- 27 Mayıs 2018
- 562
- 600
- 53
Hayir canim pazar gunu tarnsferim var 7 yumurtamda cok iyi kalitedeymis Allah nasip ederse kadir gecesi gunu olacak transferimhmm kaliteleri için yarın arıcaklar doğru anladım dimi canım haftaya cuma mı transferin olucak Rabbim gönlünden geçeni versin inşalah hayırlı haberlerini duymak nasip olur
Hayirli olsun canim . Güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba arkdaslar transferim oldu hari hayirlisi
Saol canim cok guzel bi gunde aldim bebisleri insallah guzel haberler 12 gun sonraHayirli olsun canim . Güzel haberlerini bekliyoruz
Evet sanslisin böyle bi güzel gündeSaol canim cok guzel bi gunde aldim bebisleri insallah guzel haberler 12 gun sonra
Insallah canimmm Allah razi olsun teskkr ederm cok sansliyimdir insallah sonuda sansimla guzel.olurEvet sanslisin böyle bi güzel gündeherkese nasip olmaz. Insallah 12 gün sonra hersey daha güzel olcak
hayırlı uğurlu olsun Rabbim güzel haberlerini paylaşmayı nasıp etsinMerhaba arkdaslar transferim oldu hari hayirlisi
Amin insallahhayırlı uğurlu olsun Rabbim güzel haberlerini paylaşmayı nasıp etsin
Canim bu bence güzel bi isaret. Hic korkma. Benimde son iki transferden 2-3 gün sonra atesim cikmisdi ikisindede hamileydim. Icini ferhat tut sana tutunuyorlar annesiTransferden sonraki gün ateşlendim.Burdaki yorumlarda ilaçlardan olduğunu yazmislar ama bilemedim.Embriyolar etkilenmemistir inş.
Bugün ya 10 ya 11 sayılıyor. 1 hazirandaydı transferim.yelek Nasılsın transferinin kaçıncı günü bugün kaç gün kaldı testine
Belki de yerleşme kanamasıdır canım şimdiden moralini bozmamaya çalış..İnşallah yarın güzel haberler alırsınBugün ya 10 ya 11 sayılıyor. 1 hazirandaydı transferim.
Çok mutsuzum. Hem adet sancım var hem de kanamam...
test günüm yarın. Adetime aslında daha 4-5 gün vardı... bilmiyorum durumum ne olacak :-(
Adet sancısı da olur mu yerleşme kanamasında? Saatlerdir geçmedi ağrılarım.Belki de yerleşme kanamasıdır canım şimdiden moralini bozmamaya çalış..İnşallah yarın güzel haberler alırsın
İnşallah canım güzel haber alırım..Adet sancısı da olur mu yerleşme kanamasında? Saatlerdir geçmedi ağrılarım.
Benim de kasıklarım karnım belim aynı adet sancısı gibi ağrıdı 7.günden sonra..Kanaman çok yoğun ve parlak kırmızı olmadığı sürece büyük ihtimal yerleşme kanaması olabilir. Benim 7,8 ve 9. günlerde pembe/kahve kanama oldu sonra lekelenmeye döndü ve bitti. 9. gün kanda pozitifi gördüm çok şükür.Adet sancısı da olur mu yerleşme kanamasında? Saatlerdir geçmedi ağrılarım.
Ay kendim idrar testi mi yapsam ki acaba bugün? Korkudan yapmıyordum. Kanamam yoğun değil 1 ped bile doldurmaz ama sanki benim hamile kalma isteği ile dolu olan psikolojim kanı tutuyormuş akıtmıyormuş, engelliyormuş gibi geliyor.Benim de kasıklarım karnım belim aynı adet sancısı gibi ağrıdı 7.günden sonra..Kanaman çok yoğun ve parlak kırmızı olmadığı sürece büyük ihtimal yerleşme kanaması olabilir. Benim 7,8 ve 9. günlerde pembe/kahve kanama oldu sonra lekelenmeye döndü ve bitti. 9. gün kanda pozitifi gördüm çok şükür.
Testi yapmadan canını sıkma nolur
Şu erken gebelik testlerinden yap istersen..Ama önce kanda sonra idrarda çıktığı için bugün negatif bile çıksa üzülmek yok.Ay kendim idrar testi mi yapsam ki acaba bugün? Korkudan yapmıyordum.
Zaten yarın sabah doktora gidicem canım. Test yapılacak. Şimdi bi de negatifi görmeye hiç cesaretim yok.Şu erken gebelik testlerinden yap istersen..Ama önce kanda sonra idrarda çıktığı için bugün negatif bile çıksa üzülmek yok.
Ben oğlumda 9. gün idrarda bakmıştım negatifti, 10. gün kanda pozitif çıktı..kendisi şu an 6 yaşında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?