı olsun canım çok sıcak suyla duş almamaya özen göster
Ben bu gece son sıcak duşumu yaptımZaten yasak canm ne soguk ne sicak orta ayarda suyla dus aliyorum ayakda
kızlar dün akşamdan beri kabızlıkla uğraşıyorumZaten yasak canm ne soguk ne sicak orta ayarda suyla dus aliyorum ayakda
kızlar dün akşamdan beri kabızlıkla uğraşıyorum
Canım ıkınma, ben ilk 2 gün oldum, kuru kayısı ye bol su iç. Ben yarım çay bardağı zeytin yağı içtim bi gece, sabah rahatladım.kızlar dün akşamdan beri kabızlıkla uğraşıyorum
çok moralim bozuk ıkındım birazcık hiç belirtim yokCanım ıkınma, ben ilk 2 gün oldum, kuru kayısı ye bol su iç. Ben yarım çay bardağı zeytin yağı içtim bi gece, sabah rahatladım.
tamam içeyim çok mutsuz hissediyorum herşey güzel olacak mı eşimi de mutsuz ediyorum kötü davranıyorum inşallah Rabbim pozitif sonuç almamızı nasip ederSabah uyanir uyanmaz 3 kuru kayisi ve 1 buyuk bardak su ic iyi gelior
Canim ne yaptın merak ettim .Ins. Hayırlı haberler almissındır. Bebeğin sana tutunmuştur.İnşal
İnşallah, sende nasıl belirtiler var ?
tamam içeyim çok mutsuz hissediyorum herşey güzel olacak mı eşimi de mutsuz ediyorum kötü davranıyorum inşallah Rabbim pozitif sonuç almamızı nasip eder
Ohhh ne guzel :)Ben bu gece son sıcak duşumu yaptım
Kizlar belirtiniz varmi ya bnde hic yok anlimda sivilce cikti bitek ama her adet oncesi cikar moralim bozuldu adet tarihimde gecti ilaclar engelliyo adet olmayi heralde
Bnm test gunum pazartesi 13.gun oluyoBende hic belirti yok dedigin gibi sivilceler var sadece
test yapmadın mı hiçBnm test gunum pazartesi 13.gun oluyo
Senin ne zaman?
Bnm test gunum pazartesi 13.gun oluyo
Senin ne zaman?
Merhaba kizlar nasilsiniz bakalim neler yapiyorsunuz nasil geciyo beklemelerbiraz muhabbet edelim dusunmeyelim kafalari dagitalim nedersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?