İkizi göze alıyorsan koydur :) bazen tek koyuyorlar kendi bölünüyor tek yumurta ikizi oluyor, aslında hepsi nasip meselesiİkize hazır değilim aslında ama biri tutmazsa öbürü tutsun diyordum.
Evet, heralde 1 koyacaklar. Yani ne bileyim önce 2 diyodu şimdi 1 diyor.İkizi göze alıyorsan koydur :) bazen tek koyuyorlar kendi bölünüyor tek yumurta ikizi oluyor, aslında hepsi nasip meselesi
Amin insallah. Menagon çok can acıtıyor insallah yumurtalarınız hızlı olgunlaşırMerhaba arkadaşlar ben de sizler gibi dün tüp bebek tedavisine başladım .Bugün ikinci iğnemi yaptım gonal f ve menagon verdi doktor .Bu süreçte Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Merhaba arkadaşlar ben de sizler gibi dün tüp bebek tedavisine başladım .Bugün ikinci iğnemi yaptım gonal f ve menagon verdi doktor .Bu süreçte Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Amin insallah. Menagon çok can acıtıyor insallah yumurtalarınız hızlı olgunlaşır
Çok teşekkür ederim. Sabah olsun bakalım kaçı döllenmiş merak ediyorumCanım, senin de güzel geçmiş çok sevivdim. Okudum ama geride kaldı alıntı yapamadım. Yumurtaların bol olmuşçok güzel canım çok sevindim...
Geçmiş olsun
Amin inş. Hepimizin bol bol yumisleri olsun.Hayırlı olsun canımgüzel ve bol yumurtaların olsun.
Oluyor oluyor cnm benim de ilk muayenede 7 gördü ama 21 yum toplandıArkadaslar doktor adetin ikinci günü alttan muayene ettiğinde toplam 6 yumurta gördü çoğalma durumu oluyor mu?bu konuda pek bir bilgim yok.
Maşallah ne güzel embriyolar firesiz gitmiş 5.güne özel birşey yaptınız mı :) inşallah kardeş bu sefer gelirHerkese selamlar..
Ben biraz aradan sonra yeniden geldim :) Başarı ve başarısızlıklarla dolu hikayemi özetleyerek başlayayım. İlk tüp bebek tedavimden 6 yaşına girmek üzere olan bir oğlum var. (Benim yaşım 38, doktorum Bahçeci Fulya'da Güvenç Karlıkaya)
Kardeş çok istediğimiz için o tedaviden kalan dondurulmuşları denedik. Şubat 2017'de ilk deneme negatifti, Ekim 2017'de
ikincisi pozitifti ancak 7 haftalıkken düşük yaptım maalesef. Başka embriyomuz kalmadığı için bu sene Şubat ayında her şeye yeniden başladık. 14 yumurta toplandı 8'i döllendi. 7 tane 5.gün ,1 tane de 6.gün embriyosu donduruldu.
Yarın transferim var ve çok heyecanlıyım :) 2 tane embriyo koyulacak ve sonrası bitmek bilmeyecek bekleyiş.
Hepimize bu zorlu yolculukta bol şans dileklerimle, sevgiler :)
Özel birşey yapmadım ama bir iki ay öncesinden genel olarak dengeli beslenmeye çalıştım. Şekeri ve karbonhidratı kesip protein sebze ağırlıklı gittim, belki faydası olmuştur :)Maşallah ne güzel embriyolar firesiz gitmiş 5.güne özel birşey yaptınız mı :) inşallah kardeş bu sefer gelir
Teşekkür ederim canım içimi rahatlattin ilk denemem olduğu için bazı şeyleri doktora sormak aklıma gelmiyor. Sizin kaçıncı denemeniz ?Oluyor oluyor cnm benim de ilk muayenede 7 gördü ama 21 yum toplandı
Heralde sonradan gelişen yumurtalar çatlamasın diye olabilir bende 4 gün kullandım çünküOnun için cetrotide yazdı hala iğne vurunuyorum yanıinsallah olmaz
Rahat olun sayınız çok iyi yumurta da daha fazla olur bir aksilik çıkmazsaTeşekkür ederim canım içimi rahatlattin ilk denemem olduğu için bazı şeyleri doktora sormak aklıma gelmiyor. Sizin kaçıncı denemeniz ?
Canım bol su iç bende çok şişmiştim ilaçlardan önce 53 kg ydim yumurta toplandığında 58 dim doktor çok su iç demişti bir haftada eskiye döndüm. Ama şuan yine lucrin yüzünden biraz aldımO zaman yandım ben çünkü zaten kiloluyum
ooo iyi o zaman elimden bardağı düşürmüyorum insallah duzelirCanım bol su iç bende çok şişmiştim ilaçlardan önce 53 kg ydim yumurta toplandığında 58 dim doktor çok su iç demişti bir haftada eskiye döndüm. Ama şuan yine lucrin yüzünden biraz aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?