• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
Hayır doktoruna gore degisiyor. Benim ohss olma ihtimalim yok rezerv azlığı var ama rahim dinlendirme olacak bazı doktorlar dondurulmuslarin daha iyi tutulduğunu düşünüyor
evet dondurulmuş daha iyi tutunabiliyor diyorlar o zaman embriyoları dinlendiriyolar rahmi değil, rahimd sıkıntı olabilecekse rahmi dinlendiriyolar

Ğbebeciklerim tununur inşallah sana, güzel haberlerini alırız
çok teşekkür ederim
hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah
bende heyecanla transfer zamanını bekliyorum inşallah sımsıkı tutunurlar allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
:emir_bebek:
çok sağol amin inşallah
hepimizin bebişleri gelsin

İnşallah, öyle olur. 1 tanesi tutunabilse yeter bana..

Ay güzel olsun inşallah canım. Saat kaçta seninki? Vallahi bilmiyorum ki.. embriyolar oluşunca koyacaklar bana. Rahim dinlendirme nasıl oluyor bilmiyorum. Senin de mi ilkti?

Evet yaaa :) bakalım haberlerimiz nasıl olacak. Ah ya... yüzümüz gülsün inşallah :) güzel geçsin herşey...
evet canım benimde ilk salı günü dedi ama daha saat vermedi bana cumartesi kan vermeye gidicem 9 da randevum çift embriyo mu koyucaklar sana ayy bende öle istiyorum yaaa umarım olur

Evettt son 8 günn

İnşallah müjdeli haberler verirsin :)
evet canım benimde ilk salı günü dedi ama daha saat vermedi bana cumartesi kan vermeye gidicem 9 da randevum çift embriyo mu koyucaklar sana ayy bende öle istiyorum yaaa umarım olur

Evet canım 2 embriyo koyacaklar. Sana?

Pazar veya pazartesi dedi ama büyük ihtimal pazar. Yarın söyleyecek bakalım

Bana niye kesin tarih verdi ki böyle. Ya büyümemiş olurlarsa? Pazartesi sabah 8:00 de olacak. Neyse vardır bir bildikleri. Şu an onlara güvenmekten başka çarem yok. :)

Pazar veya pazartesi dedi ama büyük ihtimal pazar. Yarın söyleyecek bakalım
Pazar günü çalışıyolar mı bilmiyordum belki seni pazartesi alırlar diye düşünüyorum canım ama hadi bakalım hayırlısı olsun detayları anlatırsın bize :)

Bana niye kesin tarih verdi ki böyle. Ya büyümemiş olurlarsa? Pazartesi sabah 8:00 de olacak. Neyse vardır bir bildikleri. Şu an onlara güvenmekten başka çarem yok. :)
Yani benimkini konuşmadık cumartesi konusacagız bende iki embriyo istiyorum canım ama bakalım ne dicek

ayyy ewet güvenmekten başka çaremiz yok inşalah güvenimiz boşa cıkmaz ben doktorumu çok sevdim umarım onunla güzel sonuçlar alırız

Hiç merak etme bana da kesin tarih verdi.çok güzel yumurtalrim çıktı aklında hiç soru işareti olmasın sakın herşey çok güzel geçecek

transferden sonra yattınız mı / yatmayı düşünüyor musunuz
ben 3. gün işe gidicem de :))
İlk transferim de 10 gün evdeydim canım. İkinci de 5 gün evdeydim tabi sürekli yatarak geçirmedim Yorucu bir işin yoksa çalışabilirsin. Doktorların dediği ertesi gün normal şartlarınıza geri dönebilirsiniz diyorlar.

Back