• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
Yumurtalarının hiçbiri döllenmemiş. Hayatta göreceğim daha çok kötü gün varmış. Allah sizin yardımcınız olsun

Aklıma geldi. Bana doktorum kullandığımız ilaçların etkisinin daha üç ay devam edeceğini söyledi. Gelecek ay daha kaliteli yumurtalarım olacakmış. "2 adet dönemi bekleyelim, 2. veya 3. adetle birlikte tekrar tedaviye başlayalım" dedi.

Umudunu kaybetme. Aldığın vitaminlere de devam et. İnşallah bebeğin olacak. İçime doğdu.

Herşey de bir hayır var demeli, ama bazen o kadar zor ki..

Allah yardımcın olsun. İnşallah gelecek sefere güzel haberler alırsın.

Ben de dün doktora gittim. "14 folikülden sadece 2-3 tanesi iyi görünüyor, onların da döllenebileceğini garanti edemem" dedi ve tedaviyi iptal ettik. Yumurtalar toplanmadı.
Hayırlı olsun sizin için amh nız kaç ki bu kadar yumurtadan döllenme olmayacağını düşündü

benim amh 0.7.

E2 ve progesteron değerlerine her kontrolde bakıldı. E2 değeri olgun görünen folikül sayısı ile uyumlu değildi. Foliküllerin çoğunun boş olduğunu gösteriyormuş. Ayrıca progesteron değeri de yüksek çıktı. Bu da foliküllerin bazılarının bozulduğunu gösteriyormuş. Zaten yüksek progesteron değeri ile transfer de olmayacaktı.

3 yumurtanın sadece biri olgundu. diğerleri geriden gelen küçük foliküllerdi. Döllenme olsa bile genetik problemler olacağından istemedik. Eşimin genetik sonucu mozaik çıkmıştı. 1 embriyoyu da genetik taramaya göndermeyi düşünmedik.

2. tedavimde 1 embriyo 5. güne kalmıştı. O da genetik taramadan ne yazık ki problemli geldi. Transfer olmadan tedavim bitmişti. Aynı süreci tekrar yaşamak da istemedik.

ay, hadi geçmiş olsun canım.. dinlen güzelce, sevdigin seyleri yap... dün ben öyle yaptim. benim de agrim oldu agri kesici aldim uyudum.
ben ağrı kesici içmedim canım zaten bi sürü iğne bi sürü hap var vitamin falan dayanabiliyorum çok şükür ama yatıyorum yemeği meyveyi falan hep eşim yapıyo ay cok güzelmiş :halay::eğlence:

yaa ne guzel insalah bizimde ilk denemede tutar Rabbim oglunu sana bagislasin insalah bu tedavindede hamile kalirsin 10 gun sonra yazmayi unutma :)
İnşallah senin de hemen tutar canım, şimdi embriyolarından güzel haberler alırsın inşallah.
Benim de transferim bugündü, eve yeni geldim. Geri sayım başladı. Allah herkesin gönlüne göre versin :KK68:

benim amh 0.7.

E2 ve progesteron değerlerine her kontrolde bakıldı. E2 değeri olgun görünen folikül sayısı ile uyumlu değildi. Foliküllerin çoğunun boş olduğunu gösteriyormuş. Ayrıca progesteron değeri de yüksek çıktı. Bu da foliküllerin bazılarının bozulduğunu gösteriyormuş. Zaten yüksek progesteron değeri ile transfer de olmayacaktı.

3 yumurtanın sadece biri olgundu. diğerleri geriden gelen küçük foliküllerdi. Döllenme olsa bile genetik problemler olacağından istemedik. Eşimin genetik sonucu mozaik çıkmıştı. 1 embriyoyu da genetik taramaya göndermeyi düşünmedik.

2. tedavimde 1 embriyo 5. güne kalmıştı. O da genetik taramadan ne yazık ki problemli geldi. Transfer olmadan tedavim bitmişti. Aynı süreci tekrar yaşamak da istemedik.
Hayırlısı olsun sizin için

benim amh 0.7.

