• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
Çok çok teşekkür ederim kızlar kaç tanesi dondurulur yazarım. Transfer tarihini demedi doktor. Deyince onu da yazarım hayirlisiyla

Hanımlar ben eve geldim.
Şuan yorgunum pek yazamayabilirim ama ben bugün bir mucize yaşadım.

Tam 17 yumurta.

Inanamadim herkese defalarca tekrar sordum.

Çünkü önceki opuda 0 yumurtaydi.

Antral folikül sayım 0 dı.

Fsh 16 idi.

Bana donasyonla çocuğun olur tedavi için 1 yumurtan bile yok dediler.

Ben buraya 1 tane bile olsa benim mucizem dedim ama tam 17.

Ne diyeyim Erbil Bey bir dünya harikası.
Yarın arayacaklar kaçı olgunmuş kaçı döllenmiş hepsini öğrenip yazarım insallah dondurulacak birkaç tane olur. Size duacıyım siz de bana dua edin gerisi Allaha kalmış :KK200::dua:
Ben sana dua ediyorum arkadasım benımde yarın biliyosun sende benim için dua et bak bir mucize yasamıssın emin yumurtalarının coğu kaliteli olacak bu mucizeyide görücez hep beraber sen içini rahat tut bizde burada seninle sevineceğiz

Çok çok teşekkür ederim kızlar kaç tanesi dondurulur yazarım. Transfer tarihini demedi doktor. Deyince onu da yazarım hayirlisiyla
Hayirli olsun cnim inşa bol kaliteli embiriyolarin oluşur...
Erbil bey,bahceciden ayrılmış diye duydum,klinik olarak nerde çalışıyor acaba?çalıştığı yerin lab. iyi mi?

Benim yarın arkadasım yarın sabah gidicem hastaneye senin kaç yumurtan toplandı kenidini nasıl hissediyosun agrın varmı
Canım, kendimi iyi hissediyorum.. azcık ağrım var ama öyle çok değil. Ben büyük tuvaletimi de yapamadım da hala...
herşey güzel geçti. Evde dinleniyorum. Senin de güzel geçecek..
sana da kolay gelsin, herşey mis gibi geçsin :)

Ben sana dua ediyorum arkadasım benımde yarın biliyosun sende benim için dua et bak bir mucize yasamıssın emin yumurtalarının coğu kaliteli olacak bu mucizeyide görücez hep beraber sen içini rahat tut bizde burada seninle sevineceğiz
Çok teşekkür ederim. Bu arada sakın korkma herşey çok rahat geçti hemşireler çok yardımcı, göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor işlem ve oda olsun ortam olsun çok rahat oluyor. Zaten Erbil Bey çok rahat ve pozitif o rahatlık sana da geçiyor insallah yarın senin de güzel haberlerini alırız

Doktor bana bugün, 1 tane transfer etmek istediğini söyledi. İkiz gebeliği engellemek için. Önceden 2 embriyo koymak istiyordu. Bugünün sonuçlarına göre şimdi 1 dedi. Ben de şansı arttırmak için 2 olsun dedim ama yine de siz daha iyisini bilirsiniz dedim.
Mesela siz ne dersiniz?

Doktor bana bugün, 1 tane transfer etmek istediğini söyledi. İkiz gebeliği engellemek için. Önceden 2 embriyo koymak istiyordu. Bugünün sonuçlarına göre şimdi 1 dedi. Ben de şansı arttırmak için 2 olsun dedim ama yine de siz daha iyisini bilirsiniz dedim.
Mesela siz ne dersiniz?
Ben zaten ikiz istediğim için hep ısrarla iki koydurdum cnm :) bu senin isteğine bağlı birazda, ikiz olursa buna hazır mısın :)

Back