- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #65.161
Adet olmadan da takiliyo ama acimamasi için adeti bekletiyolar rahim ağzı açık olduğundan 1 sene adet olmazsak napicaz ben bu ay sonu taktiricam inşallahEvet kanamalı olucak bende olsam da takılsam
Bende 3. Ay mı yaptirsam hepsi ağır olmazmi dedim etkilemez dedi. Asıl 2. Ayda yapılıyor ama aileler cok ağır olur düşüncesinde olduğu için 3. Aya kadar yapılıyor dediBenimki 3 le 5 te yaparız dedi.bu ay 3 aşı olduğu için bir de onu yüklemeyelim dedi
Her doktor farklı bir şey söylüyor ya kimi dinleyeceğini şaşırıyor insanBende 3. Ay mı yaptirsam hepsi ağır olmazmi dedim etkilemez dedi. Asıl 2. Ayda yapılıyor ama aileler cok ağır olur düşüncesinde olduğu için 3. Aya kadar yapılıyor dedi
Cnmmm anam geç ogrendim hayırlısı olsun inşallah senin ve bebişler için zor bir yol ama sen de üstesinden gelirsin neler atlatmadin ki
Ayy ne kötü ya adetken doktora gitmek .Evet kanamalı olucak bende olsam da takılsam
Devlet mümkün değil takmıyor özeli bilemem kaça takıyolar acaba hiç bilmiyorumAdet olmadan da takiliyo ama acimamasi için adeti bekletiyolar rahim ağzı açık olduğundan 1 sene adet olmazsak napicaz ben bu ay sonu taktiricam inşallah
Evet ya ah kadınlar ahhh herşey başımızda sürekli şeyimizle başımız dertteAyy ne kötü ya adetken doktora gitmek .
Canım devlet hhastanesinde degil anasagliginda taktırdım benDevlet mümkün değil takmıyor özeli bilemem kaça takıyolar acaba hiç bilmiyorum
Bende istiyorum ya :)acsak bi sayfaAy nasıl güzel olur . Beni etiketleyin mutlaka bizim oğlandan fırsat bulup çok gelemiyorum denk gelemezsem kaçırmayayım
Ben adet gördüm 54. Günde . Aylarca adet olmayan da oluyormuş . 62 günlüğüz bizde ama ben spiral taktırmadan o işe bulaşmak istemiyorum oyuzden daha birlikte olmadık . O ucuz testlerden denesen mi acaba ?Kızlar sizler adet gördünüz mü? Ben bugün biraz sancılandım ama devamı gelmedi. Kırkımızın çıktıgı gün eşimle birlikte olduk ilk defa. Ve o hafta 2 defa daha. Sonrası yok. Ve şu anda 68 günlüğüz. Korkuyorum, hatta aklımdan bile geçirmek istemiyorum, hamile olamam di mi?
Biz 70 günlüğüz hiç regli olmadım ben daha . Ama hiç birlijte de olmadım henüz. Bnce değilsindir hamile ya .Kızlar sizler adet gördünüz mü? Ben bugün biraz sancılandım ama devamı gelmedi. Kırkımızın çıktıgı gün eşimle birlikte olduk ilk defa. Ve o hafta 2 defa daha. Sonrası yok. Ve şu anda 68 günlüğüz. Korkuyorum, hatta aklımdan bile geçirmek istemiyorum, hamile olamam di mi?
Ben adet gördüm 54. Günde . Aylarca adet olmayan da oluyormuş . 62 günlüğüz bizde ama ben spiral taktırmadan o işe bulaşmak istemiyorum oyuzden daha birlikte olmadık . O ucuz testlerden denesen mi acaba ?
Ayy benim hislerim kuvvetlidir bence hamile değilsinBenim de aklıma geldi ama o çift çizgiyi görecem diye aklım gidiyor
Adetsizmi taktın yoksa 40ındamıCanım devlet hhastanesinde degil anasagliginda taktırdım ben
5 sene geçti Tam hatırlamıyorum ki ama iki ya da üç aylıktim taktirdigimda adetmiydim değildim galiba unuttum :)Adetsizmi taktın yoksa 40ındamı
ben kullanıyorum memnunum canımKızlar solgar ın süt artıran bira mayası hapı varmış kullanan var mı aranızda. Bi eczaneye girdik eşime ilaç almaya orda eczacı tavsiye etti. Pahalı geldi hap size bir sorayım dedim. İyi yada kötü her hangi bir duyumunuz var mı
Bizimde hic gunduz uykumuz yok tam memede daliyor koydugum an aciyor gozleri bugun sadece 10 dk uyudu uzmanlar cocuk sadece 1.5 saat uyanik kalip tekrar uyumali diyor 3 aya kadar ama nerde o günlerrr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?