2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
Merhaba arkadaşlar ben de sizler gibi dün tüp bebek tedavisine başladım .Bugün ikinci iğnemi yaptım gonal f ve menagon verdi doktor .Bu süreçte Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Merhaba arkadaşlar ben de sizler gibi dün tüp bebek tedavisine başladım .Bugün ikinci iğnemi yaptım gonal f ve menagon verdi doktor .Bu süreçte Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Amin insallah. Menagon çok can acıtıyor insallah yumurtalarınız hızlı olgunlaşır

İnş. Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın.Evet menagon yakıyor biraz ama anne olma düşüncesi sabrımı arttırıyor.

Hayırlı olsun canım güzel ve bol yumurtaların olsun.

Amin insallah. Menagon çok can acıtıyor insallah yumurtalarınız hızlı olgunlaşır

Canım, senin de güzel geçmiş çok sevivdim. Okudum ama geride kaldı alıntı yapamadım. Yumurtaların bol olmuş çok güzel canım çok sevindim...

Geçmiş olsun

Canım, senin de güzel geçmiş çok sevivdim. Okudum ama geride kaldı alıntı yapamadım. Yumurtaların bol olmuş çok güzel canım çok sevindim...

Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim. Sabah olsun bakalım kaçı döllenmiş merak ediyorum

Arkadaslar doktor adetin ikinci günü alttan muayene ettiğinde toplam 6 yumurta gördü çoğalma durumu oluyor mu?bu konuda pek bir bilgim yok.

Herkese selamlar..
Ben biraz aradan sonra yeniden geldim :) Başarı ve başarısızlıklarla dolu hikayemi özetleyerek başlayayım. İlk tüp bebek tedavimden 6 yaşına girmek üzere olan bir oğlum var. (Benim yaşım 38, doktorum Bahçeci Fulya'da Güvenç Karlıkaya)
Kardeş çok istediğimiz için o tedaviden kalan dondurulmuşları denedik. Şubat 2017'de ilk deneme negatifti, Ekim 2017'de
ikincisi pozitifti ancak 7 haftalıkken düşük yaptım maalesef. Başka embriyomuz kalmadığı için bu sene Şubat ayında her şeye yeniden başladık. 14 yumurta toplandı 8'i döllendi. 7 tane 5.gün ,1 tane de 6.gün embriyosu donduruldu.
Yarın transferim var ve çok heyecanlıyım :) 2 tane embriyo koyulacak ve sonrası bitmek bilmeyecek bekleyiş.

Hepimize bu zorlu yolculukta bol şans dileklerimle, sevgiler :)

Maşallah ne güzel embriyolar firesiz gitmiş 5.güne özel birşey yaptınız mı :) inşallah kardeş bu sefer gelir

Maşallah ne güzel embriyolar firesiz gitmiş 5.güne özel birşey yaptınız mı :) inşallah kardeş bu sefer gelir
Özel birşey yapmadım ama bir iki ay öncesinden genel olarak dengeli beslenmeye çalıştım. Şekeri ve karbonhidratı kesip protein sebze ağırlıklı gittim, belki faydası olmuştur :)
İnşallah herkesin dilekleri gerçek olsun

Teşekkür ederim canım içimi rahatlattin ilk denemem olduğu için bazı şeyleri doktora sormak aklıma gelmiyor. Sizin kaçıncı denemeniz ?
Rahat olun sayınız çok iyi yumurta da daha fazla olur bir aksilik çıkmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…