Aminn insallahGerçekten doğru ben hayatımda birşeyi bu kadar çok düşünmedim Allah sonunu hayırlara getirsin inşaallah
Pazartesi yumurtalarım toplanacak, çok heyecanlıyım kızlar. Nasıl olacak acaba...
Neden boş çıksın arkadasım kötü düşünme iyi düşün bence boş çıkmıcak bütün uğraşlarına Rabbim müjdeli haberle karşılık vericek eminimHanımlar pazar yada pazartesi opum olabilir cuma belli olacak. Bir yandan çok mutluyum bir yandan boş çıkarsa, döllenmezse, dondurulacak kalır mi düşünceleri. O kadar alıştım ki kötü sonuçlara, iyi birşey olma ihtimali bile gelmiyor aklima
Pazartesi yumurtalarım toplanacak, çok heyecanlıyım kızlar. Nasıl olacak acaba...
Vay kızlar resmen art arda 3umuzunde toplanacak insallah yüzlerimiz gülser çok sağlıklı embriyolarimiz olur şuan daha da heyecanlandimBenimde salı toplanacak bakalım neler olacak peki rahim dinlendirme yapıyorlar dimi sonrasında ?
Kendini rahat bırak ve bi anda olup bitcek zaten stres yapma çok güzel yumurtaların toplansın inşallahPazartesi yumurtalarım toplanacak, çok heyecanlıyım kızlar. Nasıl olacak acaba...
Ewet yaaa gercekten art arda olucak dua edeceğim hepimize sizde dualarınızda unutmayın umarım kaliteli yumurtalarımız olur sonra yumoşlarımız bize sımsıkı tutunsun inşalahhhhVay kızlar resmen art arda 3umuzunde toplanacak insallah yüzlerimiz gülser çok sağlıklı embriyolarimiz olur şuan daha da heyecanlandim
İnşallah yumurtalarının hepsi kaliteli olur canım.
Benimde salı toplanacak bakalım neler olacak peki rahim dinlendirme yapıyorlar dimi sonrasında ?
Vay kızlar resmen art arda 3umuzunde toplanacak insallah yüzlerimiz gülser çok sağlıklı embriyolarimiz olur şuan daha da heyecanlandim
Sen de Erbil Yağmur hastasısın di mi. Ben senden önce olursam burada yazarım olacaklariEwet yaaa gercekten art arda olucak dua edeceğim hepimize sizde dualarınızda unutmayın umarım kaliteli yumurtalarımız olur sonra yumoşlarımız bize sımsıkı tutunsun inşalahhhh
Senin de çok heyecanlıymış durumun canım. İnşallah güzel haberler verirsin bizeİnşallah çok güzel haberler alırsın benim yumurta toplama isleminden 5 gün sonra yaptılar transferi gün sayiyorum bende işte son 11 gün :)
Aminn kızlar keşke mutlu şomlarımız yazsak hamileyken beraber haberlessekAdım adım ilerliyoruz, hadi hayırlısı...
Ohss olmazsa yapmıyorlar, benimde 18 nisanda toplandı yumurtalarım ama ohss olabileceği için transferi 2 ay erteledi doktorum.Benimde salı toplanacak bakalım neler olacak peki rahim dinlendirme yapıyorlar dimi sonrasında ?
Hayır doktoruna gore degisiyor. Benim ohss olma ihtimalim yok rezerv azlığı var ama rahim dinlendirme olacak bazı doktorlar dondurulmuslarin daha iyi tutulduğunu düşünüyorOhss olmazsa yapmıyorlar, benimde 18 nisanda toplandı yumurtalarım ama ohss olabileceği için transferi 2 ay erteledi doktorum.
Hanimlar bugün tranferim gerçekleşti dualarınız ı bekliyorum inşallah bana tutunurlar
Inşallah biz de o transfer günlerini görürüz insallah seninki de güzel geçer 10 günü beraber sayarizmerhaba ben yeniyim :)
cumartesi transferim var
2 dondurulmuş ebryom var
teşekkür ederim senin opu olacak sanırım azıcık geçmişi okudumInşallah biz de o transfer günlerini görürüz insallah seninki de güzel geçer 10 günü beraber sayariz
Aminn insallah güzel düşünmeye çalışıyorum çünkü hepimiz için miral herseyden önemliteşekkür ederim senin opu olacak sanırım azıcık geçmişi okudum
olumsuz düşünme olur mu herşey güzel olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?