2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
5.gün embriyosu iki tane transfer oldu
Neden bilmiyorum içimde tutunamadılar diye bir korku var
Canim benim de 5. gün embriyosuydu oğlum 10. Gün test yaptım idrarda çıkmadı boşa üzülme daha erken. Kan testi yaptığımda 12. Gün baya yüksek bir değer çıkmıştı

Arkadaşlar bi sorum daha var histereskopi sonrası Dr bişey önerdi mi benim adetim sökülmüyor şimdiye kadar öyle bi durum yaşamaıştım

Canim benim de 5. gün embriyosuydu oğlum 10. Gün test yaptım idrarda çıkmadı boşa üzülme daha erken. Kan testi yaptığımda 12. Gün baya yüksek bir değer çıkmıştı
Değerim ne aralıkta olması gerekiyor benim bugün tranferim in 2.günü ayın 2 sinde test yapıcam ama değerin ne olması gerektiği hakkinda bi bilgim yok

Benim bildiğim menapozda daha uzun süre adet olmamaya başlanıyor 2 ayda bir filan...

Değerim ne aralıkta olması gerekiyor benim bugün tranferim in 2.günü ayın 2 sinde test yapıcam ama değerin ne olması gerektiği hakkinda bi bilgim yok
Test gününde 50 ve üzeri değer sağlıklı oluyor herhalde ama asıl önemlisi düzenli artış göstermesi. Bi arkadaşın test günü değeri 20ydi ama düzenli arttı sağlıklı gebelik oldu. Aslında 5 üstü her değer pozitif

Kiyamam yaa. Cokta normal canim seni cok iyi anliyorum. Herzaman positiv düsün positiv geri dönüs yapsin sana. Okudum kadarda masallah güzel gidiyor tedavin.
Aminn bende önemli olan yumurta toplama. Gününü sasirabiliyorlar geçen sefer hepsi boş çıkti

Evet okumusdum bosa gitmisdi tedavin. Suan istanbulda tedavi görüyosun gitdin doktorda iyi bi arkadasim ona gitdi cok memnun kaldi. Icini ferhat tut olcak bu sefer
Doktor gerçekten güven veriyor insallah tedavinin gerisi de güzel olur

Hanımlar pazar yada pazartesi opum olabilir cuma belli olacak. Bir yandan çok mutluyum bir yandan boş çıkarsa, döllenmezse, dondurulacak kalır mi düşünceleri. O kadar alıştım ki kötü sonuçlara, iyi birşey olma ihtimali bile gelmiyor aklima

İnşaallah hepsi dolu çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…