- 29 Nisan 2018
- 4
- 5
- 86
- 39
Canim benim de 5. gün embriyosuydu oğlum 10. Gün test yaptım idrarda çıkmadı boşa üzülme daha erken. Kan testi yaptığımda 12. Gün baya yüksek bir değer çıkmıştı5.gün embriyosu iki tane transfer oldu
Neden bilmiyorum içimde tutunamadılar diye bir korku var
Değerim ne aralıkta olması gerekiyor benim bugün tranferim in 2.günü ayın 2 sinde test yapıcam ama değerin ne olması gerektiği hakkinda bi bilgim yokCanim benim de 5. gün embriyosuydu oğlum 10. Gün test yaptım idrarda çıkmadı boşa üzülme daha erken. Kan testi yaptığımda 12. Gün baya yüksek bir değer çıkmıştı
Benim bildiğim menapozda daha uzun süre adet olmamaya başlanıyor 2 ayda bir filan...Merhaba arkadaşlar nasılsınız inşaallah hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz Benim sorum olacaktı adet düzenim 2628 günden 25 güne indi son iki adettir son adetlerimde miktarda azaldı bir ay sonra devlette tüp bebek randevum var ama başlamaz diye korkuyorum bu durum menepoz habercisi mi
Test gününde 50 ve üzeri değer sağlıklı oluyor herhalde ama asıl önemlisi düzenli artış göstermesi. Bi arkadaşın test günü değeri 20ydi ama düzenli arttı sağlıklı gebelik oldu. Aslında 5 üstü her değer pozitifDeğerim ne aralıkta olması gerekiyor benim bugün tranferim in 2.günü ayın 2 sinde test yapıcam ama değerin ne olması gerektiği hakkinda bi bilgim yok
Teşekkür ederim cevap içinPek bir fikrim yok ama öyle olduğunu sanmiyorum
Teşekkür ederim cevap içinBenim bildiğim menapozda daha uzun süre adet olmamaya başlanıyor 2 ayda bir filan...
Sagol cnm, adetin 18-19 günde herzaman transfer etdiler bende ama herkesin farkli olabiliyor.Gözün aydın adet dönemin gelince mi koyacaklar
Insallah hep birlikte yazariz güzel haberleri ve kücaklarimza aliriz bebislerimiziHadi şükürler olsun insallah pozitifi de yazariz
aminn yarın kontrolüm var heyecandan uyuyamiyorumInsallah hep birlikte yazariz güzel haberleri ve kücaklarimza aliriz bebislerimizi
Kiyamam yaa. Cokta normal canim seni cok iyi anliyorum. Herzaman positiv düsün positiv geri dönüs yapsin sana. Okudum kadarda masallah güzel gidiyor tedavin.aminn yarın kontrolüm var heyecandan uyuyamiyorum
İnşallah çok güzel haberler alırsın benim yumurta toplama isleminden 5 gün sonra yaptılar transferi gün sayiyorum bende işte son 11 gün :)Sagol cnm, adetin 18-19 günde herzaman transfer etdiler bende ama herkesin farkli olabiliyor.
Aminn bende önemli olan yumurta toplama. Gününü sasirabiliyorlar geçen sefer hepsi boş çıktiKiyamam yaa. Cokta normal canim seni cok iyi anliyorum. Herzaman positiv düsün positiv geri dönüs yapsin sana. Okudum kadarda masallah güzel gidiyor tedavin.
İnşallah çok güzel haberler alırsın benim yumurta toplama isleminden 5 gün sonra yaptılar transferi gün sayiyorum bende işte son 11 gün :)[/QUOTE
Ooh oooh az kalmis seninkihayirlisiyla senin güzel haberlerini aldiktan bir iki hafta sonrada benim transferim olur.
Evet okumusdum bosa gitmisdi tedavin. Suan istanbulda tedavi görüyosun gitdin doktorda iyi bi arkadasim ona gitdi cok memnun kaldi. Icini ferhat tut olcak bu seferAminn bende önemli olan yumurta toplama. Gününü sasirabiliyorlar geçen sefer hepsi boş çıkti
Doktor gerçekten güven veriyor insallah tedavinin gerisi de güzel olurEvet okumusdum bosa gitmisdi tedavin. Suan istanbulda tedavi görüyosun gitdin doktorda iyi bi arkadasim ona gitdi cok memnun kaldi. Icini ferhat tut olcak bu sefer
İnşaallah hepsi dolu çıkarHanımlar pazar yada pazartesi opum olabilir cuma belli olacak. Bir yandan çok mutluyum bir yandan boş çıkarsa, döllenmezse, dondurulacak kalır mi düşünceleri. O kadar alıştım ki kötü sonuçlara, iyi birşey olma ihtimali bile gelmiyor aklima
Aminn insallah günler geçmiyor neler olacak düşüncesi bi garipİnşaallah hepsi dolu çıkar
Gerçekten doğru ben hayatımda birşeyi bu kadar çok düşünmedim Allah sonunu hayırlara getirsin inşaallahAminn insallah günler geçmiyor neler olacak düşüncesi bi garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?