2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
Arkadaslar doktor adetin ikinci günü alttan muayene ettiğinde toplam 6 yumurta gördü çoğalma durumu oluyor mu?bu konuda pek bir bilgim yok.

Benim çoğaldı cankm, adetin 9. Günü daha azdı. Toplandığı gün yani dün epey fazlalaşmıştı.

Yumurtalarının hiçbiri döllenmemiş. Hayatta göreceğim daha çok kötü gün varmış. Allah sizin yardımcınız olsun

Yumurtalarının hiçbiri döllenmemiş. Hayatta göreceğim daha çok kötü gün varmış. Allah sizin yardımcınız olsun
Çok üzüldüm gerçekten doktorunla görüşebildin mi cnm? Bak senin bu aşamaya kadar gelebilmen bile harikaydı, tekrar gücünü toplandığında tekrar denediğinde inanıyorumki daha da ötesi olacak... Ama şimdi biraz kafanı dinle, üzüntünün zamana bırak bırakki zamanla yeniden ümitler yeşersin

Benim de ilk denemem canım... cuma günü transfer olacak çok heyecanlıyım.
Hadi dbakalim insallah canm benimde yarin kontrol var ins iyi gecer bugun 4. Ignemi vurucagim ama hic bir sekilde heyecan yapmiyorum stresden uzagim hic dusunmuyorum akisina biraktim

Hadi dbakalim insallah canm benimde yarin kontrol var ins iyi gecer bugun 4. Ignemi vurucagim ama hic bir sekilde heyecan yapmiyorum stresden uzagim hic dusunmuyorum akisina biraktim
Oh aman iyi en güzelni yapıyorsun.. ben de yapmamaya çalışıyorum ama arada yapıyorum... bu arada transferim cuma günü olmayabilirmiş. Kontrolüm varmış. Herşey yolundaysa transfer olacamış.

Oh aman iyi en güzelni yapıyorsun.. ben de yapmamaya çalışıyorum ama arada yapıyorum... bu arada transferim cuma günü olmayabilirmiş. Kontrolüm varmış. Herşey yolundaysa transfer olacamış.
Insallah hersey yolundadir kafana takma sen ne kadar rahat olursan o kadar guzel gecer tedavin benim gozumun onunde gorumcem var onun gibi yapmaya calisiyorum gorumcemde tup bebek yaptrdi suan 6 aylk hamile doktorumuz ayni

E

Evet ne kadar takma dusunme desem de bos ben cok takintiliydim taki 5 ay onceye kadar simdi herseyi serbest biraktim amannn diyorum geciyorum eger onu yapmazsam hasta olan uzulen hep ben oluyorum o yuzden kendimiz icin ve gelecek minisler icin rahat olmaliyiz

bende geldim canim ewe 13 yumurtam toplanmis benimde insalah 5.gune kadar gelirler kaliteli embriyo olurlar insalah bende evde dinleniyorum benimde agrik var yaaa off

cok sukur bitti benimde evdeyim dinleniyorum 13 yumurtan toplandi yarin aricaklar beni insalah guzel devam eder agrilarim var ama benim

Merhaba arkadaşlar ben de sizler gibi dün tüp bebek tedavisine başladım .Bugün ikinci iğnemi yaptım gonal f ve menagon verdi doktor .Bu süreçte Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
menegonu esimw vermisti doktor sperm yukselsin diye haftada iki kez vuruyoduk ama biliyomusun esime cok iyi gelmisti insalah seninde yumurtalarina iyi gelie

yaa ne guzel insalah bizimde ilk denemede tutar Rabbim oglunu sana bagislasin insalah bu tedavindede hamile kalirsin 10 gun sonra yazmayi unutma :)

ama ole deme uzulme nolur bak mucizeydi hic yumurta yoktu simdi 17 yumurta oldu biraz ara ver insalah bi sonra tedavindede yumurtalarin döllenecek Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

bende geldim canim ewe 13 yumurtam toplanmis benimde insalah 5.gune kadar gelirler kaliteli embriyo olurlar insalah bende evde dinleniyorum benimde agrik var yaaa off

ay, hadi geçmiş olsun canım.. dinlen güzelce, sevdigin seyleri yap... dün ben öyle yaptim. benim de agrim oldu agri kesici aldim uyudum.

Herşey de bir hayır var demeli, ama bazen o kadar zor ki..

Allah yardımcın olsun. İnşallah gelecek sefere güzel haberler alırsın.

Ben de dün doktora gittim. "14 folikülden sadece 2-3 tanesi iyi görünüyor, onların da döllenebileceğini garanti edemem" dedi ve tedaviyi iptal ettik. Yumurtalar toplanmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…