2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
Benimde salı toplanacak bakalım neler olacak peki rahim dinlendirme yapıyorlar dimi sonrasında ?

Neden boş çıksın arkadasım kötü düşünme iyi düşün bence boş çıkmıcak bütün uğraşlarına Rabbim müjdeli haberle karşılık vericek eminim

Pazartesi yumurtalarım toplanacak, çok heyecanlıyım kızlar. Nasıl olacak acaba...
Benimde salı toplanacak bakalım neler olacak peki rahim dinlendirme yapıyorlar dimi sonrasında ?
Vay kızlar resmen art arda 3umuzunde toplanacak insallah yüzlerimiz gülser çok sağlıklı embriyolarimiz olur şuan daha da heyecanlandim

Vay kızlar resmen art arda 3umuzunde toplanacak insallah yüzlerimiz gülser çok sağlıklı embriyolarimiz olur şuan daha da heyecanlandim
Ewet yaaa gercekten art arda olucak dua edeceğim hepimize sizde dualarınızda unutmayın umarım kaliteli yumurtalarımız olur sonra yumoşlarımız bize sımsıkı tutunsun inşalahhhh

İnşallah yumurtalarının hepsi kaliteli olur canım.

İnşallah, öyle olur. 1 tanesi tutunabilse yeter bana..

Ay güzel olsun inşallah canım. Saat kaçta seninki? Vallahi bilmiyorum ki.. embriyolar oluşunca koyacaklar bana. Rahim dinlendirme nasıl oluyor bilmiyorum. Senin de mi ilkti?

Evet yaaa :) bakalım haberlerimiz nasıl olacak. Ah ya... yüzümüz gülsün inşallah :) güzel geçsin herşey...

Ewet yaaa gercekten art arda olucak dua edeceğim hepimize sizde dualarınızda unutmayın umarım kaliteli yumurtalarımız olur sonra yumoşlarımız bize sımsıkı tutunsun inşalahhhh
Sen de Erbil Yağmur hastasısın di mi. Ben senden önce olursam burada yazarım olacaklari

Ohss olmazsa yapmıyorlar, benimde 18 nisanda toplandı yumurtalarım ama ohss olabileceği için transferi 2 ay erteledi doktorum.
Hayır doktoruna gore degisiyor. Benim ohss olma ihtimalim yok rezerv azlığı var ama rahim dinlendirme olacak bazı doktorlar dondurulmuslarin daha iyi tutulduğunu düşünüyor

teşekkür ederim senin opu olacak sanırım azıcık geçmişi okudum
olumsuz düşünme olur mu herşey güzel olacak inşallah
Aminn insallah güzel düşünmeye çalışıyorum çünkü hepimiz için miral herseyden önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…