Fsh değerinize tedaviye başlangıç e2 değeriniz uygun muydu tedavi için çok soru sordum özür dilerim

ben ağrı kesici içmedim canım zaten bi sürü iğne bi sürü hap var vitamin falan dayanabiliyorum çok şükür ama yatıyorum yemeği meyveyi falan hep eşim yapıyo ay cok güzelmiş :halay::eğlence:
Ay ne güzelmiş hafif atlatıyorsun.
Dün ben de öyleydim, hep yattım. Ben ağrıya dayanamadım canım. Zaten adet ağrım da çok fena olur ağrı kesici almadan rahat edemem. Bugün de ağrım var ama bugün almadım ağrı kesici. Şimdi biraz çıktım. Çimenlerde oturuyorum. Güneşin tadını çıkarıyorum sakince.

Sen de bu dinlenmenin tadını çıkart :) Ne güzel :)

Herşey de bir hayır var demeli, ama bazen o kadar zor ki..

Allah yardımcın olsun. İnşallah gelecek sefere güzel haberler alırsın.

Ben de dün doktora gittim. "14 folikülden sadece 2-3 tanesi iyi görünüyor, onların da döllenebileceğini garanti edemem" dedi ve tedaviyi iptal ettik. Yumurtalar toplanmadı.[/QUOT üzülme canım... bir dahdki sefere inşallah daha fazla yumurta, daha yüksek kalite olur. Ne olacağı belli olmaz. Allah'tan iste, o verecek...

İnşallah senin de hemen tutar canım, şimdi embriyolarından güzel haberler alırsın inşallah.
Benim de transferim bugündü, eve yeni geldim. Geri sayım başladı. Allah herkesin gönlüne göre versin :KK68:
Amin canım ohhh ne güzel şimdi 10 gün heyecanlı bekleme zamanı Allah yardımcımız olsun

Ay ne güzelmiş hafif atlatıyorsun.
Dün ben de öyleydim, hep yattım. Ben ağrıya dayanamadım canım. Zaten adet ağrım da çok fena olur ağrı kesici almadan rahat edemem. Bugün de ağrım var ama bugün almadım ağrı kesici. Şimdi biraz çıktım. Çimenlerde oturuyorum. Güneşin tadını çıkarıyorum sakince.

Sen de bu dinlenmenin tadını çıkart :) Ne güzel :)
Dün çok güzel dinlendim ama bugün işe geldim bugün arıcaklar sabırsızlıkla bekliyorum inşalah güzel haberler verirler çok gerildim yaa

Hastaneden ne zaman arıcaklar ben heyecandan yada stresten ölücem artık arasınlarrrr :kızgın::sinirli::ruh:

Fsh değerinize tedaviye başlangıç e2 değeriniz uygun muydu tedavi için çok soru sordum özür dilerim

FSH değerim 10 civarındaydı. E2 değerimde tedavi için uygundu. Tedavi sırasında E2 istenilen şekilde artmadı.

Çok soru sormuyorsunuz, aşk olsun. Sorabilirsiniz, bildiğimi ben de cevaplarım.

FSH değerim 10 civarındaydı. E2 değerimde tedavi için uygundu. Tedavi sırasında E2 istenilen şekilde artmadı.

Teşekkür ederim dualarım hepimiz için inşaallah biz de anne oluruz

Benim de tüp bebekten 1 ay sonra normal yolla gebelik olmuştu ama 8 haftalık kalbi durdu

Dün çok güzel dinlendim ama bugün işe geldim bugün arıcaklar sabırsızlıkla bekliyorum inşalah güzel haberler verirler çok gerildim yaa
Aradılat mı canım?
Ay ne güzel işe başlamışsın. Harika.. bugün benim 3. günüm ama ben hala yatıyorum. Gazım var, karnım şişik, yürürken karnımın içi acıyor, rahat değilim. Maşallah sana.

Back