- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
Benim 4. denemem malesefTeşekkür ederim canım içimi rahatlattin ilk denemem olduğu için bazı şeyleri doktora sormak aklıma gelmiyor. Sizin kaçıncı denemeniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 4. denemem malesefTeşekkür ederim canım içimi rahatlattin ilk denemem olduğu için bazı şeyleri doktora sormak aklıma gelmiyor. Sizin kaçıncı denemeniz ?
Arkadaslar doktor adetin ikinci günü alttan muayene ettiğinde toplam 6 yumurta gördü çoğalma durumu oluyor mu?bu konuda pek bir bilgim yok.
Amin canım nasip ederse inşallahOhhh ne güzel peşpeşe... Güz bebeklerimiz olacak inşallah
Aynen bana da doktor 3 gün dostinex ve cedrotide verdi ona rağmen şiştim bi de onları vermeseler nolcaktı kim bilir
Yumurtalarının hiçbiri döllenmemiş. Hayatta göreceğim daha çok kötü gün varmış. Allah sizin yardımcınız olsun[/QUOTEçok üzüldüm Allah sabır versin
Çok üzüldüm gerçekten doktorunla görüşebildin mi cnm? Bak senin bu aşamaya kadar gelebilmen bile harikaydı, tekrar gücünü toplandığında tekrar denediğinde inanıyorumki daha da ötesi olacak... Ama şimdi biraz kafanı dinle, üzüntünün zamana bırak bırakki zamanla yeniden ümitler yeşersinYumurtalarının hiçbiri döllenmemiş. Hayatta göreceğim daha çok kötü gün varmış. Allah sizin yardımcınız olsun
Hadi dbakalim insallah canm benimde yarin kontrol var ins iyi gecer bugun 4. Ignemi vurucagim ama hic bir sekilde heyecan yapmiyorum stresden uzagim hic dusunmuyorum akisina biraktimBenim de ilk denemem canım... cuma günü transfer olacak çok heyecanlıyım.
Oh aman iyi en güzelni yapıyorsun.. ben de yapmamaya çalışıyorum ama arada yapıyorum... bu arada transferim cuma günü olmayabilirmiş. Kontrolüm varmış. Herşey yolundaysa transfer olacamış.Hadi dbakalim insallah canm benimde yarin kontrol var ins iyi gecer bugun 4. Ignemi vurucagim ama hic bir sekilde heyecan yapmiyorum stresden uzagim hic dusunmuyorum akisina biraktim
Ah be canım... niye öyle olmuş? 17 tane yumurta vardı. ne dedi doktorun?Yumurtalarının hiçbiri döllenmemiş. Hayatta göreceğim daha çok kötü gün varmış. Allah sizin yardımcınız olsun
Insallah hersey yolundadir kafana takma sen ne kadar rahat olursan o kadar guzel gecer tedavin benim gozumun onunde gorumcem var onun gibi yapmaya calisiyorum gorumcemde tup bebek yaptrdi suan 6 aylk hamile doktorumuz ayniOh aman iyi en güzelni yapıyorsun.. ben de yapmamaya çalışıyorum ama arada yapıyorum... bu arada transferim cuma günü olmayabilirmiş. Kontrolüm varmış. Herşey yolundaysa transfer olacamış.
Oh aman iyi en güzelni yapıyorsun.. ben de yapmamaya çalışıyorum ama arada yapıyorum... bu arada transferim cuma günü olmayabilirmiş. Kontrolüm varmış. Herşey yolundaysa transfer olacamış.
Allah yardimcin olsun canim insalah hepimiz guzel haberler veririzCumartesi gunu basladim tüplerim tikali ve yumrta tembelligi oldugunu soyledi doktorum
bende geldim canim ewe 13 yumurtam toplanmis benimde insalah 5.gune kadar gelirler kaliteli embriyo olurlar insalah bende evde dinleniyorum benimde agrik var yaaa offCanım, kendimi iyi hissediyorum.. azcık ağrım var ama öyle çok değil. Ben büyük tuvaletimi de yapamadım da hala...
herşey güzel geçti. Evde dinleniyorum. Senin de güzel geçecek..
sana da kolay gelsin, herşey mis gibi geçsin :)
Allah yardimcin olsun canim insalah hepimiz guzel haberler veririz
cok sukur bitti benimde evdeyim dinleniyorum 13 yumurtan toplandi yarin aricaklar beni insalah guzel devam eder agrilarim var ama benimÇok teşekkür ederim. Bu arada sakın korkma herşey çok rahat geçti hemşireler çok yardımcı, göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor işlem ve oda olsun ortam olsun çok rahat oluyor. Zaten Erbil Bey çok rahat ve pozitif o rahatlık sana da geçiyor insallah yarın senin de güzel haberlerini alırız
menegonu esimw vermisti doktor sperm yukselsin diye haftada iki kez vuruyoduk ama biliyomusun esime cok iyi gelmisti insalah seninde yumurtalarina iyi gelieMerhaba arkadaşlar ben de sizler gibi dün tüp bebek tedavisine başladım .Bugün ikinci iğnemi yaptım gonal f ve menagon verdi doktor .Bu süreçte Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
yaa ne guzel insalah bizimde ilk denemede tutar Rabbim oglunu sana bagislasin insalah bu tedavindede hamile kalirsin 10 gun sonra yazmayi unutma :)Herkese selamlar..
Ben biraz aradan sonra yeniden geldim :) Başarı ve başarısızlıklarla dolu hikayemi özetleyerek başlayayım. İlk tüp bebek tedavimden 6 yaşına girmek üzere olan bir oğlum var. (Benim yaşım 38, doktorum Bahçeci Fulya'da Güvenç Karlıkaya)
Kardeş çok istediğimiz için o tedaviden kalan dondurulmuşları denedik. Şubat 2017'de ilk deneme negatifti, Ekim 2017'de
ikincisi pozitifti ancak 7 haftalıkken düşük yaptım maalesef. Başka embriyomuz kalmadığı için bu sene Şubat ayında her şeye yeniden başladık. 14 yumurta toplandı 8'i döllendi. 7 tane 5.gün ,1 tane de 6.gün embriyosu donduruldu.
Yarın transferim var ve çok heyecanlıyım :) 2 tane embriyo koyulacak ve sonrası bitmek bilmeyecek bekleyiş.
Hepimize bu zorlu yolculukta bol şans dileklerimle, sevgiler :)
ama ole deme uzulme nolur bak mucizeydi hic yumurta yoktu simdi 17 yumurta oldu biraz ara ver insalah bi sonra tedavindede yumurtalarin döllenecek Rabbim hepimizin yardimcisi olsunYumurtalarının hiçbiri döllenmemiş. Hayatta göreceğim daha çok kötü gün varmış. Allah sizin yardımcınız olsun
bende geldim canim ewe 13 yumurtam toplanmis benimde insalah 5.gune kadar gelirler kaliteli embriyo olurlar insalah bende evde dinleniyorum benimde agrik var yaaa off
Yumurtalarının hiçbiri döllenmemiş. Hayatta göreceğim daha çok kötü gün varmış. Allah sizin yardımcınız olsun